maanantai 15. elokuuta 2016

HEINÄKUUN KULUNEET TUOTTEET

Heinäkuussa kului aika vähän tuotteita, sillä koko kuukausi oli aika työn täyteinen, eikä kauneuden hoidolle jäänyt hirveesti ylimääräistä aikaa. Ja toisaalta ei joka kuukausi vaan kulu tuotteita niin hirveesti.. ehkä?  Heinäkuun tuotteet on aika nopeesti esitelty, mutta sehän ei silti tarkoita sitä,ettei ne olis mielenkiintoisia tuotteita.. Elokuun kulutettuja sitten onkin huomattavasti enemmän, jo tässä vaiheessa ;)

 
Heinäkuun ehdoton yllättäjä oli Pirkan colormask, jonka hinta-laatusuhde on aivan loistava. Purkki maksoi vitosen ja siitä riitti kahdelle käyttökerralle sävytettä, tokikin laitoin sävytteen koko pituuksiin, joten lyhyemmillä hiuksilla sitä varmasti riittää useampiin kertoihin.  Pirkka kynsilakanpoistoaineen oon todennut varmaks vaihtoehdoksi, jolla lähtee aika kivasti kyllä kaikki lakat, jopa ne hileviritykset, joita yleensä saa hinkata kunnolla! :D Nivean dödö on aika peruskauraa, mutta silti niin hyvä! ^_^


Glamglown supermud naamion pikkupurkin sain myös käytettyä vihdoin loppuun. Jollain asteella olin tota testeriä sekä toista saman merkin testeriä ostaessa tosi innoissani, mutta muutaman kerran, kun niitä on käyttänyt, niin jotenkin ne ei vaan ollut ihan täydellisiä mun iholle. Tai no, ne oli ehkä liian tehokkaita, mun tosi herkälle iholle.. :D Mielummin kuuntelee ihon fiiliksiä tuotteista, kuin sitten kärsii hirveestä punotuksesta tai jopa kutinasta kasvoilla.

Lumenen ripsivärin ostin jossain kohtaa jostain Cittarin tarjouksesta, ja ripsiväri toimikin aluksi tosi hyvin. Olin tyytyväinen tuotteeseen, kunnes sille oli yllättäen tapahtunut jotain mystistä kuivumista ja oli aika luopua siitä. Toisaalta ripsivärin oikea käyttöikä on varmasti lähempänä 1-2 kuukautta kuin purkin kyljessä kerrottu 6 kuukautta. Tätä ostaisin kyllä uudestaankin :)


Pahoittelen,että kommentteihin vastaaminen laahaa perässä.. Nyt arki on alkanut, niin koitan vastata mahdollisimman pian :) Onko mikään tuotteista teille tuttu? Oletteko kokeilleet noita Glamglown naamioita? Tai Pirkan Colormaskeja? :)

8 kommenttia:

 1. En oo kokeillut, mutta kiitos suosituksesta. Täytyy ostaa testiin :)

  VastaaPoista
 2. Miulla on vanhaa Pirkan kynsilakanpoistoainetta, ihan hyvä tuote on ollut ja suhteellisen miellyttävä (mantelimainen) tuoksu, ettei haise kuin kärpänraato :) Tuo Color Mask kuulostaa kivalta, mutta todella tyyriiltä jos siitä ei riitä pitkiin hiuksiin kuin kahteen käyttökertaan, kun yleensä samankokoisesta (oikeasta/kalliimmasta) Color Mask -purkista käyttää ~10 kertaa. Voi olla toki, että annostelen vähän pihimmin, mutta kyllä se silti alle olkapään pituisiin hiuksiin riittää hyvin, kun levittyy kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kynsilakan poisto-aine tuoksui kans hyvälle -harmi ku tällä hetkellä käytössä oleva haisee pahalle :(Pirkka Colormaskin tuubi on vaan 100ml eli huomattavasti pienempi kuin sen alkuperäisen Colormaskin. Pakko tunnustaa, että läträsin tota aika huolella, että senkin takia purkki varmaan kului nopeesti, mutta lopputuloksetkin oli tasaiset :)

   Poista
 3. Pirkka maskit kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteilta. Kerrankin hyvän hintaista tuotetta. -Aino

  VastaaPoista
 4. Tuo Pirkka color mask oli yllättävän hyvä tuote! :) Melkein parempi kuin se Biozellin. Kokeilin sitä punaista ja pysyi hyvin hiuksissa usean pesun. Vois tosin olla isompi purkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tosi paljon tosta Pirkka color maskista, vaikka ensin sitä epäilinkin :D 100ml tuubi on kyllä vähän pieni, mutta toisaalta hintakin on pienempi kuin Biozellissa.. Sävytkin oli hyviä :)

   Poista