sunnuntai 21. elokuuta 2016

VENEILYÄ

Päätin nyt sitten tulla postaileen, kun heräsin tänäänkin ihan liian aikasin yövuoron jälkeen.. Pitäis kyllä nukkua enemmän, toivottavasti illalla tulee uni paremmin. Eilenkin heräilin jo aika aikasin(klo 10 pintaan), vaikka olin ollut yön töissä ja päätin tehdä kunnon aamupalan, kun yövuoron jälkeen on aina vähän sellanen jännä olo. Paistoin itelle protskupannareita ja T:lle päätin paistaa pekonia&kananmunia, sillä yhteiset aamupalat on nykyään ollut aika harvinaisia, onneks enää muutaman viikon. Aamupalalla sitten käytiin läpi vähän päivän plääniä ja todettiin,että jos kerran paistaa aurinko, niin lähdetään vesille. Tänä kesänä ei oo tullut paljon veneiltyä johtuen T:n reissutyöstä ja siitä,että vene oli huollossa reilun kuukauden. Ensin ajateltiin mennä vaan kaksin, mutta sitten otettiin kuitenkin Alvi mukaan, sillä viimeks Alvi tykkäs tosi paljon olla vesillä. :)


Käytiin ratinassa kuuntelemassa parit biisit Blockfesteiltä, kun tänäkään vuonna ei töiden takia kannattanut ostaa lippuja sinne.Ratinassa oli kuitenkin sen verran kova volyymitaso, että päätettiin lähteä aika nopeesti, kun Alvi ei ihan hirveesti tykkää metelistä. Seuraavaks otettiin suunta Viikingsaareen,jossa olin viimeks käynyt joskus ala-asteella :D


Viikingsaari oli kyllä oikeesti aika hieno, kun sielä oli niin vähän ihmisiä ja oli ihanan rauhallista. Käytiin ostamassa jäätelöt ja sitten lähdettiin käveleen saarta ympäri. Alvi oli ihan liekeissä, kun ilmeisesti sielä ei ihan hirveesti koiria mene, joten sehän oli sitten vähän niinku Alvin saari ;) 


Viikingsaaren jälkeen lähdettiin vielä kiertään Nokian puolelta yks saari ja matkalla nähtiin lampaita ja joutsenia. Keli oli mitä parhain ja seura kans! Tää kesä on mennyt niin nopeesti,että tälläset pienet retket on tosi kivoja ja tällä hetkellä aikatauluihin sopivia. Onneks elämä pikkusen tasoittuu,kun T:n reissuhommat loppuu muutaman viikon päästä ja päästään taas elään ihan normi-arkea..Pakko kyllä sanoa,että salakuuntelin eilen töissä Cheekin keikan ja oli kyllä hyvä vaikken mitään nähnytkään! :D All good everything kolahti näin kyllä paljon paremmin kuin Spotifysta.. Töitä oli huomattavasti kivempi tehdä, kun oli vähän sokka irti! ;D

Kuinka teidän viikonloppu on sujunut? Olitteko Blockfesteillä? :)

6 kommenttia:

 1. Veneily on kyllä varmasti mukavaa, en oo itse ollut kuin muutamia kertoja :) Ja kiva kun ootte voineet ottaa koiran mukaan! Cheek on kyllä just jees :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin veneilykerrat on laskettavissa tän kesän kerroilla.. Mut ehkä ens kesänä lisää :) Cheek veti kyllä hyvän setin! En muista et koska yövuorossa olis ollut noin hyvä meno! ;D

   Poista
 2. Pääsispä itsekin veneilemään, sukulaisilla on paatteja, mutta ovat vähän pihejä lainaamaan. En sen puoleen ole uskaltanut kyselläkään, kun tarvitsisi sellaista seuraa, joka osaa ajaa paattia :D Saariahan täällä riittäisi missä käydä, kun veden keskellä asutaan, ettei se siitä kiinni olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarvii tunnustaa, että en varmaan osais veneen moottoria edes käynnistää saati ajaa -oon yleensä vaan seuraneitinä ;) Veneily on kyllä kivaa, mutta vaatii taitoa. Meijänkin vene on tällä hetkellä tosi kivikkoisella rannalla, niin pitää olla tosi tarkka :)

   Poista
 3. Voihan Alvi. Ihanan näköinen koira. -Aino

  VastaaPoista