perjantai 28. lokakuuta 2016

#TB:KEY WEST

Kun oltiin varattu reissu elokuussa, niin olin jo siinä kohtaa päättänyt Key Westiin menosta - oltiin päätetty ottaa vuokra-autoks Ford Mustang rättikatolla ja näin jo sieluni silmin,että kuinka ajetaan noita siltoja pitkin hiukset hulmuten.. ja kuinkas sitten kävikään.. Noh, ajettiin tonne kuitenkin vaikka meillä olikin autona presidenttitason laiva :D Key West lukeutuu ihan niihin must see- juttuihin, joita oltiin ennakkoon ajateltu, sillä T:kin oli nähnyt pari dokumenttia noista silloista. Ja onhan noi sillat nyt jollain tavalla niin vaikuttavat,että ne on nähtävä. 


Kun 2007 käytiin Key Westissä porukoiden kanssa, niin mentiin vielä tota vanhaa siltaa pitkin ja nyt sitten päästiin jo uutta siltaa. Uusi silta oli paikkapaikoin todella korkealla ja näkymät oli ihan mielettömät. Jotenkin jännä ajatella, kuinka ison meren päällä toi silta menee. Tuuli oli sillalla nyttenkin aika kova vaikka ilma oli muuten hyvä. Onneks ei lähdetty hurrikaanipäivinä tonne, sillä oltais varmaan oltu meressä.. Jännä muuten,että tuola harvemmin asfaltoidaan ajoväyliä, jotenkin toi betonitie on tuola paljon yleisempi. Tälläi off the record :D


Ihan hirveesti en reissussa asukuvia ajatellut tai kuvausta ylipäätään, sillä kuljin aika pitkälti aina vaan jossain mekossa&varvastossuissa ja keskityin enemmänkin hetkeen. Siihen,että ollaan lomalla!  Key Westissä kuitenkin nappastiin tälläset nopeet kuvat ja näiden kuvien jälkeen totesinkin,että varmaan olis oikeesti pienelle laihikselle tarvetta..? Kerään reissuissa aina hirveesti nestettä, enkä nyt välttis ollut muutenkaan hirveen tyytyväinen peilikuvaani..

Asuun sen sijaan olin tyytyväinen. Rento varmasti kuvaa tätä parhaiten. Mekko oli ihan simohyvä löytö Zalandon aleista 10 eurolla, varvastossut on ostettu jostain apteekista Riosta parilla eurolla,hatun löysin Vero Beachin TH-outletista 10 dollarilla,että oikeestaan mun asu oli aika rento ja edullinen :)


Laukku //Bag  Michael Kors
Mekko // Dress  Anna Field
Hattu //Hat  Tommy Hilfiger 
 Kengät //Shoes - Ipanema
Aurinkolasit//Sunglasses Dior


Karibian risteilijät ilmeisesti pysähtyy lähes aina Key Westissä ja pakkohan siitä oli sitten kuvakin ottaa. Laivahan on muuten tehty Suomessa. Kun oltiin 2007 porukoiden kanssa reissussa, niin käytiin laivalla Bahamalla ja silloin sain jo vähän esimakua,että millaista olis olla Karibian risteilyllä. Jotenkin musta tuntuu,että voitais T:n kanssa lähteä joskus vähän pidemmälle Karibian risteilylle - siis ehkä joskus 2030 :) 


Viimeks en bongannut tätä kävelytiellä muutaman metrin päässä 90 mailia Kuubaan- monumentin lähellä, nyt onneks sen huomasin! :D Otettiin sitten T:n kans tosi hieno varvaskuva, joka pääsee myöhemmin koristaan eteistä, kunhan löydän sopivat kehykset ;)


Siinä se sitten oli, 90 mailia Kuubaan- monumentti. Jotenkin tuntui niin uskomattomalta,että päästiin T:n kanssa katsoon toi. Kovin pitkää aikaa ei tuola oltu, sillä paikalla oli todella paljon muitakin, mutta onneks saatiin hyvät selfiet otettua ton kanssa  ;)


Tällästä tällä kertaa, olisin niin valmis jo lomalle.. Jotenkin tuntuu,että tästäkin reissusta on jo ikuisuus vaikka siitä on pari viikkoa. Key Westissä oli ihana käydä ja lämpimästi suosittelen sitä kaikille. Se on sellanen yhdistelmä karibialaista tunnelmaa, palmuja, valkoista hiekkaa, merta ja amerikkalaista kulttuuria,että oksat pois. Menisin koska vaan uudestaan sinne!

Ootteko käyneet Key Westissä? Tai nähneet dokumenttia noista silloista? :)

4 kommenttia:

 1. ihana tuo mekkosi! Tuonne on kyllä myös suunnattava sitten harkan aikana!!:)) en paikasta hirveästi tiedä mutta pitää ottaa selvää=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on todella hieno paikka ja ajomatka siltoja pitkin on elämys itsessään! Voin lähteä sun matkalaukussa sinne uudestaan! :D

   Poista
 2. Varvaskuva eteisessä. En tiedä onko noloa vai hyvin noloa.

  VastaaPoista