torstai 3. marraskuuta 2016

NEW HOME

Niin siinä vaan kävi,että parin pienen mutkan jälkeen,ostettiin eilen omakotitalo. Ja koska projekti tuli niin äkkiä, reilu kuukausi sitten, niin sanoin T:lle,että jos tää kauppa onnistuu näin helposti, niin kauppapäivänä sitten korkataan Bollinger. Noh, en uskaltanut sitä ihan heti hakea vaan hain sen vasta toissa päivänä, kun kaikki kuviot oli selvät. Kyllä se vaan tuntui eilen illalla aika hienolta poksauttaa Bollinger auki ja skoolata meijän projektille!❤️

Oon vieläkin ihan liekeissä tästä koko projektista vaikka tiedän,että tää on TODELLA iso projekti. Vaikka tää talon osto tulikin pikkusen nopeemmalla aikataululla mitä aiemmin ajateltiin,niin on tää sillai kuitenkin ihan harkittu ostos.Ensimmäisen kerran ollaan kuitenkin katteltu omakotitaloo jo vuosi sitten, mutta hylättiin se ajatus sitten, kun ei ollut hyviä taloja myynnissä. Tällä talojen metsästyskierroksella ajateltiin ensin,että ostetaan talo parin vuoden säästämisen jälkeen ehkä joskus vuonna 2020.Tarkoitus ei ollut todellakaan vielä ostaa vaan vasta kattella,mutta kohtalo päätti toisin. Jotenkin tämä rivitalo asuminen vaan alkoi tökkimään, joten alettiin sitten katteleen mitä olis myynnissä.  Oltiin ajateltu,että tässä talon metsästys-osuudessa menis vuosi - jopa 2, niin kuin T:n veljellä ja hänen vaimollaan meni.


Talo tuli vähän kuin vahingossa meijän eteen, kun oltiin käyty toisessa näytössä ja sitten se toinen talo ei ollutkaan yhtään sellanen mitä haettiin ja olin ihan maani myynyt..Kunnes sitten saatiin näyttö samalle päivälle vielä tähän meijän taloon ja se oli sit siinä. Me haluttiin tehdä siitä meille koti ❤️ Talon sijainti on ihan täydellinen, tontti on iso  ja huudit on mulle tutut, kun oon niillä asunut jo 21 vuotta. Oon aika liekeissä, kun pihassa on varmaan 10 omenapuuta, kaikki eri lajeja ja marjapuskia yms.. Järvi on lähellä ja venepaikka kans - meijän venehän on ollut siinä rannassa jo tän kesän,että meijän ulko-ovelta  linnuntietä venerantaan on noin 100 metriä! :D 

Ihan heti ei päästä kuitenkaan muuttaan, sillä talo on "rintamamiestalo",  3-kerroksinen  ja on rakennettu joskus 40-luvulla, joten sieltä pitää uusia lähes tulkoon kaikki. Sähköjohdot, viemärit, keittiö, sauna-&kylpyhuone, vessa & rakentaa pari vessaa lisää ja tietysti sitten pinnat pitää vielä laittaa uusiks eli  lattiat, seinät ja katot. Sen jälkeen se onkin sitten täydellisesti asuttava aika monta vuotta ❤️

Kuva googlesta.

Kun varmaan seuraava 6 kk mulla menee aikalailla remppahommissa, mutta lupaan,että koitan kirjotella myös ihan normaaleista jutuista ;) Mietin tossa,että kiinnostaako teitä remonttipostaukset tai remonttikuulumiset? :)

12 kommenttia:

 1. No onnea vaan omakotitalon omistajille! Varmasti hienoa alkaa tuollaista projektia toteuttaan:) Marian blogissa At Maria´s on samanlainen projekti alkanutkin jo, joten kiva päästä seuraan teidän touhuamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Innolla me odotetaan jo projektin alkua! :D Täytyykin käydä katsomassa At Maria's - blogia :)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea talon ostosta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Taloa saa tulla myös kattoon, kun remontti etenee :)

   Poista
 3. Onnea uuden kodin omistajille <3 Ostin itse noin kaksi vuotta sitten oman asuntoni ja se oli huippu hetki! <3 Ihanaaihanaaihanaa! Sanoinko olevani jo innoissani? :D Odotan myös mahdollisia remppapostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ostin edellisen asunnon 5 vuotta sitten, mutten muista,että se hetki olis sillon ollut näin hieno ja tärkeä. Me ollaan kans ihan liekeissä tulevasta remontista ja tästä kaikesta :D Remppapostauksia on tulossa ainakin jonkinverran ;)

   Poista
 4. Oooi onnea!! <3 Remonttipostaukset kyllä kelpaavat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Remppapostauksia on tulossa jonkin verran, sillä matskua on kertynyt jo jonkin verran.. :D

   Poista
 5. Ihan mahtavaa!! Onnea ♥ Kyllä nyt ehottomasti oli shamppanjan poksautuksen arvoinen asia! Elämän suurimpia päätöksiä. Vaikka me vietetään kerrostaloelämää, tykkään lukea remppapostauksia ja omakotitaloelämästä, täällä etelässä voi vain kymmenestä omenapuusta ja venepaikasta haaveilla :) Niitä valintoja :) Mutta ihana juttu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No joo, sinänsä iso päätös vaikka tehtiinkin se todella nopeesti :D Oon asunut nyt 5 vuotta tossa rivarissa, missä nyt ollaan asuttu reilu vuosi yhdessä T:n kans ja kyllä sitä vaan kaipaa sitä omaa rauhaa ja tilaa. Oon aina tykännyt tehdä kaikkia mehuja ja hilloja/ kotoilla , niin iso piha ja marjapuskat ja omenapuut on kuin tehty mulle ja venepaikka palvelee T:tä tosi hyvin :)

   Poista
 6. Oi, että onnea! Ihana lukea tälläisiä postauksia, tulin niin onnelliseksi teidän puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Musta oli ihan kamalaa pitää tätä salaisuutta melkein kuukausi salassa :D

   Poista