sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

JUHANNUS 2017

Tänään en sitten julkaissutkaan perinteistä raksapostauksta, vaan julkaisen sen vasta huomenna. Ajattelin,että nyt olisi hyvä sauma laittaa juhannus pakettiin, kun kuvat on vielä tuoreltaan koneella. Vietettiin tosi kiva juhannus, sellanen sopivan chilli ja samalla sopivan täynnä ohjelmaa. Ollaan tässä jo hetken aikaa laiteltu taloa&pihaa kuntoon ja kun perjantaina hilattiin sänky yläkertaan, niin oli aika voittajafiilis! ^_^Perjantaina aloiteltiin sitten porukalla ruuanlaitto ja saatettiin sitä vähän juhlajuomiakin maistella..Ite tykkään,että jos on tollaset illanistujaiset,että laitetaan siinä porukalla ruokaa yms. ja hengaillaan vähän ennen ruokailua.  Keittiön puoli oli tällä kertaa hieman ajoissa tai sitten meillä on vaan pieni grilli, sillä grilliporukalla( pojilla) kesti omien hommiensa kanssa hieman odotettua pidempään, mutta onneks ei ollut kiire. :)
Meidän juhannusmenuun kuului ribsejä, uusia perunoita, bearnaisekastiketta, maisseja,grillattuja pekonisieniä, vesimelonia sekä salaattia.


Jälkkäriks olin jo aiemmin samana päivänä askarrellut kinuski-mansikkajuustokakun, jonka ohjeen voin kyllä jakaa, jos kiinnostusta löytyy! :)


Ruokailun jälkeen alettiin pelaan Monopolyä, mutta lopetettiin se sitten kesken, kun kellokin alkoi jo olla sen verran,että lähdettiin katsomaan kokkoa. Tai noh, T kuului pyromaanitiimiin, joka sytytti kokon, joten piti olla ajoissa paikalla! :D


Juhannuskokko paloi todella kauniisti ja nopeasti, joten ei sitä voinut kuin ihailla! ^_^


Ensimmäinen juhannus tässä talossa oli kaikin puolin onnistunut ja musta  olis kyllä hienoa olla jatkossakin juhannus vapaalla, sillä harvoin kä näin hyvä munkki,että on lomalla.. Mitään sen kummempia juhannustaikoja en tehnyt, mutta luotan siihen,että jotain hyviä päätöksiä tehtiin juhannusena ;)

Kuinkas teidän juhannus? Teittekö taikoja? Näittekö juhannuskokkoja? :)

4 kommenttia:

 1. Nam, grilliruoka ja tuo kakku näyttää niin hyviltä! Me oltiin perjantaina ajelemassa kavereiden kanssa ja nähtiin yksi juhannuskokkokin, mutta en muistanut ottaa kuvaa siitä :/ Eilen oltiin serkun mökillä syömässä ja saunomassa! :)

  VastaaPoista
 2. Oi oi mitkä herkut! Melkein nälkä tulee jo kuvista😊 Taikoja ei tullut tehtyä, mutta kokon ääressä kävin ja ihastelin myös vastarannalla siellä täällä näkyviä tulia. Oli kyllä kaunis juhannusyö! Kivaa alkavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ruuat oli kyllä hyviä :) Meillä ei näkyny vastarannalla yhtään kokkoa :( kivaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista