torstai 12. toukokuuta 2016

KIKO SAHARA GLOW HIGHLIGHTER

Tänä aamuna kaipasin hieman hohtoa elämään. Viikon sairastelun jälkeen, kun mönkii puolikuntoisena töihin, niin pikkusen tarvii vähän apua siihen,että näyttäis edes ihmiseltä. Jotenkin vaan, kun viikon on nukkunut pitkät yöunet,lisäks päikkärit ja vaan ottanut rauhallisesti, kun lääkkeet väsyttää, niin tää tuleva työpäivä voipi olla aika haastava.Onneks tähän zombi-lookkiin sain edes vähän apua meikeistä, niin en näytä ihan niin puusta pudonneelta.

Viime kesänä ostin Italian reissulta Kikon meikkejä vähän varastoon ja näin kevään tullen sitten päätin ottaa highliterin käyttöön, kun huomasin millaista jälkeä tällä saa tehtyä! :D Tuote levittyy iholle tosi kivasti eikä sävy ole liian vahva, vaan juuri sopiva näin tälläiselle vaalea hipiäiselle kuin minä :) Hinta-laatusuhteeltaan Kikon meikit ovat ihan omaa luokkaansa, sillä ne valmistetaan Italiassa, mutta maksavat vain murto-osan siihen nähden mitä isommat brändit maksavat. Olen käyttänyt Kikoa aikalailla 12 vuotta ja en oo ikinä pettynyt näihin! :)


Oletteko kokeilleet ikinä Kikoa? Millaisia fiiliksiä kiko herättää? Entäs käytättekö highlightereita? :)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta tökötiltä. Itse en osaisi käyttää. -Aino

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta!:) Laita viel kuvaa miltä näyttää sun kasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tehdä myöhemmin *uudet kosmetiikka-tuotteet* postauksen ni laitan sit siihen :)

   Poista
 3. Ei olekkaan minulle tuttu nuo kikon meikit! Vaikuttaa kyllä todella hyvältä ja hinta kohallaa! Näyttää kyllä juuri täydelllisen sävyiselle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, jos on mahdollista! :) Oon ainakin jäänyt hyvin koukkuun! <3

   Poista