sunnuntai 18. helmikuuta 2018

#VIIKONLOPPU

Vapaa viikonloppu on tullut kyllä niin oikeaan saumaan, sillä jotenkin tuntuu,että tätä viikonloppua tuli stressattua jo valmiiksi jonkin verran.  Jaren osto tuli kuitenkin yllättävän nopeasti, vaikka oltiin viimeiset 2 vuotta suunniteltu koiran ottamista. En jotenkin taas ajatellut, kun nyt osui sitten koiran haku ja ystävän babyshowerit samalla viikonlopulle.. mutta selvittiin siitäkin.

Haettiin Jare perjantaina kotiin ja ensin tietysti kaikki on uutta ja superihmeellistä yhdessä. Jare on kyllä hirveän pieni, käytiin tänä aamulla vaakalla ja painoa oli 3,1 kg. Meillä on siis sunnuntai-aamuisin aina viikkopunnitus laihistelun takia.. ;) Ensimmäinen yö oli oli aika haastava, sillä pentu kävi aika ylikierroksilla ja eipä siinä sitten kukaan nukkunut ihan hirveesti. Jaren ensimmäisen yön teemoja oli varpaiden pureminen/villasukkien varastaminen sekä "päästäkää mut kans sänkyyn nukkuun"..  Toinen yö oli jo huomattavasti helpompi ja kaikki nukkuivat  kunnolla omissa sängyissään - onneksi! :)  

Eilen vietettiin mun toisen raskaana olevan ystävän babyshowereita ja mentiin oikeastaan aika samalla kaavalla kuin edellisten babyshowereiden kanssa, eli yllätysjuhlilla. Omalta osaltani en osallistunut järjestelyihin niin paljon, leivottiin Jaren kanssa kakku ja keksit yhdessä, tai noh, mä leivoin ja Jare väijyi mun villasukkia. Meni oikein kivasti näin.. Neuloin myös  nopeasti junasukat, kun en ollut varma,että onko tulevalla prinsessalla vielä villasukkia. Tykkäsin ehkä itse enemmän siitä,että kaikki oli ostanut/ tehnyt jotain pientä, joka koottiin isommaksi vaippakakuksi yhdessä, ennen päivän sankarien paikalle saapumista, näin saatiin aika kiva paketti kasaan. Tän talven edellisiin babyshowereihin kaikki osti ja toi vähän kaikenlaista, mutta nyt vaippakakku oli paljon selkeämpi!

Eilisen teema Jarella tuntui olevan prison break ja todettiinkin tossa,että tänään täytyy tehdä pientä hienosäätöä aidan suhteen, kun Jare tulee ton aidan reunasta läpi hyvin nopeasti.. vaikka siinä olis 2 Ikea- kassillista puita edessä. Eilisen toinen teema tuntui olevan "en kävele sun kans lenkillä" - eli kun käytiin iltalenkillä, niin Jare ei kävellyt kuin kotirappuset.. Oli hieno lenkki, kun käveltiin mun vanhemmille - tai noh, mä kannoin Jaren sinne ja takas, haha! T:n kanssa Jare on kävellyt ihan  kiltisti ja kaikki ulkojutut hoituu noilla poikien lenkeillä.. Aika pienillä vahingoilla ollaan päästy myös sisällä ja hyvä niin! Asennetta pienellä ainakin tuntuu olevan! :)

Tänään on tarkoitus ottaa ihan rauhallisesti ja käydä tipsutreffailemasssa Jaren kanssa Alvia, Ellaa ja Emmaa eli mennään perhepäivälliselle mun vanhemmille, johon tulee myös isosiskoni oman tiibettiläisensä kanssa.  Mua hieman hirvittää,että hyväksyykö Ella ja Alvi ikinä tota meijän tirppaa kunnolla,kun ainakin eilen olivat ihan luokkaantuneita, enkä saanut edes kunnolla silittää heitä.. vaikka ennen Jaren ottamista oltiin kuitenkin ihan hipsutus-läheisiä. Ehkä tää tilanne vaatii vaan hieman aikaa.. :)


Münchenin reissu lähenee jo pikkuhiljaa ja alankin olla aika liekeissä siitä,että pääsee johonkin reissuun - edellisestä reissusta on jo liian kauan ja edellisestä keikasta kans. Innolla odotan,että päästään Marjan kanssa reissuun ja saadaan pienet irtiotot arkeen. Seuraavana ohjelmassa olis vielä auton vuokraus, sillä ajateltiin käydä Garmisch- Partenkirchenissä, koska Alpit vaan jotenkin kuuluu käydä katsastamassa talvella. En oo ikinä ollut Alpeilla, mutta kesällä oon käynyt ja oon ala-asteen saksan tunneista asti halunnut käydä niitä katsomassa talvella. Muistan, kuinka meidän saksan opettaja aina painotti,että kuinka hieno pieni kylä toi Garmisch-Partenkirchen on, joten se mennään nyt sitten katsomaan. Toki matkalla käydään toivottavasti myös jossain ihanassa kangaskaupassa tai jopa lankakaupassa.. Oikeasti en tarvis kumpiakaan, mutta.. minkä hamsteri tavoilleen voi! ;)

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Luulen, että blogissa tullaan aina välillä päivitteleen pentukuulumisia myös! 

Kuinka teidän viikonloput on sujuneet? Ootteko muuten ikinä käyneet Alpeilla talvella? :)

8 kommenttia:

 1. Voiei jare❤ ja babyshowerit on kyllä ihana juhla :) oii kohta pääsette reissuun😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Jare on kyllä ihana, pieni hurmuri <3 Oon niin reissun tarpeessa, että toivottavasti aika menee nopeesti! :D

   Poista
 2. Oon tosi onnellinen teidän puolesta! <3 Koira tuo varmasti paljon iloa teidän elämäänne! Ja ihanaa kun pääset reissuun. Mua harmittaa kun meidän Munchenin reissu ei oikein onnistunut, mutta joku kerta sitten :) Onnea vielä uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jare toi kyllä mukavasti äksöniä arkeen! :D Oon ihan reissufiiliksissä jo valmiiks.. olis niin kiva jo lähteä.. Oon ihan varma,että pääsette varmasti Mucheniin jossain kohtaa! :D <3

   Poista