keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

KESÄKUUN LOPPUNEET TUOTTEET

Täytyy kyllä sanoa, että kesäkuussa kului loppuun ihan ennätys vähän tuotteita - tosin sen näköinenkin olin!! Ensin pari viikkoa kipeenä, sitten pari viikkoa kipeenä+lomalla, joten look oli aika naturelli. Lisäks mua ehkä vähän kauhistutti,että kuinka paljon mulla on oikeesti kosmetiikkaa, kun muutettiin niitä vanhasta kämpästä uuteen kotiin. Kyllä on mitä käyttää! :O Ehkä heinäkuussa sitten kuluis taas vähän lisää purkkeja pois..?


Nivean dödö on  vaan sellanen,että oikeestaan ilman sitä en osaa elää, enkä vaan totu toisiin merkkeihin vaikka yrittäisinkin. Batisten blondeille hiuksille tarkoitettu kuivis on kans niin lemppari,että sitä ostan niin usein, koska se on niin hyvää! :D Tän kuun "uutuudet" oli cittarin alesta bongatut 7 th Heavenin kuorittavat naamiot, jotka maksoivat muistaakseni ~ 1,5 euroa ja olivat vielä ihan mukavat käytössä. Nykyään rakastan noita pois revittäviä naamioita, sillä niistä tulee niin hyvä mieli, kun niitä repii irti ja näkee mitä lähti irti, hehe :D


Kesäkuun helmi oli kyllä Essencen  color correcting multicolor matt pearls, joilla sai ihan mielettömän hyvän, kuulaan ja mattaisen lopputuloksen. Harmi vaan,että tätä ei taida saada enää.. onneks on vielä toinen vähän vastaava kaapissa vielä ;)


Onko mikään näistä tuttu tuote jo ennestään? Ootteko kokeilleet noita pois revittäviä/ peel off- naamioita? :)

4 kommenttia:

 1. Enpä ole kokeillut noita Peel off - naamioita. Pitää varmaan loppukesästä kokeilla. Onko niitä eri ihotyypeille vain onko ne kaikki ns. samanlaisia?
  Nivea on mulle ainoa tuttu tuote. Noita kuivashamppoita olisi kanssa kiva testata. Meikäinen kun joutuu joka toinen päivä pesemään hiuksensa, lakan sekä hiusvahan takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ymmärtääkseni noita peel offeja on eri merkeillä vähän erilaisia, mutta pääsääntöisesti se idea on noissa sama,että se naamio kuivatetaan kasvoille ja sitten se vaan nypitään/revitään/ kiskotaan irti. Se ei siis ainakaan mua sattunut, lähinnä nipisti, mutta se fiilis, kun näkee mitä kaikkea lähtee :D Ne poistaa epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa hyvin tehokkaasti - iho on todella puhdas tollasen jälkeen ^_^ Suosittelen kokeileen kyllä kuivashampootakin, kun ite oon saanut kuivashampoilla rakennetta hiuksiin sekä siirrettyä pesupäivää yhdellä päivällä eteenpäin :)

   Poista
 2. Onpa kiva idea esitellä noi loppuneet tuotteet! :) En oo kokeillut noita naamioita mut vaikuttaa kivoilta! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatta kokeilla, noi on tosi kivoja ja eron ihossa huomaa tosi nopeesti! :)
   Oon tykännyt kerätä kuukauden loppuneita jo hetken aikaa ja niistä on kiva palailla tuotteisiin myöhemminkin, jos on ostamassa esim. jotain uusia tuotteita. :)

   Poista