tiistai 2. toukokuuta 2017

PROFEETAT @HARTWALLARENA

Meillä on ihan loistava porukka, kenen kans käydään aina välillä keikoilla pyörähtämässä ja lauantaina käytiin Profeettojen, eli Cheekin ja Elastisen yhteiskeikalla. Matka sujui ihan mukavasti, vaikka ulkona tulikin lunta ja räntää  ihan reippaasti. Mun mielestä on todella hienoa,että meillä on tällänen porukka, kenen kans voidaan ikäeroista huolimatta suunnata keikoille ja fiilistellä automatkat! :D

Ennen keikkaa piti olla lämppärin keikka klo 19 alkaen, mutta en tiedä miksi ovet arenalle aukesivat vasta noin 15 tai 20, joten lämppäri lämppäili sielä sitten itsekseen. Käytävillä oli jo semi kuuma, kun ne kaikki keikalle tulevat ihmiset oli about pakkautunut odottamaan ovien aukeamista. Keikan alkaessa huomattiin heti,että meidän paikkojen lähellä/ edessä/vieressä on jo valmiiks hyvin päihtyneitä ihmisiä ja senhän nyt tietää jo valmiiks,että niistä ei yhtään tietä mihin suuntaan ne hyppää keikan aikana..

Mua jäi kyllä hieman harmittaan,että pari riviä meidän edessä eräs äiti ja tytär lähtivät pois paikoiltaan, kun vieressä istunut hyvin päihtynyt naishenkilö tanssi/huojui/ei pysynyt pystyssä itsekseen - vyöryi tytön päälle jatkuvasti. Tyttö selvästi oli keikkaa odottanut ja tollanen pilas sitten koko homman.. Munkin eteen tollanen sattui ja jotenkin koen hämmentävänä,että miksi keski-iän reilusti ylittänyt naishenkilö haluaa lähteä yksin keikalle ja sitten vetää sellaset änkyrät,että ei pysy pystyssä, haisee ihan vanhalta viinalta ja huojuu siinä sitten koko keikan pilaten samalla muidenkin tunnelman? Sorppa avautuminen, mutta en vaan ymmärrä tollasta.

Pidemmittä puheitta keikkakuviin! Keikka itsessään oli hyvä, ainoastaan äänentoistossa oli hieman parannettavaa - mutta se tais johtua keikkapaikasta! :)
Olitteko katsomassa Profeettoja? Mitä piditte? :)

8 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia oot saanut keikalta! :) Itsekkin olisi voinut kyllä käydä katsomassa kyseisen keikan! Muakin harmittaa kun ihmisten pitää aina juoda liikaa keikoilla ja festareilla ja siten pilata muuten kivaa tunnelmaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Me ollaan aina meijän keikkaporukan kans ihan kärppänä väijymässä lippuja, kun ne tulee myyntiin.. :) Jotenkin ihmettelen vaan, et miks pitää dropata muiden tunnelmaa juomisella.. eikö vois sitten mennä vaikka anniskelu-alueelle.. :(

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia! :) Mulla oli tarkotus mennä jollekin kolmesta keikasta, mutta en sitten saanut itselleni ketään kaveria, enkä yksin halunnut mennä, joten tällä kertaa oli pakko jättää väliin :/

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No joo, en mäkään kyllä yksin olis mennyt -Toivottavasti saat seuraaville keikoille seuraa! :)

   Poista
 3. Mä olin sunnuntaina keikalla ja näytti siltä, että suurin osa oli ihan hyvässä kunnossa. Eli ei mitään änkyräkännisiä tullut vastaan.
  Mutta se keikka oli siis niin mahtava. Mä olin ihan täpinöissäni. Tanssin, lauloin sekä olin fiiliksessä mukana. Siis niin täydellistä!
  Muuten noi sun keikkakuvat ovat todella hyviä. Kiitos, kun jaoit ne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä,että teidän iltana keikka(ja yleisö) meni hienosti! :D Keikka oli kyllä ihan mukava vapun piristys :D Kiitos, koitin vaan nopsaan ottaa kuvat, jotta jää kuvia muisteltaviks ;)

   Poista
 4. Hyviä kuvia. -Aino

  VastaaPoista