torstai 25. toukokuuta 2017

PIRTEÄ AAMUPALA

Tiedättekö niitä aamuja, jolloin on vähän haastava herätä, eikä oikein mikään nappaa? Tää smoothie on sellaseen aamuun ihan täydellisen pirteän kirpsakka! Yleensä meillä on vähän huonosti aamupala-aineita, sillä ei oikein kumpikaan olla mitään aamupala-ihmisiä, mutta nyt totesin,että tää aamu ei lähde käyntiin ilman pientä piristysruisketta! :) Oon yrittänyt alkaa opetteleen syömään avokadoa, mutta ei olla vieläkään ihan sinut sen kans, joten vinkkinä vaan muillekin,ettei kannata ostaa sitä esim. kiloa valmiiks kotiin, jos et oo valmis syömään sitä kunnolla..

Tein smoothien vähän fiilispohjalta eli sillä logiikalla mitä kaapista löytyi. Tälläisiä aineita siihen laitoin ja maku on oikeesti tosi pirteä ja hyvä! :)
 • mustikoita (anoppi on kerännyt meille hirveen määrän, joten käytetään pois ennen muuttoa)
 • punaisia viinimarjoja (anoppi kerännyt näitäkin)
 • parin limen mehut
 • pari avokadoa 
 • Santa Marian jamaican jerk- sarjaan kuuluvaa mango kastiketta(en halunnut jättää tätä odotteleen enää)
 • vettä, paksuuden säätelyyn, laitoin muutaman desin.


Ensin mietin,että voinko kipata tän purkin lopun smoothien sekaan, mutta sitten päätin kokeilla! :D


Tuli muuten pikkusen hyvä smoothiet, just sopivan kirpsakat,että näillä herää varmasti! :D


Oon iloinen,että päätin tehdä nämä, sillä sain pakastinta tyhjemmäksi ja avokadot pois pöydältä pyörimästä. Lisäks näillä aamupaloilla kyllä jaksaa hetken aikaa! :)

Millaisia aamupaloja te syötte? Smoothieita vai ihan puuroa? Leipää? :)

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvän kuuloinen smoothie! Teen myöskin välillä smoothieita aamiaiseksi tai sitten kippaan lautaselle maitorahkaa, marjoja ja hedelmiä.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! Oon ite sellanen ihminen, jolla ei oo oikeastaan yhtään nälkä aamuisin. Väkisin joudun joka aamu jotain laittamaan suuhun, ettei päivän mittaan tuu huono olo. Yleensä aamupalaks syön joko leipää tai puuroa. Riippuu vähän siitä onko puuro keitetty jo valmiiks :D Kesäisin teen kyllä usein smoothieita aamupalaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon vapaapäivinä sellanen,etten tarvis aamupalaa, mutta aamuvuoroissa se on ihan kidutusta, jos ei oo aamupalaa.. :( Koska T:kään ei oo hirvee aamupalan syöjä ni meille ei tee kotona yleensä kukaan aamupalaa valmiiks.. yhyy :D

   Poista
 3. Jälleen kerran vastaaminen kestää.

  VastaaPoista