perjantai 2. syyskuuta 2016

SUMMER BUCKET LIST - KUINKA KÄVI?

Nyt olis vuorossa yhteenveto tästä kesän bucket listista! Jotenkin ajattelin,että tää kesä olis ollut paljon pidempi kuin se sitten loppujen lopuks olikaan. Hieman hämmentävää,että nyt on jo syyskuu ja kesä on ohi. En ihan päässyt listalla kaikkien juttujen ostalta loppuun asti, mutta aika hyvin saatiin tehtyä kaikenlaista :)

"Näitä bucket listeja on ollut nyt monessa blogissa, joten päätin sitten kanssa tehdä tän! :) Oon ehkä jo vähän tylsä tekeen suunnitelmia, sillä kolmivuorotyö rajoittaa jonkin verran tätä hommaa. Kuitenkin oon varma,että tästä tulee hyvä kesä! ;)"  Näin ajattelin kesän alussa tästä listasta, pakko sanoa,että työvuorot ja poskiontelot rajoitti suunnitelmia jonkun verran samoin T:n reissutyö ja veneen yli kuukauden kestänyt huolto, mutta aletaan purkaa listaa :)

 • Mun kesäjuttuihin on kuulunut jo about 11 kesää vesimeloni. Vähän niinku sellanen pakollinen juttu, joka alkoi jo aikanaan Espanjassa 2004 :) Vesimeloni on vaan niin hyvää! :D Noh, vesimelonia tuli syötyä aika paljon - ehkä jopa kyllästymiseen asti. Onneks taas ens kesänä se maistuu varmasti ;)

 • Tänä kesänä haluaisin olla vähän villimpi kuin aiemmin, joten mahdollisesti lähetään roadtripille ainakin Keuruulle(inside-läppä), Hankoon ja ehkä muuten vaan Helsinkiin. Mua kiinnostais Suomenlinna ja Vallisaari ihan simona! Tän kanssa ei ihan onnistuttu. Musta tuntui,että olin koko ajan töissä.. Käytiin siskojen kans Helsingissä ja siihen se vähän sitten jäikin :( Olisin halunnut mennä vähän enemmän roadtrippien muodossa, mutta jotenkin vaan ei aika riittänyt reissailla.

 • Lisäks mua kiinnostais lähteä 2 viikon kesälomapätkällä johonkin kauemmas, ehkä kans roadtripille Eurooppaan tai sitten esim. Lontooseen lentäen. Otin 4 viikon kesäloman 3 pätkässä,että saan varmasti mahdollisimman paljon lomaa ;D Heh, tän kanssa mentiin vähän pidemmälle, mutta Miamin reissusta sitten myöhemmin :D Reissu tulee kyllä niin hyvään saumaan, kun ei täälä Suomessa oo oikein ollut kesää sillai,että siitä olis voinut nauttia kunnolla..

 • Haluaisin myös saada rempan valmiiks, sekä sisältä että ulkoa.  Ollaan rempattu about ikuisuus,mutta oikeesti ei oo enää ihan hirveesti jäljellä. Sisähommia siis.  Sisähommien jälkeen voitais sitten jatkaa ulkohommia, eli pihan laatotusta, lisähyllyjä ulkovarastoon, terassin&aitojen maalausta,pensasaitojen leikkausta..ja ja jaa..Etupihan laatoitus on melkein valmis, ja remppa etenee omalla painollaan sisällä vieläkin..Mutta koko ajan ollaan menty eteenpäin. Kolmivuorotyö+reissutyö= hidas remontti..

 • Oon myös harkinnut,että voisin mennä järveen uimaan.Ehkä. En oo uinut nyt 4 kesään Suomessa ja sekin uintikerta oli vähän niinku pakko. Sitä edellinen kerta oli 12 vuotta sitten. En vaan tykkää uida järvessä, mutta meressä voin uida :) Tähän lisään myös sen,että tänä kesänä ajateltiin myös veneillä niin paljon kuin mahdollista! :)  Joo no, ei ollut pelkoa että olisin kuitenkaan uinut! :D Vesi oli niin kylmää, mutta veneiltiin kyllä ^_^ Ajattelin uida sitten Miamissa 

 • Lukulistaa kesää varten oon kerännyt jo viime syksystä asti..eli mut löytää todennäköisesti takapihalta aurinkotuolista tai riippumatosta lukemasta :) Hyvin sain kirjoja luettua, mutta listahan kasvaa koko ajan.. :D Luin just uusimman Potterin ja olin kyllä vähän pettynyt..Ei ollut ihan mun juttu - tykkäsin niistä edellisistä enemmän!

 • Ostettiin kuukausi sitten uus grilli, niin varmaan myös grillataan aika paljonAika hyvin ollaan grillailtu melkein joka viikonloppu/ sillon, kun ollaan oltu sopivasti kotona. Grillatut herkut on kyllä niin parhaita. Mietittiin tossa,että täytyy pitää vielä jotkut grillikauden lopettajaiset :)

Oon tyytyväinen kesään ja siihen,että vaikka paljon jäi tekemättä, niin paljon saatiin aikaan. Kesä oli omalla tavallaan unohtumaton ja onneksi jatkuu vielä myöhemmin! Syksyä odotan jo huimasti - en näitä vesisateita vaan niitä aurinkoisia syyspäiviä, jolloin lehdet on jo maassa ja saa pitää lämpöisiä villapaitoja ja juoda teetä viltin alla 

Menikö teidän kesä ihan suunnitelmien mukaisesti? Ootteko jo postailleet syksyn suunnitelmista? :)

Ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Sun banneri on tosi nätti! :) ja ihana postaus ! ♡

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ei aina suunnitelmat voi onnistua. Onneks onnistui edes osittain. -Aino

  VastaaPoista
 3. Mä itse rakastan uida meressä, vaikka onhan se uiminen vähentynyt tässä vuosien mittaan :D Mutta 12-vuotta on pitkä aika! Miamissa sitten ;) Kiva, että noin monet suunnitelmat ovat kuitenkin onnistuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaan voi itelleni mitään.. mut jotenkin en vaan jotenkin tykkää uida järvessä.. siispä testaan atlantin seuraavaks :D Onneks kuitenkin suurin osa jutuista toteutui :)

   Poista
 4. Mikset vastaa kommentteihin? -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon pahoillani! Välillä on vaan vähän kiire :(

   Poista
 5. Hauska lista :) Mulle kävis varmaan aika samoin, kaikkea vain ei ehdi...ei tänäkään kesänä...piti käydä lintsillä, suokissa, korkeasaaressa ja seurasaaressa eikä päästy mihinkään niistä.Moneen muuhun paikkaan kylläkin. Onneks kesä on taas ens vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, onneks ens kesä tulee, niin sinne voi tehdä sitten taas uutta listaa tekemättömistä jutuista :)

   Poista