maanantai 30. lokakuuta 2017

SYYSKUUN KULUTETUT TUOTTEET

Tästä alkaa tulla vissiin enemmän sääntö,et kirjoitan vasta loppukuusta mitä tuotteita on kulunut edellisessä kuussa, mutta onneks olin sentään kuvannut tuotteet ennenkö heitin tyhjät purkit pois.. ;)  Tuotteita kului suhteellisen vähän, mutta oikeestaan noi oli kaikki hyviä ja sellaisia, joita käytän jatkossakin. Harvinaista siis. 


Garnierin SkinActive moisture Bomb tissue mask oli kyllä ihan mukava yllättäjä, sillä kasvojen iho tuntui monta päivää maskin kokeilun jälkeen hyvin kosteutetulta. Hyvin hämmentävä kokemus, koska en olettanut tuotteen toimivan yhtään näin hyvin! :) Listerinen 95 ml testeri oli kans ihan mukava tuote, sillä oon ottanut tavaks purskutella suuvedellä päivittäin - saan todella helposti kurkkukivun aikaseks töissä, joten näin toimimalla saa sitäkin ongelmaa vähän hillittyä. Nivean dödö on kestolemppari ja sitä kuluu säännöllisesti purkillinen. Tykkään. Lumenen CC- voidetta ensin kerkisin epäillä, mutta se olikin yllätävän hyvän sävyinen mulle. Oletin ensin,että sävy Fair olis mulle liian tumma, mutta jos tuotetta laittaa ihan kevyesti eikä läträä, niin silloin siitä saa hyvin mun ihon sävyyn sopivan. Tykkäsin. Ehkä jopa ostan ens kesäks uuden purkin! :)


Batiste on kestolemppari. Tykkään. Osisiksen hiuslakalla saa hyvän pidon pienellä määrällä eli tämänkin tuotteen todennäköisesti ostan uudelleen. Tällä saa kuitenkin ihan simo hyvin pysyyn kaikki kampaukset. 


Sitten lopuks nää mun ”salaiset” superkestolempparit - lidlin vauvan pyllypyyhkeet :D Näillä lähtee kaikki meikki ihan superhyvin, näillä oon saanu irti jopa permanenttitussin laattaseinästä ja mikä parasta - nää ei ärsytä ihoa ollenkaan.. Suosittelen lämpimästi! :D


Tälläisiä tuotteita saatiin kulumaan loppuun syyskuussa, onko mikään näistä teille tuttu? Onko joku tuote ihan täysin vieras? :)

6 kommenttia:

 1. Toi Osiksen lakka on ollut mulla käytössä jo pidemmän aikaa ja en oo kyllä hetkeen sitä vaihtamassa mihinkään, koska tykkään siitä niin paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osiksen lakka on kyllä tosi pitävä ja isona plussana tossa oli se,että sen tuoksu ei ollut liian voimakas.. en kestä, jos hiuslakka maistuu suussa :( Mut kiva kuulla,että tää on sunkin lemppari! :D

   Poista
 2. Uuu, niin monta kivaa ja tuttua tuotetta! Tuo CC-voide on aika hyvä, pitää yrittää muistaa ostaa sitä! :) En oo koskaan tajunnut että vauvanpyllypyyhkeillä voisi pestä meikit! :D Niin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ensin todella nihkeä ton CC- voiteen suhteen, mutta onneks annoin sille mahdollisuuden.. Joo, siis noilla vauvanpyllypyyhkeillä lähtee kyllä meikit ihan simo hyvin! :D Ja oikeestaan vähän niinku kaikki muukin mikä pitää poistaa, haha :D

   Poista
 3. Tuttuja juttuja muuten, mut noi pyyhkeet ihan uutta...mä oon joskun käyttänyt Lidlin kosteus (kasvo) pyyhkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kokeillut lidlin meikinpoistopyyhkeitä, kun oon kokenut nää monikäyttöisimmiksi! :D

   Poista