tiistai 2. tammikuuta 2018

VUODEN 2017 YHTEENVETO

No niin, ajattelin postailla vielä vuoden 2017 tärkeimmät palat ennen kuin postailen vuoden 2018 tavoitteista. Vuosi oli pääpiirteittäin mukava, toki mukaan mahtui niin superhyviä kuin huonojakin asioita. Päästiin muuttaan uuteen kotiin, saatiin vanha koti myytyä, mentiin kihloihin - kaikki ihan mielettömän ihania asioita. Huonoja juttuja en nyt ala sen tarkemmin erittelemään, mutta uskon kuitenkin vahvasti siihen,että kaikkeen mitä tapahtuu on joku syy ja tarkoitus! Toivomme kuitenkin,että nämäkin asiat korjaantuvat tänä vuonna! :)

Tammikuu
Kuukausi meni aika tiiviisti raksalla ja tuntui,että hommaa oli ihan simona. Talo oli ihan kesken joka puolelta,mutta uusittiin kuitenkin julkisivun laudoitus, sekä tehtiin sisähommia eteenpäin. Muutto tuntui todella kaukaiselta ajatukselta. Käytiin valitsemassa laattoja kylppäriin sekä vinyylilaminaatit koko taloon. Tuntui,että elämässä ei oikein ollut muuta kuin raksa.. ;)

Helmikuu
Helmikuussa saatiin keittiön kaapit asennettua sekä takan runko oli käyty kokoamassa. Raksa eteni omalla painollaan ja saatiin hommaa aika hyvin eteenpäin. Talo alkoi näyttämään paikka paikoin jo ihan asuttavalta. Juhlittiin blogin 1- vuotissynttäreitä. Muuten kuukausi meni aika kiireellä, eikä siitä jäänyt sen kummemin mitään erityistä mieleen. Juhlittiin vuosipäivää T:n kanssa


Maaliskuu
Aloitin tilaamaan Betteboxia, johon oon kyllä jäänyt ihan koukkuun. Se on vaan jännä tunne, kun joka kuukausi tulee kosmetiikkaa ihan jonkun muun valitsemana! :) Raksan puolella keskikerros oli ihan hyvässä vauhdissa, kellarin seiniä muurailtiin uudelleen ja yläkerrassa oltiin jo vähän muokattu järjestystä uudelleen. Tehtiin pieni roadtrip(T:n työreissu, johon ängin mukaan) Rovaniemelle, käytiin moikkaamassa mun tätiä ja käytiin Ranuan eläintarhassa sekä vietettiin pari päivää myös Oulussa. Nähtiin poroja ja fiilisteltiin joulua joulupukin maassa napariirillä! :D

Huhtikuu
Kevät tuntui saapuvan meidän talousalueelle kunnolla, aurinko paistoi ja fiilis oli korkealla. Vietettiin pääsiäinen raksalla remppaillen ja talo tuntui etenevän ihan hyvää vauhtia. Muuttohaaveet tuntui olevan korkealla vaikka tiedettiin jo tässä kohtaa,että ei päästä muuttamaan kuun lopussa -vielä oli niin paljon tehtävää.. Tässä kohtaa on hyvä todeta,että kaikkea mitä tollon oli kesken ei ole vieläkään tehty.. Tehtiin uus roadtrip Jyväskylän ja  Kuopion kautta Ouluun, eli vietettiin muutamat raksattomat päivät - teki hyvää molemmille! :) Käytiin Lauran kanssa lauantaina Helsingissä Indiedaysin järjestämässä Bloggers's Inspiration Dayssä Kattilahallissa. Olin todella iloinen,että Laura kysyi mua avecikseen, sillä tollaset tapahtumat on aina mukavia, kun sielä tapaa uusia ihmisiä ja saa uutta inspistä blogiin! :D Pidin talvilomani vasta huhtikuun vikalla viikolla - meni luonnollisesti raksalla.


Toukokuu
Käytiin keikkailemassa meijän oman keikkaporukan kanssa Hartwallilla katsomassa Cheekkiä ja Elastista, sitten käytiin T:n kanssa katsomassa myöskin Hartwallilla Enrique Iglesiasta, juhlittiin vappua käymällä Vantaan Bauhausissa hakemassa väliovia, haaveiltiin kesästä ja muutosta. Saatiin kylppärin laatoitukset tehtyä, talo kytkettiin kaapelitv-verkkoon ja yläkerta alkoi näyttää ihan asuttavalta. Olisin jo halunnut muuttaa, mutta.. ilman vessaa tai suihkua se olis ollut ihan mahdotonta, vaikka keittiö yms. olikin jo kunnossa - taloon ei oltu vielä kytketty juoksevaa vettä. Ostettiin ensimmäiset uudet huonekalut taloon ja samalla alettiin vertaileen kunnolla nykyisen asunnon alueen hintoja myyntiä varten. Olin kesälomalla toukokuun ensimmäisen viikon, teki ihan hyvää hieman ottaa rennommin.

Kesäkuu
Tuntuu,että kesäkuusta on ikuisuus! Pikkusisko valmistui ylioppilaaksi, T teki reissuhommaa, raksa oli kesken, rahatilanne ahdisti ja lomakuumekin oli aika kova.. :/ Jäin juhannuksesta 2 viikon kesälomapätkälle ja voitteko kuvitella,että päästiin muuttamaan! :D Eli raksan puolella uurastettiin alkukuu niin paljon, kuin vaan ikinä pystyttiin T:n reissuhommien ohessa. Roudattiin tavaraa, ostettiin huonekaluja, tehtiin raksalla asumisen edellyttäviä juttuja. Saatiin vedet kytkettyä, keittiö kuosiin, ruokailutilaan pöytä ja tuolit, vessaan kalusteet, kylppäriin suihkut yms. Olin ihan superonnellinen, kun päästiin pitään juhannuspirskeet talossa ja samassa yhteydessä sitten muutettiin! :D Ensimmäisenä aamuna oli ehkä vähän dagen efteriä, mutta oli niin onnellinen siitä,että oltiin saatu talo siihen kuntoon,että sielä pystyi asumaan - vaikka esim. keskikerroksessa ei ollut vessan ovea.. xD


Heinäkuu
Mentiin T:n kanssa kihloihin! Heinäkuussa ilmat oli jo sen verran kylmiä,että olin jo ihan syksyisissä fiiliksissä, vaikka samalla stressin ihan simona vanhan asunnon myyntiä ja vietin monta unetonta yötä. Laitettiin vanha asunto myyntiin ja meijän näytöissä kävi ehkä yhteensä 5 ihmistä ja sitten stressisin sitäkin, onneks kuitenkin yks näytöissä käynyt kuitenkin oli ihastunut asuntoon ja tehtiin alustavasta kaupasta sopimus. Elämä helpottui hirmuisesti, kun tiesi,että krooninen rahapula loppuu - ainakin osittain- kun tiesi,että heinäkuu oli viimeinen kuukausi, jolloin maksettiin lainaa kahdesta asunnosta. Pikkusisko kävi Californiassa ja fiilistelin hänen kanssaan reissua! :)

Elokuu
Saatiin vanha asunto myytyä, ostettiin liput Marjan kans Müncheniin kattoon Sunrise Avea, tehtiin mehuja ja hilloja oman pihan sadosta, neuloin muutamat sukat syksyä varten,ostin UD:n Naked Heat- paletin(johon oon kyllä vieläkin tyytyväinen!) sekä Too Facedin Sweet peach- paletin. Kuukausi oli stressaava siihen asti,että saatiin paperit kirjoitettua pankissa vanhassa asunnossa ja se helpotuksen määrä oli ihan valtava, kun paperit oli tehty. Olin todella onnellinen,että elokuu meni nopeasti ohi! :)


Syyskuu
Pidin syyskuussa viimeisen kesälomapätkän+ muutaman palkattoman eli olin sen 2 viikkoa lomalla -- teki ihan superhyvää! :) Käytiin T:n kanssa Tallinnassa, rempattiin taloa pienesti, juhlittiin mun synttäreitä, käytiin kummitytön kanssa Korkeasaaressa katsomassa Lumileopardeja, tehtiin T:n kanssa sängynpääty, sitten sisustelin kotia syksyä varten.. Lisäksi seurasin lehdistä hermostuneesti miten hurrikaani eteni rapakon toisella puolella. Haaveilin lomasta rapakon toisella puolella ja ikävä Californiaan oli aika kova! 

Lokakuu
Lokakuusta jäi mieleen päällimmäisenä ensi lumi ja Halloween- fiilistely. Kuukausi oli aika työntäyteinen. T oli alkukuusta kertaamassa armeijan harmaissa ja vietin semi-vähä unisen viikon, kun en vaan saanut nukuttua yksin. Sisusteltiin kotona yläkerran rappusia ja oltiin vaan. Sillai aika rento kuukausi, vaikka samalla valmistauduttiin jo tupareihin ja tehtiin kaikkia pikkuhommia loppuun kotona.


Marraskuu
Kuukausi meni nopeasti töiden puolesta ja  alkukuu raksailtiin pikkuhommia kuntoon ennen tupareita, vaihdettiin Halloween- sisustus jouluisampaan sisustukseen, neulottiin villasukkia diakoniatyön keräykseen, käsityömessuiltiin, saunottiin ensimmäisen kerran omassa saunassa ja fiilisteltiin joulukalenteria. Kuukausi meni ihan mukavasti ja tuparitkin meni kivasti, vaikka ensin vähän mietittiin,että kuinka niiden kanssa menee. Ostettiin lennot Californiaan.

Joulukuu
Meni ehkä tänä vuonna kuukausista nopeiten, töitä oli ihan simona, ulkona todella pimeää ennen lumen tuloa, joulufiilis oli hieman kadoksissa alkuun - mutta onneksi lopulta löytyi, laitettiin kuusi olohuoneeseen ja vietettiin rauhallinen ensimmäinen joulu "uudessa" talossa.  Tein meille jouluksi mätchäävät villasukat ja T onkin käyttänyt omiaan todella ahkerasti. Uusi vuosi meni myös ihan mukavasti, joten tästä on hyvä jatkaa! :)

Tästä on hyvä jatkaa, kun  nyt on taputeltu viime vuosi! :) Millainen teidän vuosi oli? Mitkä oli parhaita muistoja viime vuodesta? :)

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanis juttuja, tapahtumien suhteen kyllä monipuolinen vuosi ja isoja asioita sun elämässä tapahtunut ♥Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on ollut kyllä ihana ja samalla haastavan kamala.. mutta pääpiirteittäin ihana! <3 Ihanaa uutta vuotta Maiccu! <3

   Poista
 2. Oli mukava lukea sun vuodesta! :) Sulla on ollut kyllä paljon tekemistä viime vuonna :D Mutta varmasti ollut sen arvoista esim tuo remppaaminen! Lisäksi ihanaa kun pääsette reissuun, odotan jo valmiina postauksia <3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, vuosi on ollut kyllä monipuolinen - remppaaminen on kyllä ollut ihanan terapeuttista ja välillä niin hermoja raastavaa! :D Mä odotan jo reissua.. vaikkakin on siinä vielä München ennen :D

   Poista
 3. Nää vuosi yhteenvedot on niin kivoja postauksia. Upea vuosi sinullakin takana. Toivotaan tästäkin vuodesta mahtavaa ja ihanaa aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä toivon kans,että 2018 on vieläkin mahtavampi vuosi! <3

   Poista
 4. Kiva vuosi sulla takana ja ihanaa, että pääsitte sitten loppujenlopuksi muuttamaan omaan taloon ♥ Rakastan reissupostauksia, joten innolla oottelen sun postauksia tuolta Californiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutto oli kyllä yks viime vuoden highlighteja <3 Tykkään kans lukea muiden reissupostauksia, kun niistä saa aina kivoja vinkkejä ja ideoita! :D

   Poista
 5. sulla on kyllä tekemistä riittänyt ja paljon kivoja juttuja viime vuoteen, kiva oli lukea tää kooste=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oli kyllä aika tapahtumarikas vuosi! :D Kuukausi/vuosikoosteita tykkään itekin aina lukea, joten näitä on myös kiva postailla <3

   Poista
 6. Tosi kiva päästä tämmöisessä postauksessa kertoilemaan mitä sun vuoteen onkaan mahtunut! Isoja juttuja, onnittelut vielä kerran uudesta kodista ja kihlauksesta ❤️ On kyllä mahtunut paljon tekemistä sun vuoteen!

  VastaaPoista