tiistai 17. lokakuuta 2017

TB: PUMPKIN PATCH

Selatessani eilen facebookia huomasin,että 7 vuotta sitten tänään oltiin menossa kurpitsapellolle keräämään kurpitsoja. Mä niin kaipaan Californiaan ja siitä innostuneena kaivelin vanhoja kuvia esille. Kaipaan sitä ilmastoa, niitä ihania ihmisiä, maisemia ja sitä rentoa elämänasennetta. Mä niin toivon,että päästäis T:n kanssa jossain kohtaa reissuun tonne kans! Jotenkin mietin ton vanhan päivityksen luettuani,että kuinka paljon enemmän tollon 7 vuotta sitten tuli päivitettyä facebookiin, kun nykyään en päivitä sinne about mitään, hehe! :D
Mutta pidemmittä puheitta voidaan siirtyä pumpkin patchille.. Me käytiin siis Dixonissa pumpkin patchillä, eli kurpitsafarmilla, kun se tais olla Alamedasta katsoen lähin kunnollinen patch.  Toi oli hurjan hauska paikka, sai "uida" maississa, kerätä kurpitsoja suoraan pellolta(toki ne piti maksaa kassalla), sitten sielä oli hyvää ruokaa, lapsille tehtäväratoja sekä sielä olis ollut myös sellanen halloween tehtävä/kauhurata myös aikuisille, joka luonnollisesti pitäisi suorittaa pimeässä.. en muuten menis siihen  :D Ulkona oli noin 25 astetta lämmintä, joten ihan mukavan aurinkoinen ilma - melkein kuin kesä Suomessa..


Itsekin kävin "uimassa" maississa ja oli kyllä kieltämättä aika hauskaa hommaa.. Jos ei oteta huomioon sitä,että meillä hukkui kamera tonne altaaseen ja sitä sitten haettiin metallinpaljastimella.. Onneks kuitenkin löytyi! :)


Jotenkin toi maisema, vähän vuoria ja paljon peltoa, on kyllä sellanen, joka on jäänyt mieleen - koska ei se California oikeesti oo pelkkää rantaa ja surffielämää.. :)

Ilmeisesti Vantaalla on kans joku paikka, mistä voi kerätä kurpitsat suoraan pellolta, että jos ootte lähempänä, niin sinne pellolle vaan katteleen.. On ihan erilaista valita kurpitsa koverrusta varten suoraan pellolta kuin kaupasta! Tää viikko tulee oleen aika kiireinen, kun mulla on 6 päivää töitä, mutta kannattaa olla kuulolla, kun loppuviikosta on todennäköisesti luvassa jotain pientä ja kivaa arvontaa! ;) 

Ootteko ajatelleet kovertaa kurpitsoja? Ootteko ikinä käyneet kurpitsafarmilla? :)

8 kommenttia:

 1. Oi mikä kurpitsapelto, ihana! :) Olisi niin hienoa nähdä tuollainen ihan livenä, kurpitsatilalla en ole koskaan päässyt käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä kiva,jos noita farmeja olis tääläkin enemmän! :D Kurptisapellot on kyllä niin söpöjä! <3

   Poista
 2. Ihanan näköinen tuo kurpitsapelto! ihan täydellinen syksyaktiviteetti <3
  Tuo maississa uiminen kuulostaa hauskalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä niin ihana paikka! <3 Maississa uiminen oli kivaa :D

   Poista
 3. Ihanan näköistä ♥ Mä en oo koskaan käynyt kurpitsatilalla, mutta olisi kyllä siistiä päästä käymään. Ja toi maississa uiminen kuulostaa tosi hauskalta ja mielenkiintoselta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maississa uiminen oli kyllä kivaa :D Mä niin haluaisin mennä tonne uudelleen <3

   Poista
 4. Kurpitsapelto olis ihana nähdä livenä. Meiän kurpitsan kasvatti mun äiti ❤

  VastaaPoista