tiistai 9. elokuuta 2016

LÖYLY

Käytiin  pari viikkoa sitten viettämässä pikkusiskojen kanssa siskopäivää Helsingissä, kun sinne ei aja kuitenkaan kuin pari tuntia. Käytiin Vapianossa syömässä, sitten vähän shoppailemassa ja lopulta ajettiin Löylyyn ziikaileen vähän maisemia.Löylyä on sen verran kehuttu, että tuntui aika loogiselta käydä sielä pyörähtämässä.Paikkana toi oli todella huikea ja jos asuisin lähempänä, niin varmasti sielä hengailisin aina! :)


Löyly oli todella kivan mallinen rakennus ja vähän joka puolella oli eri tasossa olevia terasseja ja puu tuoksui aika voimakkaasti. Ite tykkään tollasesta puun tuoksusta ja siitä,että aurinko paistaa& merituuli puhaltaa vienosti. Pari viikkoa sitten oli tosin ihan hirveesti leppäkerttuja kiipeilemässä pitkin poikin :)


Asuna mulla oli aika perusasu,sillä tässä on hyvä olla, niin se vaan eksyy päälle aika usein, jos pitää laittaa vähän siistimpää. Coachella neuleen löysin jo pari kuukautta sitten H&M- aleista ja oliskohan hintaa ollut 10 euroa? Neule on kuitenkin 100% puuvillaa, joten se on mukava päällä eikä tekokuidut ahdista kuumalla ilmalla :)


Laukku //Bag  Michael Kors
Mekko // Dress  House
Aurinkolasit // Sunnies CVS
Neule// Knit Coachella/H&M
 Kengät //Shoes  Skopunkten

Tällä hetkellä tää lomalla olo on kyllä niin parasta, vaikka mulla onkin vielä antibiotit&kortisonit poskionteloihin. Parin viikon blogitauon aikana oon keräillyt huiman määrän matskua, joista voisin postailla, mutta nyt ajattelin vaan olla. Välillä sitä lomaa vaan tarvitsee.Jos vaikka sais vähän ladattua akkuja ja parannuttua. Tilasin toissa  viikonloppuna pari kirjaa ilahduttaan mun lukujonoa, joka on kyllä ollut taas luvattoman pitkään lukematta. Jonossa siis vielä Potterit ja Twilightit..

Mites teidän lomat? Onko jo pidetty? Millanen viikko teillä on tulossa? Ootteko käyneet Löylyssä? :)

6 kommenttia:

 1. Ihana asu♥ Viralliset lomat on lusittu jo, mutta nyt kun irtisanoin itseni, niin tuli vähän niinkuin 2. kesäloma...:'D se on kyllä mennyt asuntoaetsiessä ja nytkin kirjoittelen tätä viestiä Tampereelta hotellista :D Huomenna ois tarkotus lähteä viikoksi Maltalle, ja sen jälkeen käynnistyvätkin muuttotohinat (+työnhaku) täydellä höyryllä :D

  Oon joo piipahtanut Löylyssä, joku parisen viikkoa sitten! Käytiin siellä illalla, joten se oli ihan tupaten täynnä :D Käytiin myös Hernesaaressa, ja mietin myös tota, että jos lähempänä asuisin, niin olisin tuolla kyllä jatkuvasti :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä työnhakuun ja muuttorumbaan! <3 Oon ihan varma,että jos meillä olis täälä Tampereella vastaava paikka kuin Löyly ni se olis AINA täynnä! :D

   Poista
 2. Mä en oikee tykännyt tuosta Löylystä. Voi olla, että sen takia kun siellä oli sillon kun käytiin liikaa ihmisiä eikä päässyt mihinkään istumaan :/ Hernesaaren ranta taas on paikka jossa viihdyn tosi hyvä! :) Täällä on jo lomat pidetty! Kivaa lomaa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun me käytiin tuola, niin sielä ei ollut kovin paljon ihmisiä (?!), mutta iltaisin on varmaan vähän eri meininki :) Joops, tääläkin on jo palattu arkeen.. olisin voinut jäädä lomalle ;)

   Poista
 3. Löyly kuulostaa kyllä kivalta paikalta. Voisikin käydä piipahtamassa. Kiva asu. -Aino

  VastaaPoista