keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

POWER OF MAKEUP

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille - tuntuu "mukavalta" kuulla,että en ole ainoa, joka stressaa asioista. Tänään  aamulla mietiskelin,että voisin vihdoin toteuttaa "power of makeup"- postauksen, kun kerrankin olisi hieman aikaa kuvata. Tosin postauksen kuvauksien lomassa tein raparperimehua, josta lisää myöhemmin.   Jos menen iltavuoroon, niin silloin käyn yleensä aamuisin pesemässä hiukset, niin hiukset pysyy pidempään parempana.

Tässä meikissä käytetyt tuotteet, eli aika pienellä määrällä ja naturaalisti mennään. En hirveesti oo viime aikoina panostanut meikkituotteiden hintoihin, sillä Essencellä on todella hyviä tuotteita ja ne kestää vielä yleensä pitkään. Kiinnityssuihkeena käytin tällä kertaa Lorealin suihketta, joka on osoittautunut käytössä todella kivaksi ja mattaiseksi. Huuliin käytin ihan bepanthenia, mutten sitä nyt kuvannut.


Aurinkopuuterina/ korostusvärinä käytän Kikon aurinkopuuteria sävyssä California tan, josta tulee sellanen luonnollinen kiva hehku - sävy vastaa ainakin omalla kohdalla juuri sitä Californian rusketusta! :)


Tässä suihkun jälkeinen aloituskuva, jossa kasvoille oon levittänyt jo kosteusvoiteen.  Ihohan mulla ei oo ihan kaikista tasaisimman sävynen, silmän aluset on tummat, muutamia epäpuhtauksia on leuan seudulla,kulmakarvat tarvii vähän freesausta eli pientä hommaa tässä on, että saadaan musta taas ihan ihmisen näköinen ja freesi. Vaikka suosin aika kevyttä meikkiä, niin silti koen,että meikillä on iso vaikutus. 


Lopputulos on hyvin naturelli, mutta kuitenkin siisti. Täysin en halua pisamia peittää, joten meikkivoidetta en ikinä laita ihan hirveästi, sillai sopivasti vaan ettei iho ole liian meikattu.  Ilman ripsiväriä musta tuntuu aina niin orvolta, joten ilman ripsiväriä elämä olis vähän ankeeta. Selviän ihan hyvin ilman meikkiäkin ja usein esim. viikoloppuisin oon töissä ilman meikkiä, mutta jotenkin sopivalla meikkimäärällä musta tuntuu paremmalta ja varmemmalta. 


Mitä mieltä ootte? Onko meikillä valtaa? :)

12 kommenttia:

 1. Kyllä minun mielestä meikillä on paikkansa. Ennemminkin hyvien puolien korostajana, kuin jotenkin "paremman näköiseksi" tekevänä. Jos meikkaa, se tulee tehdä omasta vapaasta tahdosta, muuten mennään mönkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan hyvien puolien korostajana ja ihan omalla tyylillä! :D

   Poista
 2. On valtaa, vaikka kaunis olet ilman myös ja myös aivan ihanasti tunnistettavissa molemmissa. <3 Niin kauniit kulmakarvat sulla <3

  VastaaPoista
 3. Oot niin kaunis molemmissa kuvissa ♥ Aikasemmin meikkasin silloinkin kun menin käymään nopeasti kaupassa, mutta nyt tämän kesän aikana olen alkanut käymään kaupassa myös ilman meikkiä. Vaikka pystyn nykyään kulkemaan julkisilla paikoilla myös ilman meikkiä, meikin kanssa tunnen myös oloni paljon itsevarmemmaksi. Eli kyllä meikillä on jonkin verran valtaa, ainakin mun mielestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meikillä saa oman fiiliksen nostettua nopeesti, mutta on hyvä,ettei sillä oo liikaa valtaa :D

   Poista
 4. Erittäin kauniilta näytät molemmissa! Mun mielestä meikin on tarkoitus juurikin korostaa parhaimpia puolia ja suht luonnollinen meikki on yleensä aina parhaimman näköinen. Kyllähän meikki varmasti usein kohottaa itseluottamusta ja siten sillä on valtaa. Ennen en koskaan poistunut talosta ilman vähintään ripsaria ja peiteainetta, mutta nykyään oma itseluottamukseni on noussut niin että pystyn ongelmitta kulkemaan julkisillakin paikoilla ilman meikkiä. Töihin ja menoihin kyllä meikkaan ihan vaan koska tykkään siitä ja tulee vähän viimesitellympi olo :)

  Tosi kiva blogi muuten! Liityin seuraajaksi :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kannatan kans luonnollista meikkiä, sillä se korostaa sopivasti ja peittää tarpeeksi! Nimenomaan se viimeistellympi olo - ei sillai liian, vaan sillai sopivasti! :) Tervetuloa lukijaksi! <3

   Poista
 5. Oot kyllä kaunis ilman meikkiä ja meikin kanssa! :)
  Mä meikkaan kyllä oikeestaan joka paikkaan, mulla ei luonnostaan oo oikein kulmakarvoja, joten ne on pakko tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä värjäsin noi tummemmiks, joten välttis kulmakarvoille ei tarvis tehdä mitään, mutta muuten oon ihan kulmakarvaton, heh :D

   Poista
 6. Upea olet meikillä ja ilman! Itse huitelen usein menemään ilman meikkiä, mutta välillä on taas kiva meikata! Aina fiiliksen mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Nimenomaan fiiliksen mukaan, miten itestä tuntuu parhaalta! :) Mä oon kans huidellu vapaat ilman meikkiä, mutta töihin yritän laittaa edes vähän :)

   Poista