keskiviikko 28. syyskuuta 2016

SYYSKUUN VIIMEISET VIIKOT

Nyt on synttärihulinoista selvitty ja seuraavat hulinat odottelee jo kulman takana. Mun ei ollut tarkoitus pitää mitään viikon radiohiljaisuutta, mutta jotenkin niin vaan kävi. Ollaan käyty asuntonäytöissä ja chillailtu kotona, tehty hyvää ruokaa ja mietitty mitä kaikkea tuleva talvi tuo tullessaan. Mun ei ollut tarkoitus tartuttaa T:hen mitään asuntokuumetta, mutta yllättävän helposti se vaan tarttui :D Tällä hetkellä ollaan aika hyvillä fiiliksillä kaikesta, vaikka kaikki on todella epävarmaa, mutta tästäkin lisää myöhemmin- jos on jotain kerrottavaa ;)

Mun oli tarkoitus tehdä synttäreistä erikseen postaus,mutta ajattelinkin yhdistää sen sellaseen syyskuun summa summarum- postaukseen. Vaikka ei juhlittu synttäreitä vielä sen kummemmin, niin käytiin Marjan kanssa kattomassa uusin Bridget Jones, joka oli kyllä ihan huippu! Tollaisia leffa-iltoja lisää! Pikkusiskot oli tehnyt mulle kakun ja ostaneet lahjakortin Sokoksen hyvään oloon, jossa kävin eilen sitten sokeroinnissa.(Voi morjes,että sattu! ) T:n kanssa juhlitaan sitten Miamissa myöhemmin, kun ei oo työkuviot sotkemassa :)

Viime viikkojen aikana oon huomannut,että lenkit luonnossa ja tipsuterapia on kyllä sellasia stressinpoistajia, että niitä pitäis harrastaa joka päivä. Onko mitään kivempaa, kun saada raitista ilmaa ja jahdata ihan kärppänä oravaa? ;) Villahousut on aina valmiina lähteen ulos lenkille, vaikka mieluiten ne tekis lenkit autolla,haha!


Eli aika laiskasti tässä ollaan menty nää pari viikkoa. Jotenkin huomaan,että ilmatkin vaikuttaa omaan mielialaan todella paljon ja harmaina syyspäivinä sitä vaan haluais jäädä nukkuun..

Mitä teille kuuluu? Miten teidän syyskuun viimeiset viikot on mennyt? :)

4 kommenttia:

 1. Kävin tyttären kanssa katsomassa tuon uusimman Bridget Jonesin. Ja
  tykättiin kovasti! Ihana elokuva!
  Sinulla on kiva blogi!
  Liityin lukijaksi!

  VastaaPoista
 2. Bridget Jones oli kyllä hyvä, oon miettinyt,et pitäis käydä kattoon se vielä toisen kerran! :D Kiitos, tervetuloa lukijaksi!<3 Käyn tutustumassa sunkin blogiin :)

  VastaaPoista
 3. Mistäs tälläinen maisema on? Hyvin kauniin syksyistä ja nuo karvakorvat.. -Aino

  VastaaPoista