perjantai 17. kesäkuuta 2016

MAID OF HONOR LOOK

Ajattelin esitellä teille tälläi vähän hyvissä ajoin tätä mun tulevaa kaasolookia, josta tällä hetkellä puuttuu vain korut tai no, ollaan vielä vähän kujalla koruista.Itse hääviikonloppuun on vielä onneksi muutaama viikkoa aikaa. Alunperin tää kuva on tehty jo pari kuukautta sitten, jonka pohjalta on sitten hankittu juttuja.


Mekon löysin nettiä selatessa lähes vahingossa ja onni onnettomuudessa, lopulta molemmille kaasoille löytyi samanlaiset mekot. Siinä kohtaa, kun omaa mekkoa aloin etsimään, niin oma kokoahan ei sitten löytynyt enää mistään pohjoismaalaisesta nettikaupasta..Arvatkaa iskiko paniikki?! Soittelin aika monta kauppaa läpi, kunnes sitten Koskarin Vilasta soitettiin mulle takaisin päin,että heille oli tullut palautus kyseisestä mekosta ja just mun koosta, jonka varasin oitis. Mekkoa hakemaan mennessä oli tullut lisää mekkoja liikkeeseen, joten sainkin sitten ihan uuden mekon.

Alunperin olin ajatellut,että tilaan laukun ja korkkarit Zalandolta, mutta laukun löysin jo Italiasta ja en ole enää varma laitanko korkkareita ollenkaan. Mekon helma oli aika sopivan pituinen ilmankin. :)
Ballerinat tilasin Zalandolta ja sävyltään ovat hieman tummemmat kuin kuvassa, lisäksi 10 euroa oli aika bueno hinta noista.

Viime kesänä ihailin Lontoossa noita "Diana-koruja", joita oli vähän joka puolella myynnissä. Ensin ajattelin,että olisin ostanut ne, mutta tällä hetkellä vielä vähän emmin sitä,että käytänkö reilu 100 euroa periaatteessa pilipalikoruihin, kun korut eivät muistaakseni ole hopeaa vaan korumetallia. Tällä hetkellä oon enemmänkin sitä mieltä,että laitan varmaan Kalevalan Talon sydän- sarjan korut, sillä niitä löytyis jo kotoa sormus, korvakorut ja rannekoru. Kaulakoru multa vielä puuttuu, mutta sen saisin vanhalta työkaverilta lainaan, kun sitä ei oo vaan tullut hankittua. Onneks mulla on kuitenkin niin ihania työkavereita(entisiä ja nykyisiä),että koruja voi lainata! :D

Sitten päästään ongelmaan nimeltä hiukset. Itse haluaisin jotain perinteistä ja neutraalia kuten vasemman puolimmaisessa kuvassa, mutta toisaalta morsian on ilmeisesti(?) laittamassa pinkit lisäkkeet, niin mietittiin toisen kaason kanssa,että pitäiskö meidänkin sitten laittaa myös jotain pinkkiä raitaa? Luonnollisesti lisäkkeinä, ei oman hiuksen värjäystä missään nimessä! :D


Tänään tosiaan aloitetaan juhliin polttareita(uskallan blogata, kun en usko,että morsian lukee tätä), joten mahdollisesti niistäkin postailen myöhemmin. Vähän epäuskoinen fiilis,että kaiken tän suunnitteluhomman jälkeen polttarit on vihdoin täälä! :)

Ootteko saaneet kunnian olla kaasoja? Onko juhlitteko tänä kesänä häitä? Vieraina tai hääparina? :)

4 kommenttia:

 1. Oii ihania noi kampaukset <3 Mä niin haluaisin joskus tollasen kampauksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi laiska laittaan hiuksia ni musta oli kiva etsiä kampausideoita, vaikka en kaikkia kokeiliskaan..veikkaan et noitten kampausten sekotus olis aika bueno sinne häihin ^_^

   Poista
 2. Kaunis mekko. Sinusta tulee varmasti kaunis <3 -Aino

  VastaaPoista