perjantai 17. marraskuuta 2017

#SUOMENKÄDENTAIDOT2017

Suunnattiin tänään heti kympin pintaan Lauran kanssa Suomen Kädentaidot- messuille katsastamaan,että mitä kaikkea kivaa messuilta tänä vuonna löytyy ja täytyy kyllä sanoa,että löydettiin parissa tunnissa aika hyvä messusaalis! ;) Messuille mennessä kannattaa varata hyvät kengät, sillä sielä oli niin paljon nähtävää muutamassa eri hallissa,että niihin kannattaa varata kunnolla aikaa - ja käteistä rahaa! ;) Tää oli nyt muistaakseni ehkä 15 kerta  kun osallistun messuille, niin totesin tossa vaan,että eipä tässä olla ihan ensimmäistä kertaa sinne menossa. Ihan varmaksi en muista,että montako kertaa sielä oon käynyt, kun ensimmäisen kerran oon messuilla käynyt ala-asteella ja siitä suurin piirtein joka vuosi - toki pari vuotta on jäänyt väliin syystä tai toisesta. Nyt oli kuitenkin ihana mennä taas messuileen - kun messujen aihe oli niin oma! ^_^

Vaikka oltiin liikenteessä heti, kun messut aukesivat, niin paikalla oli jo kympin pintaan ihan mielettömästi ihmisiä.. Oltiin iloisia,että molemmilla oli suurin piirtein ostoslistat tehtyinä. Olin jo valmiiksi kuolaillut Facebookista PaaPiin trikoita ja niitä sitten parit erilaiset kävin ostamassa. Oon viime aikoina innostunut ompelusta enemmän, joten näitä ihanuuksia oli ihana kerätä varastoon! :) 


Novitan piste on joka vuosi messuilla ollut niin vakkaripiste - sieltä löytää aina jotain ihanaa lankaa ja tälläkin kertaa löysin pariin joululahjaan langat. Novitan piste on myös vuodesta toiseen aina supertäynnä ja sinne saa hieman jonottaa, mikä on kyllä kaiken vaivan arvoista! :)


En muista,että aiemmin messuilla olisi ollut näin paljon keramiikkaa esillä, mutta nämäkin olivat  kivoja katsella ja keräsinkin parit käyntikortit talteen,että jos vaikka näitä ihanuuksia tilaisi myöhemmin.. Oli hyvin lähellä,että en ostanut noita lumi-ukkoja ja pöllöjä.. mutta.. ihan kaikkea ihanaa ei harmi vaan, voi ostaa! :) Pöllöt kyllä jäi hieman kaiveleen,että miksen ostanut..Iloisella variksella oli kyllä niin T:n näköinen joulukortti myynnissä,että oli kyllä pakko ottaa siitä kuva! Jos T sais päättää, niin me varmaan lähetettäis noita.. Onneks elämä ei oo niin vakavaa, eikä joulun tarvi olla niin vakavaa.. ;) Iloisella variksella oli myös muita todella ihania tuotteita myynnissä ja luulenkin,että heidän valikoimaan tutustun vielä myöhemmin lisää! :)


Tallipihan suklaapuodin jouluherkkuja ihasteltiin myös, mutten vielä ostanut. Tuntuis huijaamiselta ostaa niitä messuilta, kun Tallipiha on kuitenkin niin lähellä.. Eli pitää siis sinnekin mennä ennen joulua. :)


En muista,että aiempina vuosina olisi näillä messuilla ollut Forsmanin teepiste, joten vähän jo niitä odottelin. Ollaan yleensä T:n kanssa messuilta kerätty erilaisia teepaketteja, joten nyttenkin sitten keräsin parit paketit varastoon. Juon kuitenkin teenä pari kuppia päivässä, joten eipä noi tänääkään ostetut meillä kauaa pääse vanheneen.. Messuilta löysin yllättävän paljon kaikkea kivaa; Novitan lankoja, Paapiin kankaita, Forsmanin teetä sekä tipsu avaimenperät sekä piparkakkumuotin. Toki puhuin vielä ompelukonekauppiaan kanssa, mutta toistaiseksi ei puhuttu kuin pikkusen peitetikkikoneesta, eli ainakaan vielä peitetikkikone ei ole meille muuttanut, yhyy.. Mutta ainaki saumurin vien huoltoon, jos en muuta! ;)


Kiitos Tampereen Messuille bloggajapassista! :)

Aiotteko mennä messuileen Suomen Kädentaidot- messuille? Ootteko muuten jo aloittaneet juomaan jouluteetä tai joulukahvia? :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos vielä seurasta, oli mukavaa! :)
  M täällä vähän naureskeli, että tarvitaan kämppään lisäsiipi lankoja varten, kun nostin Novitan lankapussin pöydälle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,niin oli. Pitäis nähdä useammin! <3 Ehkä meijän pitää hommata joku talli-osake, mihin voi hilata lankoja ja kankaita piiloon? :D

   Poista
 2. Eikää, miten ihanilta noi pöllöt näyttää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä<3 Niitä oli montaa kokoa ja kaikki supersöpöjä!<3

   Poista
 3. Tuolla olisi niin kiva käydä! <3 Noi avaimenperät ja piparimuotti on niin söpöt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilta messuilta saa aina kivasti inspistä! <3 Hih, tipsujutut on kyllä söpöjä! <3

   Poista
 4. Kivan oloiset messut, Tampereelle ei taideta lähteä kun noita messuja on tässä lähempänäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi messut on kyllä superkivat ja samalla euroopan suurimmat kädentaito-messut! :D

   Poista
 5. Oisin niin halunnut messuille, mutta ei aika riittännyt! No, ehkä ens vuonna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, toivottavasti pääsen ens vuonna! <3 Mä pyysin noita varten ihan koko perjantain vapaaksi! :D

   Poista