torstai 27. huhtikuuta 2017

#BID2017

Käytiin Lauran kanssa lauantaina Helsingissä Indiedaysin järjestämässä Bloggers's Inspiration Dayssä Kattilahallissa. Olin todella iloinen,että Laura kysyi mua avecikseen, sillä tollaset tapahtumat on aina mukavia, kun sielä tapaa uusia ihmisiä ja saa uutta inspistä blogiin! :D Parasta tossa kuitenkin oli,että päästiin rauhassa päivittään tilanteet -oon onnellinen,että blogin kautta saanut ystävän, jonka kanssa voi puhua ihan kaikesta 

Tapahtuma sijaitsi Kattilahallissa, johon meno koettiin vähän hankalaksi, kun tultiin junalla ja ulkona oli kaatosateen riski meno- paluu, joten mentiin sitten taksilla. Bussilla toki olis päässyt, mutta aikataulullisesti meni taksilla paremmin. Tänä vuonna tapahtumassa oli pisteet Happy Joelta, Instrumentariumilta,Olympukselta,Health Labilta, Vihreältä keijulta, Vilalta& Vero Modalta sekä GoGreeniltä. Pisteet oli ehkä omaan makuun aika alkoholilliset, mutta eipä siinä mitään, kun olin lomalla, haha ;) Ei kai.. Hämmentävän paljon sielä oli alkoholillisia pisteitä, sillä mun alkoholin käyttö on nykyään niin vähäistä,että olisin hyvin pärjännyt ilmankin. :) 

Mutta pidemmittä puheitta - antaa kuvien puhua puolestaan! :) P.s. Oon oikeesti opetellut ottaan kuvia kameralla, eli postauksen kaikki kuvat on kameralla otettuja,hehe ;)
Ennen Kattilahallista lähtöä Laura vielä nappas musta nopeesti asukuvat ja täytyy kyllä sanoa,että vaikka T on toistaseks ottanutkin kuvia ilman isompaa pyytämistä, niin jotenkin oli hienoa, kun ei tarvinnut ohjeistaa yhtään! :D Eli meillä meni kuviin just sopivasti ehkä pari minuuttia ennenkö se jäätävä vesi-räntä-lumisade alkoi.. Asuun olin ihan tyytyväinen, sillä se oli mukava päällä ja oikeestaan aika mun näköinen. :)


 Laukku //Bag  Michael Kors
Farkut // Jeans Zalando Collection
Paita // T-shirt Pola
Neule// Knit Pola
 Kengät / /Shoes  Pittarello

Päivä oli onnistunut ja junamatkat meni kuin hujauksessa ohi, saatiin vielä aika järjetön määrä goodiebagien muodossa tavaraa mukaan, joita oonkin tässä jo pikkuhiljaa käyttänyt pois. Olis tosi kiva,että tälläisiä tapahtumia olis myös Tampereella! :)

Kiitos Lauralle avec-kutsusta sekä Indiedaysille tapahtuman järjestämisestä!
Mitä te teitte viikonloppuna? Onko suunnitelmia jo vapulle? :)

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ois kyllä siistiä kun tälläsiä bloggaajille tarkotettuja tapahtumia ois enemmän ja eripuolilla Suomea! :) Ois niin ihanaa päästä tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin ihan kasvotusten. Ehkä meidän bloggaajien pitäs lyödä viisaat päämme yhteen ja kokoontua jossain päin Suomea :D Mulla viikonloppu hurahti taas töissä & vappuna ois tarkotus ainakin käydä Tampereen koskenrannassa katsomassa meininkiä! Toivotaan lämmintä ilmaa siis :)

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vappuna on lämmin, pari vappua koskenrannassa (selvinpäin) olleena voin sanoo et sielä on aina ihan hirveen kylmä ku se koski hohkaa kylmää :( Joo,sellanen bloggaajamiitti olis kiva -mielellään Tampereella tai lähellä! :D

   Poista
 2. Miksi ei alkoholi maistu? Onko siihen joku syy? Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta päivältä. -Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo oikein koskaan juonut yhtä tai kahta enempää. En oo sen tyyppinen, et joisin oikeestaan koskaan humalanhakuisesti. Ei oo vaan mun juttu.

   Poista