keskiviikko 6. joulukuuta 2017

ITSENÄISYYSPÄIVÄ + arvontamuistutus

Ihanaa itsenäisyyspäivää! Paljon onnea 100- vuotiaaalle Suomelle Me ollaan täälä tänään jo herätty hyvissä ajoin, piirretty piparkakkutalon kaavoja(tästä lisää myöhemmin), siivoiltu ja  tässä jossain kohtaa lähdetään syömään T:n vanhemmille.  Eilen käytiin vähän shoppailemassa, kun veronpalautukset tuli - ostettiin uusi pölynimuri, sitten leivoin parit taatelikakut viemisiksi ja illalla käytiin vielä loimuttamassa & syömässä lohta+ muuta hyvää mun vanhemmilla. Aletaan olla jo aika hyviä käyttään tehokkaasti nää yhteiset vapaapäivät! :) 


Oon todella iloinen,että mulla oli tässä itsenäisyyspäivän nurkilla vähän vapaata, kun nyt ollaan saatu juhlistaa tätä juhlapäivää ihan rauhassa. Mulla meni aika pitkään, ennenkö lämpesin Suomi100- huumalle ja nyt vasta oon sitten innostunut noista oheistuotteista kunnolla. Tokikin ei ne tuotteet oo se syy siihen, miksi pitäis olla onnellinen satavuotiaasta Suomesta. On ihan mielettömän hienoa,että saadaan asua maassa, jossa on rauha ja asiat hyvin. 

Jännityksellä jo odotan iltaa, kun ajateltiin katsoa perinteisesti linnanjuhlia ja ehkä jopa juoda lasilliset kuohujuomaa. Pukuompelijana aina ihastelen mekkoja ja odotan,että jos tulisi joku todella sävähdyttävä mekko! En vaan pääse siitä yli,että jotkut mekot ovat olleet sellaisia, joita muistelee vuodesta toiseen.. Niinkuin esimerkiksi Jenni Vartiaisen, Heta Hyttisen, Kiira Korven sekä Krisse Salmisen mekot - ja näistä on osasta jopa se 10 vuotta aikaa! :)

Kuinka juhlistatte itsenäisyyspäivää? :)

P.s. vielä kerkiää osallistua arvontaan muutaman tunnin täälä (klick)! :)

2 kommenttia:

  1. Täälläkin katsottu Linnan juhlia (ja katson edelleenkin, mutta sivusilmällä nyt :D) ja aiemmin päivällä katsoin Tuntemattoman sotilaan :) Lisäksi kävin kävellen katsomassa päätielle laitettua valokujaa, johon oltiin tien molemmin puolin sytytetty kynttilöitä parin kilometrin varrelle :) Yritin ottaa siitä kuvaa, mutta pimeässä oli tosi vaikea kuvata ja melkein kaikki kuvat epäonnistuivat.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritin kans kuvailla noita kynttilöitä mitä täälä oli laitettu.. mutta eihän niistä nyt saa mitään kunnon kuvia :( Meillä meni tuntematon ohi, mutta onneks kerittiin katsoon linnajuhlia ihan rauhassa- voi niitä ihania mekkoja! <3

      Poista