tiistai 10. tammikuuta 2017

LET IT GO

Tunnustan olevani hamsteri ja oon koittanut sitä vähentää pikkuhiljaa. Yks päivä tossa totesin,että on aika heittää muutaman vuoden takaiset kalenterit roskiin ja samalla päästää irti siitä kaikesta, mitä niiden sisään on kirjoitettu. Aiemmin kirjoitin kalenteriin päiväkirjatyyppisesti ja sanomattakin selvää,että ne saattaa sisältää sellaisia tekstejä, jota en halua kenenkään lukevan. Joten päätin luopua näistä ja laitoin ne töissä tuhottavien papereiden säiliöön. 

Jollain asteella olin todella helpottunut,että pääsin noista vihdoin eroon, sillä noi jutut on menneitä enkä niihin halua enää palata. Selvennöksenä,että päiväkirjat sisälsi niinkin vakavaa settiä, kuin elämää amislukiossa sekä amkissa. Eli voitte kuvitella kuinka teinidraamaa niissä siis oli ;) Ei vaan.. Esim. Ferrarin kuvalla varustetussa kalenterissa oli merkintä  maaliskuun 11. päivälle vuonna 2009, "ekat treffit with T  " .Toki kalentereihin mahtuu amislukiosta valmistumista, amkiin pääsyä, kotoa pois muuttoa omaan kotiin,opiskelijabileitä yms. Ensin mietin,että olisko pitänyt säästää, mutta kun T:kin oli sitä mieltä ettei kaikkea voi säästää.. niin.. otin vaan valokuvan sivusta :) 

Aika on mennyt niin nopeasti, mutta parempi antaa menneiden olla menneitä ja elää tätä päivää.Mun mielestä on ihana aloittaa nurkkien siivous hyvissä ajoin, kun mun muuttolaskuri kertoo,että on 100 päivää aikaa. Oon säilönyt kaikkea ihme sälää, joten kiertoon vaan.Vaikka syksyllä jo hävitin aika paljon tavaraa SPR Konttiin, niin silti sitä vaan kertyy kaikenlaista. 


Säilytättekö te vanhoja kalentereita tai muuta ihmeellistä sälää?  Tai ootteko kirjoittaneet päiväkirjaa? :)

6 kommenttia:

 1. Tavaroiden säilyttäminen luo psykologisen turvan maailmaa vastaan. Tavaroista luopuminen on tärkeämpää kuin maallinen mammona. Tämä on toki vain minun mielipiteeni. -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, en välttämättä oo ihan samaa mieltä. Kyllä jotain tärkeitä juttuja voi säilyttää, mutta ihan kaikkea ei voi. Siinäkin on oltava joku roti.

   Poista
 2. Mä oon pitänyt päiväkirjaa joskun nuorena ja vähän harmittaa että ne kaikki kadonneet elämän varrella. Ihan kaikkea ei kannattaisi heittää pois, vaikka olenkin sitä mieltä eetei tavaraan pidä takertua. Muistoja voi silti säilyttää ♥ Kalentereita säilytän pari vuotta ja siitä on ihan hyötyäkin kun täytyy joskus jotain vanhoja muistiinpanoja tutkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän,että ihan kaikkea ei kannattais heittää pois, mut toisaalta kaikkea ei voi säästääkään.. mut pitäis löytää sellanen balanssi Konmarin ja oikeen elämän välistä - siinä vasta homma! :D Säilytin viime vuoden kalenterin vielä, mutta ens vuonna senkin voi heittää kierrätykseen tai takkaan ;) Onneks muistot ja valokuvat pysyy.. pitäiskin muuten teettää taas valokuvia <3

   Poista
 3. Voi eih, muuttojen myötä on lähtenyt kaikki ja myös kaikki kirjeet ihmisiltä. Se vaan menee niin, että kaikkea ei voi säilyttää, vaikka onhan nuo kalenterin aivan nostalgisen ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin on ehkä helpompi muuttaa kun ei kanna ihan kaikkea mukana.. jotain kirjeitä/kortteja oon säilyttänyt, mutten ihan kaikkia :/ Kuitenkin muistot säilyy hyvin :)

   Poista