tiistai 24. tammikuuta 2017

MUUMIPUU KODINHOITO-HUONEESEEN?

Kun täytin 25-vuotta, niin sain vanhemmiltani lahjaksi muumipuu-taulut, sillä ajatuksella,että niitä ostetaan sitä mukaa, kun tauluja ilmestyy. Nyt viimeisetkin taulut ovat ilmestyneet ja uuden talon myötä olen alkanut miettimään tauluille sijoituspaikkaa. Laattoja miettiessä mietiskelin,että jos muumipuun muuraisikin sitten kodinhoitohuoneen seinälle? Kun vesipisteen taakse on pakko kuitenkin laittaa laattaa eikä yläkaappejakaan siihen kohtaan laiteta, niin siinä ne olis kyllä hienosti näkyvissä. En lähtenyt nyt availemaan paketteja kuvaamista varten, joten päätin käyttää Arabian sivuilta löytynyttä valmista kuvaa. Tykkään todella paljon tosta kuvasta ja koska oon rakastanut muumeja ihan pienestä pitäen, niin musta kodinhoitohuone olis hyvä paikka tauluille.

Kuva lainattu Arabian sivuilta.

Kodinhoitohuoneeseen tulee kuitenkin mun ompelupiste ja varmasti sielä tulee muutenkin hengailtua pyykkiruljanssin merkeissä, joten mietin,että toi olis kyllä niin hieno sielä seinällä. Tokikaan en oo vielä selvittänyt,että voiko kuvaan jättää noin 0,7 -1 cm välejä, jotka kuva ns. "vaatisi", mutta selvitellään, kun ollaan valittu laattamies :) Taulusarja on kuitenkin niin arvokas,että musta olis sääli jättää se vaan vitriinin perälle, kun sen vois ikuistaa seinällekin. Tiedostan toki,että taulujen arvon takia ei välttis olis hyvä juttu laittaa noita seinälle laastilla kiinni,muttaa.. Ei me tosta talosta mihinkään olla menossa never-ever ! Tai näin oon niinku päättäny ;)

Mitä mieltä ootte ideasta? Ootteko keränneet muumipuuta ? :)

15 kommenttia:

 1. Oooh kannatan ehdottomasti seinälle! Ihana tuo Muumipuu ja kyllä se paikkansa löytää. Lisäksi vanhemmilta saatuna tunnearvokin on vielä korvaamaton <3 Niin ja upea idea, oikein innostuin, ja jään innolla odottamaan kuvia tuloksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä vielä arvon,että uskallanko muurata sen oikeesti seinään kiinni :D Postausta tästä tulossa varmasti jossain kohtaa, kun päästään kodinhoitohuoneeseen asti.. :)

   Poista
 2. Todellakin seinälle tuo ♥ Mä rakastan Muumeja ja ihailin noitakin mutta ei ole ollut sellaista paikkaa jossa saisi nuo esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon, kun sain ensimmäiset palaset,niin ei mullakaan ollut tauluille mitään selvää paikkaa, mutta nyt kodinhoitohuoneen seinä tuntuis hyvältä vaihtoehdolta :)

   Poista
 3. Ihana muumipuu, en ole koskaan ennen nähnytkään tuollaista! Ilman muuta näkyviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ensimmäiset näistä on tullut myyntiin 2014 ja sitten niitä on tullut puolen vuoden välein aina pari taulua :) Mut nää on kyllä kivat :)

   Poista
 4. Näkyviin, ehdottomasti. -Aino

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo muumipuu!!! Samaa mieltä kuin muutkin, seinälle vain :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tää seinälle pääsee - toinen juttu on,että miten kiinnitetään :D

   Poista
 6. oi aivan ihana tuo muumipuu!!:))

  VastaaPoista
 7. Laitoitteko nää kiinni? Me haluttais laittaa muutamia keittiön välitilaan ja missään ei oikein tietoa oo voisko ne laittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla vielä päästy kodinhoitohuoneeseen asti :( Mut mä luulen ettei laiteta näitä kuitenkaan laatottamalla, kun ruokailutilassa olis näille hyvä paikka :)

   Poista
  2. Mä laitoin puun keittiön pöydälle. En kiinnittänyt mitenkään.

   Poista