lauantai 23. joulukuuta 2017

OLOHUONEEN JOULUINEN ILME

Oon kyllä niin iloinen, että sain joulun vapaaksi töistä!! Nyt saadaan vaan olla muutaman päivän ja nauttia ensimmäisestä joulusta tässä talossa. Olin ensin ajatellut,että panostan jouluun hieman enemmän, mutta sitten ajattelin,että en ehkä jaksakaan. Töissä on ollut ihan  hirveä kaaos jo pitkään, joten on sekin osaltaan vienyt mehuja koko syksyn, joten mennään nyt sitten kumminkin aika pelkistetyllä joululla. En jaksanut sen kummemmin panostaa myöskään joululaatikoihin, mutta muutaman taatelikakun& hedelmäkakun sentään tein! Laitettiin tosiaan olkkariin ihan oikea kuusi, haettiin taas Bauhausista, niinkuin aiempinakin vuosina. Jollain tapaa kuusi olkkarissa tuo kyllä sitä joulun tunnelmaa niin mukavasti - vaikka se onkin ihan telkkarin  ja takan välissä, haha! :D


Sohvatyynyn päälliset vaihdoin punaisiin jo aiemmin ja oon kyllä niin tykännyt niistä. Viime viikkoina oon kyllä vähän miettinyt,että oliko valkoiset verhot liian pliisu valinta, mutta ehkä sitten ensi joululle punaiset! :) 


Tänä vuonna tein muuten niinkin rohkean päätöksen,että en ostanut yhtään uutta Yanlee Candlea joulua varten, vaan poltin vanhoja pois. Suomessa Yankeet on sen verran hintavia, että odottelen pääsyä halvempiin kauppoihin! ;)


Tänään olis tarkoitus hieman juhlistaa Isin synttäreitä, käydä vielä viime hetken ostokset ruokakaupasta sekä paketoida viimeiset lahjat. Ihan hirveesti ei tarvitse onneks tehdä, joten aikaa jää sujuvasti myös Bonesin 12. tuotantokaudelle, joka saapui toissa päivänä postilaatikkoon. Ollaan T:n kanssa ahmittu Bonesin aiemmat kaudet tässä syksyn mittaan, kun se on vaan niin parasta kyhnytä toisen kyljessä telkkaria katsellen. Uuden vuoden jälkeen meijät varmaan näkee lenkkipolulla mätchäävissä verkkareissa! ;)

Mitä teillä on tänään ohjelmassa? Joko kaikki lahjat on hankittu? :)

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä teillä ihanan kodikkaalta ja jouluiselta ♥ Ihanaa joulua teille :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä ja just sopivan jouluista! :) Nuo tyynyt on vaan niin ihania <3 Hyvää joulua sulle sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tyynyjä meillä on ehkä vähän liikaa, mut tykkään kun niitä on paljon,haha :D Ihanaa joulua sinnekin! <3

   Poista
 3. Ihanan jouluinen olohuone teillä ♥ Oikea kuusi tuo kyllä sen tietynlaisen tunnelman taloon. Hyvää joulua sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oikea kuusi on kyllä kiva, mutta se myös tiputtelee neulasia.. :D Ihanaa joulua Sofia! <3

   Poista