keskiviikko 4. lokakuuta 2017

MEET ME IN NEW YORK

Oon niin iloinen, että sain viikonloppuna askarreltua loppuun meijän portaikon tauluseinän valmiiksi..vihdoinkin! Olin todella yllättänyt,että kuinka suuri vaikutus noilla tauluilla oli meidän portaikossa, sillä ne toi omalla tavallaan seinään todella hyvin eloa vaikka ne onkin hyvin simppelit. Nyt seinä ei oo enää vaan perusvalkoinen maalattu seinä, vaan nyt siinä on sitä jotain.. Siitä tuli aikalailla sellainen mitä olin ajatellut, ottaen huomioon,että taulujen kuvat on sekoitus monen eri kaupan valikoimaa höystettynä  omilla reissukuvilla. Seinällä on siis  omia reissukuvia New Yorkista, Ikeaa, Nekalan löytöliiteriä, Deseniota sekä Kuljun kartanoa. Taulujen kehykset ostin Ikeasta ja musta oli tosi kiva, että vaikka kehykset on kaikki eri kokoisia, niin ne on kuitenkin ihan mukavan sekavasti järjestyksessä! :)


 
Mietin ensin,että olisinko laittanut noi kaksi vasemman puolesta omaa reissukuvaa ihan värillisinä tai sillai,että kuvassa olis ollut esimerkiksi taksit keltaisina tai ylemmässä kuvissa olevat talojen valot keltaisina, mutta totesin,että parempi näin - eli kaikki mustavalkoharmaina. Näin kokonaisuudesta ei myöskään tule liian rauhaton vaikka tauluja onkin monta.  Toki tähän valintaan vaikutti myös se,että en jaksanut alkaa kikkaileen kuvien muokkauksen kanssa, koska oon siinä niin huono! :D


Jonkin verran multa on kysytty sitä,että saako T vaikuttaa talon sisustukseen ollenkaan, kun ollaan menty keskikerroksen suhteen aikalailla New York - teemalla, mutta uskokaa tai älkää - ihan kaikki sisustusvalinnat ollaan tehty yhdessä! 

Onko teillä sisustustauluseinää? Mitä mieltä ootte? :)

P.s. ajattelin, että voitais ehkä arpoa jotain kivaa, kun saadaan 40 000 kävijälaskuriin ;)

12 kommenttia:

 1. Supertyylikäs tauluseinä :) Meidän asunnossa ei varsinaisesti tauluseinää ole - paitsi ehkä keittiössä, jonka seinälle on kertynyt useampi samantyylinen taulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hih, mä tein kans keittiöönkin pienen taulukollaasin, mutta sitä en oo kuvannut ;) Tauluseinät on kivoja! :D

   Poista
 2. Tosi jees! Meillä ei oo mutta oon miettinyt eteiseen sellaista jos raaskisin tuosta valtavasta Ikean riippusilta-taulusta luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Me vietiin mun vanhempien luo parit isot ikean taulut, kun todettiin,että niille ei oo enää kokonsa puolesta meille paikkoja.. joten kun ne oli viety, niin aloin suunnittelemaan uusia juttuja :)

   Poista
 3. Tykkään ja isosti! <3
  ps. Minulla on ollut hieman lukutaukoa blogeista, jospa taas olisi voimaa ja innostusta :)

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää! Kiva kun on omia kuvia joukossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ajattelin,että olis vähän persoonallisempi + pitihän ne omatkin otokset saada esille ;)

   Poista
 5. Näyttää kyllä tosi ihanalta! <3 Rakastan New yorkkia ja tommonen sopis meillekki ;D Mutta nyt riittää tuo yksi New york taulu koristamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä olin vähän sekavilla fiiliksillä NYCistä reissun jälkeen, mutta nyt se rakkaus on syttynyt uudestaan ja koen,että se on oikeesti sellanen kaupunki, missä kaikkien pitäis todellakin käydä! :D

   Poista
 6. Tosi nätti ja toimiva seinä! Hauskaa kun ootte sekoittaneet valmiita ja omia kuvia :) Mulle sais kyllä omaan huoneeseenkin muutaman kuvan seinille, mutten ole kehdannut mitään siihen laittaa kun siinä on niin nätti tapetti.. Sitten kun tuonne mun asuntoon muutan niin sitten pääsen laittamaan tauluja seinille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Me ei laitettu tapettia just sen takia,että mä kuitenkin tuhoisin sen jollain taululla.. :D Laitettiin kyllä pariin muuhun seinään, kun niitä mulla ei ollut tarvetta lähtee tauluttaan ;)

   Poista