torstai 16. helmikuuta 2017

KIRPPISLÖYTÖJÄ + ARVONNAN VOITTAJA

Ajattelin nyt tehdä tälläsen vähän erilaisen postauksen, kun musta tuntuu,että tollanen second hand ostaminen on aiemmin ollut mulle vähän vieraampaa. Parin hyvän facebook-ryhmä ja Tori.fi:n avulla sekin alkaa olla jo tutumpaa ja parasta tossa on,että suurimman osan tuotteista on saanut ihan kolikoilla! :D Pitäis vaan itekin laittaa enemmän tavaraa kiertoon. Toki meillä on töissä aika hyvä ja toimiva kierrätyssysteemi. Mutta pidemmittä puheitta, siirrytäämpä löytöihin!

Löysin paikalliselta FB- kirppikseltä Biancaneven paidan ja ilokseni huomasinkin,että myyjänä oli kyseisen merkin perustaja/omistaja. Paita on hieman isompaa mitoitusta, kun Biancanevet yleensä ja pääsee varmasti käyttöön, hintaa tällä oli 5 euroa. Biancanevea oon fanittanut viimesen 10 vuotta, joten 


Victoria's secretin Pink- housut löysin vähän vahingossa, kun olin hakemassa Biancaneven paitaa ja sain samalla katsoa muita myynnissä olevia tuotteita. Löysin nämä ja Hollisterin collarihousut ja maksoin niistä yhteensä 10 euroa. Hollistereista en ottanut kuvaa, kun ajattelin vielä vähän lyhentää puntteja ennen käyttöön ottoa. Näistä Pinkeistä tykkään tosi paljon,kun ne on kuitenkin sellaset siistit kollarit ja ne pääsee kyllä käyttöön kunnolla, kun ilmat vähän lämpenee. :) Kuitenkin molempien näiden housujen ovh on kyllä jotain ihan muuta kuin mitä niistä maksoin, joten oon tosi tyytyväinen :)Tori.fi:stä löysin oikeestaan vähän vahingossa nämä Arabian KoKo- sarjaan kuuluvat jo monta vuotta sitten poistuneet lilat espressokupit. Muistan, kun nämä on ollut tuotannossa sillon, kun oon oon ammattilukiossa eli 10 vuotta sitten :O Oli kiva löytää nämä, sillä ne sopii hyvin yhteen KoKo Rosesien kanssa. Kuva on vähän huono, mutta kupit tosiaan on 0,6 desiä, joten näistä juodaan sitten aika tujut espressot! :D Hintaa näillä 4 kupilla oli yhteensä 10 euroa, eli 2,5 euroa kuppi. Alkuperäinen hinta näillä ollut noin 10 euron tienoilla, eli hyvät ostokset :)


Nanny Stillin Kirsikka-kannun löysin Lielahden Jonnan Kirppikseltä 3 eurolla ja sanomattakin selvää,että se lähti mukaan! :D Jonnan Kirppis on kyllä tosi kiva, kun sielä on vaikka mitä.. kun vaan kerkeis sinne useemmin katteleen.. Tulppaanit sopi tähän kannuun(maljakko käyttöön sen ostin) ihan täydellisesti.


Tässä se nyt on.. mun pitkään haaveilema Seikkailumuumi -sarjaan kuuluva 2,5 litran tarjoilukulho. Voi moro, tota kulhoa etsittiin työkaverien ja tiibettien kanssa ja lopulta mulla meni hermo.. Sitten laitoin Tori.fi ilmoituksen ja eräs naishenkilö sitten vastas siihen noin tunnin kuluttua ilmoituksen laittamisesta,että hänellä on sellainen kulho myynnissä hänen liikkeessään 50 eurolla. Kulhon alkuperäinen hinta on ollut jotain 30-50 euron väliin, joten ihan mielelläni maksoin tästä pyydetyn summan. Olin ihan liekeissä ja kävin hyvin nopeasti maksamassa kulhon heidän verkkokaupan kautta ja siitä se odottelu sitten alkoi.. Kulholla meni 1,5 päivää tulla Helsingistä lähikaupan smartpostiin. Pelkäsin,että ei tuu ehjänä perille, kun viime aikoina meijän postit on ollut aika rutussa postin jäljiltä - onneks oli ehjä! 


Ootteko tehneet viime aikoina mitään löytöjä kirppiksiltä/ second handeistä? Onko teillä joku tietty kirppis, jossa käytte? Vai käytättekö vain onlinekirppiksiä?  :)

P.S. Arvonnan voittaja on.. Onnea! Otan suhun kohta yhteyttä maililla :)6 kommenttia:

 1. Siis kirpparit ovat kyllä ihan parhaita paikkoja, sillä oot kyllä tehnyt ihania löytöjä! Rakastuin noihin espressokuppeihin. <3 hihih mikä päikän piristys huomata toi että onnetar suosi mua. :') käyn kurkkaamassa sähköpostin tänään illemmalla kun pääsen koneelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä alkaa katteleen kirppiksiä vähän tarkemmin, kun sieltä voi tehdä vaikka mitä löytöjä :)

   Poista
 2. Huippulöytöjä oot tehnyt ja tuo muumi kulho on ihana! Mä en oo ehtinyt nyt aktiivisesta toria tms selailemaan, pitäiskin aktivoitua etenkin muumeissa :)Onnea Anniinalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumeissa kannattaa kyllä aktivoitua, kun torissa on vaikka mitä myynnissä! :D Tosin hinnat vaihtelee tosi paljon :(

   Poista
 3. OLet kyllä tehnyt hyviä löytöjä! Hollisterin vaatteet ovat ihan hyviä laadultaan ja meiltä löytyy itseltä ja tytöiltä. Viimeksi kävin Nizzassa Hollisterin liikkeessä. Ja onnea arvonnan voittajalle! Mun blogissa on Marimekon Unikkoa arvonnassa. Käy osallistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollisterin vaatteet on kyllä hyviä ja kestäviä. Oon käyny Euroopassa vaan Italiassa niitten liikkeessä ja hinnat on ollut kyllä jenkkejä halvemmat :)

   Poista