lauantai 23. huhtikuuta 2016

SAMMUTUSPEITTO?

Meidän remontti alkaa olla keittiön osalta aika valmis,seuraava vaihe on vaan tasojen vaihto..niin nyt oon alkanut vähän tutustuun erilaisiin sammutuspeitteisiin, sillä better safe than sorry. Meilä on tällä hetkellä keittiössä punainen basic sammutuspeite, mutta oon vähän ehkä nirso, mutta se ei vaan sovi sisustukseen. Ollaan uusittu pinnat keittiöstä oikeestaan täysin, paitsi lattia. (Mosaiikkiparketti on ja pysyy.) Joten päätettiin,että laitetaan myös sammutuspeite seinälle,sillai että sen voi sitten ohjeiden mukaisesti  repästä kunnolla jos tilanne oikeesti tulee. Toivotaan kuitenkin ettei tule, mutta mun mielestä näissä asioissa ei voi olla liian tarkka. Ollaan remontin yhteydessä mm. uusittu kaikki palovarottimet! :)


Arkidesignin sivuilta löysin tälläsiä hyviä vaihtoehtoja, joista en oo vielä osannut päättää parasta vaihtoehtoa. Ehkä noi "home safe home" ja "better safe than sorry" olis ne parhaat vaihtoehdot tai sitten jokerina toi mustikka.. Emmä osaa valita! :D Töissä tein pientä galluppia siitä kuinka monella on sammutuspeite esillä ja olin jotenkin hämmentynyt,että suurin osa ei tiennyt,että missä päin asuntoa sammutuspeite on/ onko sellasta edes kotona. Kuitenkin kyseessä on pieni asia, jolla voi olla suuri vaikutus.

Mutta tällästä tällä kertaa.. meen aina niin syvälliseks, kun keittelen simaa..Eli ehkä huomenna luvassa simajuttuja ;)

8 kommenttia:

 1. Toi perhonen on ihana! Meillä on siivouskaapista helposti vedettävisdä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan osaa päättää, mutta mittasin jo seinään sen kohdan mihin tulee ;)

   Poista
 2. Toi home safe home on mun lemppari näistä :)

  VastaaPoista
 3. Odotan innolla simajuttua, sima on hyvää! Noista ottaisin huutaen mustikan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä tosta simasta tulee :D Viimeks mun simat kirjaimellisesti rähjähti ja rusinoita oli pitkin poikin :DD En osaa päättää tota sammutuspeittoa, melkein pitää kysyä myös toisen osapuolen mielipide ;P

   Poista
 4. No mustikka tietysti, kun niistä tykkäät :) -Aino

  VastaaPoista