keskiviikko 3. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN LOPPUNEET TUOTTEET

Mä toivon,että nää on viimeset loppuneet tuotteet mitä kuvaan tässä asunnossa, sillä musta tuntuu,että täälä ei oo missään kohtaa päivää tarpeeks valoa. Eli tässä huhtikuun loppuneet tuotteet ja samalla pari kiertoon mennyttäkin. Ihan hyvä määrä, osa tutumpia ja osa uusia tuttavuuksia.


Sain uusintakierroksella Betteboxilta Biozellin light blonde- tyvisprayn, joka oli sävystään huolimatta aika passeli mun pellavan väriselle omalle värille. Tuote ei oikeestaan näkynyt hiuksissa ollenkaan pahasti ja sulautui hyvin - vaikka sävy on nimellisesti jotain ihan muuta kuin mun oma väri. En välttis ostais tätä uudestaan, tai noh, ei ihan vastannut odotuksia. KC professionalin color maskia sävyssä toffee oon käyttänyt latvoihin ihan vaan tasotteleen tota latvan sävyä. Kun tätä pitää hiuksissa noin 3 minuuttia, niin latvojen sävy sulautuu kivasti omaan väriin. Iso plussa siis siitä, tätä ostan varmasti myöhemminkin. Victoria's Secretin Make it last prime& set makeup spray oli tosi hyvä tuote ja vähän jään kyllä sitä kaipaileenkin. Toivottavasti pikkusisko tuo tätä mulle lisää seuraavalta reissultaan. Ilmeisesti tää kun ei oo Helsingin myymälöiden vakkarituotteita, yhyy!  Lumenen Clear it up 2in1 daily scrub and wash on sellanen lemppari, jota on käyttänyt jo monta vuotta. Just sopiva mun seka-iholle ja iho tuntuu aina hyvältä sen jälkeen - kirkkasti jatketaan tällä linjalla - uus tuote on jo käytössä! :)


Dermosilin deo roll-on on ihan perushuttua ja näillä mennään jatkossakin. Pikkusen kuitenkin jo kaipaan sitä Nivean dödön tuoksua.. Voipi olla,että ostan jossain kohtaa taas Niveaa? :) Lumenen irtopuuteri tuntui loppuvan ihan älyttömän nopeasti ja siitä syytän kyllä pakkauksen uudistusta - tossa on kaks vaihtoehtoa,että kuinka sitä puuteria tulee purkissa - puoli purkkia kerralla tai ei ollenkaan. Eli uudistus huonompaan suuntaan. Seuraavaks koitan kyllä jotain muuta, kun tosta purkista meni about puolet vessan lattialle, kun sitä ei meinannut tulla sieltä purkista ensin ulos, murrrr!!

Talikan hampaiden valkaisukynän& huulikiillon yhdistelmä ei sopinut mulle. Ikenet otti itteensä tosi nopeesti ja huulikiillon mausta tuli mieleen joku teollinen liuotin, onneks oli aletuote, en ostais enää uudestaan. Ei jatkoon. Golgaten hammastahna oli tollanen reissutahna, jonka käytin pois, kun muut hammastahnat loppui.. ihan ok tuote, ei jättänyt kylmäks, muttei kyllä kuumaksikaan.


Tämän kuvan otin jo aiemmin, sillä tiesin,että Max Factorin ripsiväri tulee loppumaan/ kuivumaan huhtikuun aikana loppuun, joten otin hyvissä ajoin kuvan siitä,että millaista jälkeä sillä saa. Mun omat ripset on aika villit, enkä taivuta niitä ikinä, kun en edes omista ripsien taivutinta(onks se edes sen laitteen nimi?). Ripset on semipitkät, mutta muutamat lovet niissä näkyy - huomaatte varmaan,että kummalla kyljellä nukun öisin. Koin,että  Wild mega Volume ripsiväri teki ripsistä aika näyttävät nopeasti, eli voisin ostaa uudelleenkin! :)


Pääsiäisenä päätin testata myös Eyluren irtoripsiä, joita käytin myös pariin muuhunkin tilaisuuteen. Pesin ripset käytön jälkeen ja kuivattelin ne rauhassa. Ripset kestivät hyvinä 3 käyttökertaa. Yllä-olevaan kuvaan verrattuna tästä näkee hyvin kuinka irtoripset tasapainotti omien ripsien lovet ja musta noi oli aika täydelliset noin - ei liian räpsyt, mutta kuitenkin näyttävät. Tässä kohtaa tulee sellanen nolo fiilis,että kulmakarvat olis voinut ehkä siistiä leikkuupuimurilla ennen kuvaa, haha :D


Nää laitoin kiertoon pikkusiskoille, sillä Glissin shampoo, joka tuli Betteboxin mukana ja hoito-aine, jonka hain ite kaupasta, ei vaan sopinut mun hiuksille. Oma väri on sen verran terve, kun on värjäämätön ja latvoissa ei oo enää kovin montaa senttiä blondattua hiusta, joten ei ollut ihan mun juttu. D&G:n hajuvesi oli ensin ihan kiva, mutta.. sitten kuulin pikkusiskoni valittavan, kun ei oo töihin sopivaa hajuvettä, joten koin tarpeelliseks antaa ton pois, kun siitä on muille iloa! :) 


Kuinka nopeesti laitatte ei-sopivat-tuotteet kiertoon? Oliko näistä tuotteista teille joku entuudestaan tuttu? :)

6 kommenttia:

 1. Komeat ripset. Tuollaisista saa vain haaveilla. Oletko miettinyt, että poistaisit nenässäsi olevan luomen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,toistaseks en oo kokenut tarvetta ripsien pidennyksille.. :) En oo ajatellut poistaa tota luomea, mutta pari muuta voisin poistaa. Kuitenkin on tärkeää pitää luomistakin huolta.

   Poista
 2. Mä olen niin pihipeikko, että käytän suht huonotkin tuotteet ihan loppuun ennen kuin raaskin niitä heittää pois tai laittaa kiertoon :D. Avaamattomat tuotteet, mitkä tiedän, etteivät tulisi minulla käyttöön, laitan mahdollisimman nopeasti kiertoon, kun vain keksin sopivan henkilön, jolla tuotteet tulisivat varmasti käyttöön :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totesin, et ekan pesun jälkeen kunnhiukset oli ihan lättänät ja sähköiset - pesun tarvetta olis ollut jo pesun jälkeisenä päivänä.. niin mielummin annoin sen sit eteenpäin kuin "kärsisin" tosta shampoosta, meijän tytöt kuitenkin tykkäs tosta :) Yleensä vein kaikki epäsopivat töissä olevaan laatikkoon semi nopeesti, mut nyt ku oon lomalla ni meni helpommin näin :)

   Poista
 3. Nivean dödössä on kyllä ihanan puhdas tuoksu. Mitä tulee luomien poistoon nenusta, niin puudutuspiikki sattui aivan tuhottomasti ja sen pelossa leuassa nököttää edelleen karmea noitaluomi. Sen kyllä haluan poistaa, se kasvaa vaan koko ajan ja kohta se on isompi, kuin oma pää. ;)

  Ihquisaa viikkoa Terhi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ajatellut poistaa tota tosta nenästä, mutta muita voisin harkita poistattavani, kun oon tarkkaillut niitä jo hetken - pelkään ihosyöpää ihan simona :| Mun pikkusisko poistatti talvella luomen leuasta terveyskeskuksessa ja oli ollut ihan helppo homma. Kohta parantuikin todella nopeasti eikä sitä jälkeä enää oikeestaan huomaa :)

   Kivaa viikkoa sinnekin! <3

   Poista