torstai 17. maaliskuuta 2016

MATKAVINKKEJÄ ROOMAAN?

Ollaan keväällä menossa viikoks Italiaan, lennetään Roomaan ja majoitutaan Toscanan auringon alle ♡ Meillä on käytössä koko viikon auto, joten sinne tänne suhailu ei tuu oleen ongelma ;)

Oon ollut Italiassa monta kertaa Riminin nurkilla(10 kertaa?), mutta en oo vaan koskaan päässyt käymään Roomassa..Tarkoituksena olis viettää päivä tai kaksi Roomassa ja loput päivät ajella pitkin poikin Italiaa. Muita kohteita tulee ainakin oleen Pisa, Firenze, Riccione, San Marino yms. :)
Olisko hyviä matkavinkkejä Rooman suunnille? Mitkä jutut oli ihan must see? Kävittekö Vatikaanissa? Oliko Roomassa jotain hyvää ostoskeskusta, jota voi suositella? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! :)


*Kuvat Weheartitistä*

8 kommenttia:

 1. En osaa Rooman vinkkejä antaa, kun en ole koskaan käynyt, mutta Firenze on ihana <3! Riminillä minäkin aikanaan nuorena matkailin ja sitä kautta kävin mm. Bolognassa, sekin on muuten ihana kaupunki... Vaikka mikäpä Italiassa ei olisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Firenze on noin tunnin päässä meijän majoituksesta, niin sinne ainakin ollaan menossa :D Rimini ja Bologna on kans ihania paikkoja <3

   Poista
 2. Jos on aikaa niin katakombit ovat näkemisen arvoinen paikka, vähän kaupungista poispäin. Tosin omasta reissusta on jo 20 v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :D Oon miettinyt noita katacombeja, sillä ne vois olla tosi mielenkiintoiset. Tänään ajattelin töitten jälkeen käydä kirjastossa kattomassa löytyiskö niistä jotain hyvää opusta :D

   Poista
 3. Jos on aikaa niin katakombit ovat näkemisen arvoinen paikka, vähän kaupungista poispäin. Tosin omasta reissusta on jo 20 v.

  VastaaPoista