sunnuntai 7. toukokuuta 2017

REMONTTI: VIIKOT 26 & 27 YLÄKERTA ON MELKEIN VALMIS

Nää pari viikkoa on taas mennyt ihan hujauksessa, sillä T aloitti taas reissuhommat, joten ihan hirveesti ei olla raksalla edistytty. Jotain pientä kuitenkin. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen saldoon, sillä ihan kaikki jutut ei oo menny niinku elokuvissa, joten ollaan iloisia tästäkin! :)

Keittiöön ostettiin sammutuspeitto, kun toivo elää,että sielä voisi aloittaa kokkailut tän kuun aikana. Ihastuin täysin tohon Ivana Helsingin Tiira-kuosiin, joten sammutuspeitto on sekä turvallinen,että nätti ;) Nekalan löytöliiterin loppuunmyynneistä hain myös uuden kattilan, sillä ei mun mielestä jos kympillä saa neljänkympin kattilan, niin se kannattaa ottaa? ;)


Kellarissa laattamiehet on  nyt tasoittanut seinät sekä vedeneristäneet ne(kuvassa vain tasoitus). Ens viikolla ne alkaa sitten laatoittaan ja käytiin T:n kanssa jo päättämässä kuinka laatat laitetaan - superjännää hommaa! :D


Yläkerrassa on tehty aulankin katto valmiiksi, sekä lattiat myös valmiiksi koko yläkertaan.Myös kiinteät, upotetut valaisimet on jo laitettu paikoilleen. Listat on suurimmaksi osaksi laitettu ja tänään laitetaan loputkin listat yläkertaan paikoilleen. Lisäks väliovet on metsästetty vappu-aattona Vantaalta asti, kun lähi-Bauhausin hylly huusi tyhjää ja seuraavat ovet olis saapunut vasta 3 viikon päästä..Nyt ne ovetkin on jo paikoillaan. Täähän tarkoittaa sitä,että voin ens viikolla siivota yläkerran ja oikeesti viedä sinne tavaraa - WUHUU! :D


Luulin ottaneeni kuvan aulan seinästä, kun siinä on listat+ovikin paikoillaan, mutten sitten ollutkaan ottanut, haha :D Mutta aulan ilme muuttui ihan täysin,kun ovet ja listat on paikoillaan. Ja kuten näette, niin päädyttiin Tiira-tapettiin ;)


Meidän makuuhuoneessa pitäis vielä vähän maalata tota muuria, sillä sitä ollaan jouduttu paklaileen useemman kerran. Edellinen asukas on oli kiinnittanut muurin pari komeroa sekä noin 20 kerrosta tapettia(?!), niin pinnan saaminen tasaiseksi ottaa ehkä hieman aikaa.


Mietin pitkään,että mitä tekisin noille tapettinäytteille ja sitten mulla välähti! Meidän makkariin ei tuu mitään tehosteseinää, joten päätin sitten askarrella noista tollaset taulut antaan vähän väriä. Noista tuli ihan kivat, vaikka ite sanonkin. Lisäks noi kuvat on helppo vaihtaa, jos tirpat hyppii liikaa silmille! ;)


Eilen käytiin Ikeassa hakemassa ensimmäinen huonekalu makkariin, eli Hemnesin senkki. Tollanen meillä on vielä odottamassa vanhassakin asunnossa, että on sitten molemmille omat. Taulut kiinniteltiin jo seinään ja vaikka ne on pikkusen vinossa, niin musta ne on just hyvät tohon. :) Ja koska imuri oli tossa kohtaa kiinnitetty sirkkeliin, niin en vielä päässyt imuroimaan..

 

Tälläistä tällä kertaa, toivottavasti seuraavassa raksapäivityksessä nähdäään yläkerrasta jo enemmän sellasia kuvia, jossa on huonekaluja ja mattoja,heh! Ja toivottavasti myös kylppäristä sellaisia kuvia, jossa on jo laattat seinissä ja lattiassa..! :D 

Mitäs tykkäätte mun melkein diy- tauluista? Onks teillä sammutuspeitto esillä keittiössä? :)
P.s. Oonko ainoa, joka odottaa tän kuun Betteboxia vieläkin??

12 kommenttia:

 1. Todella hyvän ootte edistynyt, vaikka miehesi on taas reissuhommissa :)

  Noi taulut on ihanat ja teidän kodista tulee nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon koko talven jännittänyt,että kuinka tässä käy, kun reissuhommat alkaa.. Yllättävän hyvin ollaan kuitenkin saatu talo eteneen :) Kiitos <3

   Poista
 2. Mä kanssa ihastuin noihin sun tekemiin tauluihin. Ne ovat siis aivan ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Upeat taulut, ja kauniin näköistä! :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Pakkelointi pn hyvä tehdä huolella.Nimittäin se näkyy sitten vuosien päästäkin,jos ei ole hyvin tehty.Meillä kuultaa jopa taprtin alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan muualla talossa oltu huomattavasti tarkempia pakkelointien kanssa, mutta muurin suhteen ollaan oltu vähän höllempiä. Muuri on kuitenkin alkuperäinen, 30-luvulta, joten sallittakoon siihen pienet epätasaisuudet ;)

   Poista
 5. Tosi hyvältä näyttää ja noi sun väkertämät taulut on upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olin yllättynyt,että kuinka kivasti noi taulut toi ilmettä vaikka ovatkin noin "pienet ja vaatimattomat".. :)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää ja taulut ovat todella kivat! Meilläkin olisi jo ostettu yläkertaan tapetit ja samanlaiselle Hemnesin senkille paikka katsottu valmiiksi. Vitjat, kun löytyisi vaan aikaa aloittaa remppa! Viime vuos, kun meni murtuneen säären kanssa olemiseen, niin nyt en osaa laittaa tekemisiä tärkeysjärjestykseen, kun haluaisin tehdä kaikkea (pihaa, puutarhaa, tallia, kotia..)! Huomaan koko ajan aloittavan tekemään jotakin ihan muuta, mitä alunperin olin suunnitellut. :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä niin tiedän ton tunteen - aloittamisen vaikeus.. Varsinkin, jos tietää,että on isompi homma ni tulee sellanen - onks pakko? :D Meidän kohdalla toi koko talo oli pakko rempata ennen muuttoa, mutta ollaan kyllä rönsyilty siinäkin aika reippaasti joka puolelle.. :D

   Poista