lauantai 5. marraskuuta 2016

LOKAKUUN KULUTETUT TUOTTEET

Tähän alkuun tällänen välihuomautus,että Tampereella satoi yön aikana ensilumi, joten oon ihan #happyhappyjoyjoy :D Lumessa riehumista hidastaa hieman tää 7h työpäivä, mutta ehkä tästä selviää..

Lokakuu oli kyllä harvinaisen hyvä kulutettujen tuotteiden osalta, eikä loppujen lopuks niitä uusia tuotteita kotiutunut rapakon takaa, niin paljon kuin oletin. Ehkä ihan hyvä niin, sillä tuotteita on kyllä kotona vieläkin ihan kivasti ;)  Tälläkin kertaa tuotteet oli aika perustuotteita, mutta ihan kivoja sellasia ja takuuvarmoja, ainakin melkein kaikki. Osaa en kyllä enää ostais, mutta suurinpaa osaa kyllä.


Biozellin kuivashampoiden kanssa ollaan päästy jo yhteisymmärrykseen ja nyt meijän yhteistyö toimii jo paremmin kuin aiemmin. Ilmeisesti ne pari aiempaa purkkia oli jotain sekundaversioita, sillä näitten purkkien kanssa päästiin jo ihan hyviin lopputuloksiin. Tokikin miinusta pienistä purkeista, jotka oli ihan kätevät reissussa.

Tresemmen Oil Elixir hiusöljyn kanssa meillä meni about vuosi,että sain sen kuluun. Tuote oli ihan mukava ja tuntui tekevän hiuksille hyvää. Purkki oli yllättävän riittoisa vaikka oletin sen loppuvan jo aiemmin. Voisin ostaa uudestaan.Ehkä. Ellei noita öljyjä olis kaapissa montaa odottamassa.

Sitten tää colormaskin hiuksiin jätettävä seerumi.. En koskaan käytä montaa jätettävää tuotetta samaan aikaan vaan vain yhtä kerrallaan ja tää kyllä klähmäs latvat siihen malliin,et voi moro. Ei jatkoon. Lopulta käytin tätä naamion tapaan ennen pesua. Ehkä mun hiuslaatu oli tälle tuotteelle väärä, kun puhuin työkaverin kans ja hänelle tää sopi hyvin.. :)


Nivean dödöt on ihan perushuttua ja tälläkin kertaa totesin, kun päätin käyttää heinäkuussa kaasohommiin ostetun Triple Dryn jämät myös pois. Jostain syystä triple dry ei kyllä toiminut mulla niinkuin lupas ja käytin sitten niveaa sen kaverina. Reissussa dödöä kului enemmän, kun ilmat oli niin trooppiset. Nivea kuitenkin toimii aina! :)


Dermosilin käsirasvoja kului taas parit pikkupurkit, kun aina illalla niitä laitetaan T.n kanssa molemmat. Molempien kädet kuivuu ihan hirveesti kylmillä ilmoilla, joten näitten käyttöä jatketaan kyllä. :) Trindin Nail Repairin käytön aloitin jossain kohtaa, kun omat kynnet tuntui niin haperoilta, ensin kokeilin tota Mavalan ainetta, mutta kyllä toi Trind vaan vei voiton. Molemmat purkit kuitenkin käytin loppuun ja Trindiä hain jo uuden purkin. Noilla saa ihan mielettömän hyvin kynnet kasvaan kauniisti :)


Lumenen puuteri kului loppuun, mutta onneks oon ostanut ton jostain alesta tyyliin 2 yhden hinnalla, niin tota on vielä jäljellä toinen purkki :) Nyxin more to loven loppuessa olin kyllä ihan närkästynyt, kun se oli vaan niin hyvä.. Sitä tosin jouduin hakea lisää, mutta siitä lisää myöhemmin. Elfin ripsivärin nappasin töistä "kemikaalidiilauskopasta" ja avasin sen suoraan paketista. Noh, eipä tolla paljon tehty, kun se oli ihan kuivunut jo valmiiks.. :(


Tälläisiä tuotteita kului tällä kertaa, ootteko kokeilleet näistä mitään? Onko joku tuote sellanen, jota haluaisitte kokeilla? :)

10 kommenttia:

 1. Oli pakko kurkata ikkunasta ton sun alotuksen jälkeen, ja ei vitsit siellähän se on!!! <3 ihana alotus aamulla :) hahah tyyliin kaikki olivat uusia tuotteita paitsi toi mavalan kynsijuttu! Ton trindin purnukan voisin ostaa testiin, sillä mun kynnet ovat ihan haperot ja lohkeilevat jatkuvasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin odottanut tota lunta! <3 Kannattaa kyllä kokeilla, oon saanut omat kynnet kasvaan Trindillä ihan erilaisiks :)

   Poista
 2. Nivean dödöt on kyllä hyviä ja muuten miehen ihan ykkössuosikkeja. Kivaa viikonloppua Terhi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tykännyt niveoista vaikka nyt päädyinkin tilaamaan Dermosililta dödön kokeiluun :) Ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 3. Lumihullu ilmoittautuu myös. Pudasjärvellä on ollut lunta parisen viikkoa. Tykkään (:
  t. Sari

  VastaaPoista
 4. Mä pidän tosi paljon Dermosilin käsivoiteista, kun ne oikeasti toimivat ja käsien iho pysyy hyvänä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ne on hintaansa nähden tosi hyviä! Just hain perjantaina postista dermosilin paketin, kun tilailin vähän täydennystä :)

   Poista
 5. Triple Dry ei oikein tunnu sopivan miullekaan, se jättää jäätävän limaiseksi kainalot ja sitten jos sitä laittaa vähemmän, niin en sitten tiedä onko se teho mistään kotoisin. Käytän kolmee eri dödöä vähän vaihtelevasti, joskus neljääkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle jäi siitä kans sellanen hiostavan lähmänen olo, en välttis ostais enää uudestaan. Oon yleensä vannonut Nivean nimeen, mutta nyt en voinu vastustaa kiusausta ja tilasin dermosililta uutta dödöö kokeiluun.. toistaseks oon tykännyt :D

   Poista