maanantai 16. tammikuuta 2017

NO EIPÄ TUU ENÄÄ KYLMÄ

"Olipa kerran mies, joka ei halunnut käyttää kaulahuivia raksalla ja silti haaveili,että olis kaulalla jotain, kun ulkona on ollut pahimmillaan -25 pakkasta eikä työtakki kuitenkaan lämmitä  tarpeeksi.."


Noh, mä sitten aloitin neuloon T:lle kauluria kahdesta Fabelin salt and pepper-raitalangasta ja kun ne loppui niin jatkettiin Fabelin mustalla sekä harmaalla. En oo ihan tyytyväinen lankojen kesken loppumiseen onneksi langat on sen verran kirjavat,ettei toi oikeestaan haittaa. Fabel on ihanan pehmeää neuloa ja kirjavuus on aina plussaa, vaikkei kuvio näykään niin selvästi -kun tein kahdella langalla. Tästä tuli ihan onnistunut ja seuraavaks voisin harkita kaulurin neulomista myös itelleni, onneks Fabelia löytyy vielä muutama kerä ;)

Mun piti eilen postailla raksakuulumisia, mutta sitten päätin yhdistää viime viikon sekä tämän viikon, niin palataan raksajuttuihin sitten vasta sunnuntaina! :)

Ootteko kokeilleet neuloa Fabelia? Mitä pidätte kaulurin värityksessä? :)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No joo ja on ollut tällä viikolla joka päivä käytössä :)

   Poista
 2. Tosi kiva! Ei yhtään haittaa, että lanka vaihtuu välissä :) Minä tykkään kanssa noista raitalangoista, kun tulee helpolla kivan näköinen. Fabel on musta aivan ihana lanka. Olen neulonut siitä sukkia vaikka kuinka monesti. Tulee ihanan ohuet, mutta lämpimät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs kans tehdä uudet sukat,mut en oo vielä saanu aikaseks.. Valmiit raitalangat on tosi käteviä ja Fabel on vielä ihanaa neulottavaa <3 Tykkään just siitä,et fabelista tuler ohuet, mutta lämpöiset <3

   Poista
 3. Fabel on helppo lanka neuloa. Kevyt, mutta lämmin.Varmasti lämmin kauluri. (: -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fabel on ihana lanka <3 Kauluri on tällä viikolla ollu joka päivä käytössä, joten oon tyytyväinen :)

   Poista