maanantai 2. tammikuuta 2017

♡ HAPPY NEW YEAR ♡

Taas ollaan yhtä uutta vuotta rikkaampia, alun perin olin ajatellut tän uuden vuoden vähän erilaiseksi, mutta ihan mukava siitä tuli näinkin. Ihan hirveetä partyparty-fiilistä itellä ei ollut, kun olin ollut kipeänä jo monta päivää ennen uutta vuotta eikä vointi vieläkään ole ihan vielä normaali. Joten oltiin ensin kotona, pelattiin monopoly empireä, siemailtiin vähän kuohuvaa ja lähdettiin sitten hyvissä ajoin porukoille, josta matka jatkui katsomaan alueen perinteistä uuden vuoden vastaanottoa. Leivoin illanistujaisiin peura-kanttarellipiirakan, joka oli kyllä hyvin onnistunut. Tokikaan en ottanut huomioon,että kaikki ei syö sieniä vaikka kanttarellit ovatkin hyvin herkullisia. Sinänsä olin todella yllättynyt,että pikkusiskonikin tätä maistoivat, sillä he ovat yleensä aika nirsoja, haha! :D 


Syömisen jälkeen siirryimme läheiselle torille katsomaan uuden vuoden vastaanottoa. Tämä oli jo 70:s kerta, kun paikassa järjestettiin uuden vuoden vastaanotto, joten oli hienoa päästä osaksi taas tätä perinnettä. Puheiden ja laulujen jälkeen vuorossa oli raketit ja fiilis oli nostalginen, kun edellisestä kerrasta tässä tilaisuudessa oli jo vierähtänyt useampi vuosi.


Rakettien jälkeen palattiin takaisin porukoille, jossa tiibetit jo meitä odotteli. Aiempina vuosina ne eivät hirveästi raketeille ole jaksaneet äristä, mutta tänä vuonna Ella oli tavallista pelokkaampi ja kun aloimme pelata monopolyä porukalla, niin Ella oli tietysti ihan kärppänä mukana. Pelattiin johonkin kahteen asti, jonka jälkeen sitten jo todettiinkin,että vois olla aika lähteä kotiin nukkumaan - rakas sisareni, kun oli menossa aamulla töihin.


Meijän uus vuosi ei ollut kyllä kaikista villeimmästä päästä, mutta harvinaisen hyvä uus vuosi kuitenkin. Rakkaat ihmiset ympärillä ja hyvä tunnelma - voiko parempaa olla? :) 

Tänä vuonna annoin kaksi lupausta ja ensimmäinen on malttamisen opettelu. Olisin niin valmis jo muuttaan uuteen kotiin, mutta.. tässä menee nyt vielä pari kuukautta. Eli pientä kehitettävää löytyy tältä saralta. Toinen lupaus on viettää enemmän aikaa tärkeiden ihmisten kanssa, tän kaiken härdellin keskellä. Kahvihetki/ salaattihetki ystävän kanssa poistaa enemmän stressiä ja pahaa mieltä kuin Fazerin sininen suklaa, ja parastahan näissä on se,että sillon voi puhua face to face ja keskittyä vain tähän hetkeen. Tai lenkki pikkusiskon & tiibettien kanssa raikkaassa ulko-ilmassa rauhoittaa mieltä,bonusta on,että kaikki osallistujat saavat liikuntaa, puhua kaikki mieleen tulevat asiat sekä hyvän mielen. Välillä vaan tarvii niitäkin hetkiä, kun ei olla niin virallisia ja kiireisiä. Töissä kyllä kerkiää sitten oleen sellainen. 

Millainen teidän uusi vuosi oli? Annoitteko jotain lupauksia? :)

8 kommenttia:

 1. Minäkin pelailin uutena vuotena monopolya :D. Mä en tee ikinä uudenvuodenlupauksia, jotenkin niitä ei tule koskaan pidettyä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ku meijän talo on valmis ni voitais pitää peli-ilta? :D

   Poista
 2. En tee lupauksia, joten tässä mennä porskutetaan. En malta odottaa teidän muuttoa ja kuvia uudesta kodista. Ihanaa uutta vuotta Terhi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan aina uutena vuotena jotain - toinen juttu on,että pitääkö ne, haha :D

   Poista
 3. Täällä oli hieman vaihdikkaampi uudenvuoden aatto ja pelejä pelailtiin täälläkin :) monopoly on kyl ihan paras peli :D

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanaa uutta vuotta myös sinne! <3 Mä oon pelannut Frozen monopolya siskon kanssa :D Haluaisin kyllä pitkästä aikaa myös pelata tuota perus monopolya! Hyviä lupauksia oot tehnyt, rakkaiden kanssa vietetty aika on kyllä tärkeää ja siitä saa voimia arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Frozen monopoly on varmasti hyvä peli ^_^ Niin on, yleensä sitä aikaa vaan tulee vietettyä liian vähän :/

   Poista