sunnuntai 8. toukokuuta 2016

ÄITIENPÄIVÄ

Mihin tää aika taas menee.. Tänä vuonna tuntui olevan vähän haastavampaa löytää äitille lahjaa, mutta onneks New Yorkissa sitten välähti ja pääsen vihdoin esitteleen tän.Reissusta on kuitenkin aika pitkä aika, joten oli hieman haastavaa,etten heti lällättänyt tätä ;)


Mietin Korsin liikkeessä tätä ensin omaan käyttöön,mutta kyllä tää vaan on niin meijän mamin näköinen,että tää suorastaan huusi päästä äitienpäivä-lahjaks! :D  Tiedän,että äitillä on ollut hakusessa pienempi laukku, joten toivottavasti on mieluinen! ♥


Laukku on pieni ja soma, sekä pitkällä, säädettävällä hihnalla varustettu. Laukussa oli kokoonsa nähden monta taskua, joka on aina plussaa! Toivon,että laukku pääsee käyttöön, sillä jos ei pääse, niin varmasti laukulle löytyy heti kolmen ihmisen jono, haha! :D


Tää loppuviikko ja viikonloppu on mennyt aika vauhdilla, lähinnä nukkuessa. Jälleen kerran jouduin hakemaan lääkäriltä parannuskeinoja noihin alati vaivaaviin poskionteloihin,jotka oli hienosti jo laajentanut tätä ongelmaa jo korvien puolelle,lisäks keuhkot vähän vinkui, niin siihenkin sitten omat lääkkeet. On tää kevät vaan hienoa aikaa, jos on allerginen tai muuten vaan poskiontelo-ongelmainen.. ;)

Täälä on aika tukkonen meininki, mutta jos täältä sängyn pohjalta nyt kannustais Suomen voittoon, niin hyvä olis ;) Millainen äitienpäivä teillä on ollut?Kävittekö kahvittelemassa omien äitien kanssa? :)

IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!

10 kommenttia:

 1. Oi toi laukku!♥ Mä aina tutkin enne ostoa just ton taskutilanteen, sillä se on ärsyttävää, jos laukussa on vain yksi tasku jossa kaikki kamat sitten ovat sekaisin :o Huh tsempiä sulle ton tukkoisuuden kanssa, toivottavasti tropit helpottavat oloa! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans sellanen taskumonsteri, et jos laukusta ei löydy kunnolla taskuja mun pienille jutuilleni kauppaan jää! Toi laukku oli onneks hyvin taskullinen, joten oli täydellinen <3 Kiitos, kyllä tästä sängyn pohjalta vielä noustaan ;)

   Poista
 2. Ihanan näkönen laukku! Toivottavasti oli mieluinen lahja :)

  VastaaPoista
 3. Eikää miten täydellinen laukku <3 Ihan unelmalahja!! <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kaunis laukku. -Aino

  VastaaPoista