tiistai 3. toukokuuta 2016

BALLERINAKELIT?

Ballerinakelit on selvästi jo alkanut, ihanaa!  Kenkäkaappia kollatessa löysin mun viime kesänä Pittarellosta ostamat mustat ballerinat, joita en vielä viime kesänä ottanut käyttöön, sillä mustia baltsuja kuluu about yhdet kesässä, niin ajattelin säästää noi tälle kesälle :) Lisäks sain vielä lumien ollessa maassa Defshopilta kesän odotusta tehostamaan tälläiset ihanat ilopillerit  Mä niin odotan,että pääsen viilettään Rooman kaduilla noilla molemmilla  ^_^ Italiassa on kuitenkin jo todella lämmin verrattuna Suomeen, joten ballerinoilla pärjää sielä hienosti.  Veikkaan,että joudutaan reissulla ehkä myös rannalle. niin reissua varten pitäis kaivella vielä ne läpsärit varastosta :)

Ootteko jo kaivaneet kesäkengät esiin? :)

*Kukalliset kengät  saatu Defshopilta.Postaus sisältää linkkejä, jotka eivät tuo bloggaajalle mainostuloja.

16 kommenttia:

 1. Onpas näppärän näköiset ja kauniit :) -Aino

  VastaaPoista
 2. Tänään juuri mietin, että pitäis laittaa talvikengät varastoon ja ottaa kesäkengät esiin. :) Ihanat nuo kukalliset baltsut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meilläkin on vielä osa talvikengistä eteisessä ja sitten loikitaan niitten yli :S Ehkä huomenna saisin ne järjesteltyä :)

   Poista
 3. Juu kesäkengät ovat esillä, ja eilen ekaa kertaa jalassa! Vitsit miten ihana fiilis olikaan käyttää kevyempiä kenkiä♥ Toissa päivänä kävin täydentämässä kesäkenkä varastot, sillä jep myös mulla on tapana kuluttaa yhdet mustat ballerinat kesässä :D Varsinkin noi kukkakengät ovat ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pari viikkoa uhmannut säätä ja jo muutamana päivänä pitänyt baltsuja.Oon niin ilonen,että kevät ja baltsukelit on tullut! ♥ Musta on jotenkin kauheen kätevää,että kun tietää niitten mustien baltsujen olevan vaan yhden kesän kengät ni viitti sijoittaa niihin hirveetä summaa :D

   Poista
 4. Ompa söpöt nuo kukkaballeriinat ♥

  VastaaPoista
 5. Kesäkengät on kaivettu esille, eilen kävelin ballerinoissa koko päivän :) Pitäisi loputkin baltsut kaivaa esille ja työntää talvikengät varastoon, mutta kun on laiskottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kaivanu ihan kaikkia vielä esiin. Mun piti tänään kaivella, mut sit mua laiskotti ja vaan lorvailin :D Ballerinat kyllä piristää kummasti <3

   Poista