maanantai 18. heinäkuuta 2016

♥ KAASOILUA ♥

Lauantai aamuna heräiltiin siinä kuuden jälkeen ja alettiin valmistautumaan päivään. Perjantai iltana meni oli tietysti aika myöhään, melkein kahteen asti kaikkia valmisteluja tehden, joten ehkä sillai pikkusen väsytti.. Kampaajan jälkeen annettiin morsiamelle meidän kaasojen askartelema kuvakirja polttareista, joten siihen väliin otettiin sitten lasilliset pommacia, sillä tohon jännitykseen ei tarvinnyt kyllä yhtään alkoholia :) Hääkimppu oli kyllä kaunis ja sitä ihailin pitkin päivää..


Käytiin kampaajalla laittamassa hiukset& meikit, koska molemmat kaasot on vähän  semi huonoja meikkaileen. Tykkäsin tosi paljon siitä,että hiukset ja meikki oli hienosti laitettu, eikä mun tarvinnut kuin mennä paikalle iho rasvattuna ja hiukset pestyinä :D Tykkäsin myös tosta kukkakoristeesta(vieheestä?), joka laitettiin hiuksiin. Mun on ollut tosi vaikea sanoa gerbera, kun ollaan puhuttu noista kukista koko ajan,että ne on gerbiileitä :D Hiuksista näkee tällä hetkellä tosi hyvin kuinka paljon oma väri on jo kasvanut ja musta se toi kampaukseen kivaa surffari-lookia ;)


Mekon kanssa olisin tietysti voinut olla vähän slimmimpi, mutta aina ei mene nallekarkit tasan. Tehtiin mekkoon vielä istuvuuden parantamiseksi vielä nyöritys selkäpuolelle. Tämän jälkeen mekko istui tosi hyvin ja oli samalla myös yhtenevä morsiamen mekon kanssa. 

Mekko // Dress  Vila
 Laukku //Bag  Italiasta/ From Italy
 Kengät //Shoes  Anna Field


Puettiin ensin kaasoille mekot ja vasta morsiammelle, sillä ajateltiin,et näin päin olis helpompi. Sitten vaan pujoteltiin nyöritykset, suoristeltiin helmat ja lähdettiin kohti kirkkoa.Jollain asteella nyörittävät juhlavaatteet on mun mielestä jotain niin kaunista!   Meidän kyyti oli luonnollisesti myöhässä ja aiheutti sydämen tykytyksiä, mutta oltiin lopulta ihan hyvissä ajoin kirkolla. 


Viimeiset risteykset ennen kirkkoa oli jo itelläkin sellanen jännitys päällä,että voi morjes. Pikkusen joutu ehkä ottaan rauhoittavaa konjakkia huikat,että pääsi käveleen kirkon käytävän, haha! :D Me siis oltiin toisen kaason sekä bestmänien kanssa koko vihkitoimituksen ajan hääparin molemmilla puolin alttarilla. Aika kuumottava paikka!


Hääpaikalta en ottanut hirveesti kuvia, sillä kaasoilla oli aika paljon hommia paikan päällä. Kakkukoristeesta otin kuitenkin kuvan, sillä se oli sulhasen itsensä valitsema, vaikka sitä moni epäilikin. Takana näkyvä sydänkoriste on morsiamen valitsema :) Ruuat oli ihan überhyviä, seura oli loistavaa ja aurinkokin paistoi, joten oli aika täydellinen päivä. Yks mun tehtävistä oli ottaa polaroid-kameralla kuvat kaikista vieraista ja sain kuin sainkin myös musta ja T:stä hyvän kuvan, joka ei päätynyt vieraskirjaan vaan pääsee meillä kirjahyllyyn :)Päivä oli tosi onnistunut ja häistä jäi hyvä mieli! Musta oli ihan mieletöntä,että sain kunnian osallistua tähän tärkeeseen päivään. Vielä kerran  PALJON ONNEA H&M! ♥ 

Miten teidän viikonloppu meni? Olitteko juhlimassa? Vai hengailitteko rennosti kotona? :)

8 kommenttia:

 1. Sulla on ollut upea look, tuon sävyinen sininen on kuin tehty sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meijän pitää kyllä nähdä jossain kohtaa! <3

   Poista
 2. Mun viikonloppuun ei kuulunut kumpaakaan, sillä se meni töissä :D Ihana toi sun kampaus ja koko look muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yleensä 3 viikonloppua kuusta töissä (:D) niin nyt oli kiva heittää vapaalle :D Kiitos <3

   Poista
 3. Oii upea sinä <3 Näytät niin kauniilta ja nuo hiukset + meikki! :o <3

  VastaaPoista