torstai 15. maaliskuuta 2018

BLOGIMUKI?

Oon tunnetusti aikamoinen mukimonsteri, joten kyllähän sitä nyt blogin bannerilla varustettu muki oli ihan must hankinta! Ajattelin,että haluaisin töihin jonkun oman mukin, mutta kuitenkin jotain erilaista - eikä mitään kovin kallista mukia voi edes töihin viedä. Jotain erilaista ja spesiaalia kuitenkin olis kiva olla mukissa, kun töissä tulee vietettyä hyvin paljon aikaa. En oikeestaan ole ihan varma,että mistä idea blogimukiin tuli alunperin - tuliko se työkaverin omakuvamukista vai siitä,että heitettiin Marjan kanssa läppää,että tollanen olis kiva.. mutta päädyin kuitenkin tilaan tollaset mukit Ifolorilta. Vaikka itse sanonkin, niin oikeestaan noi on kyllä omaan makuun täysin sopivat! :) Innostuin blogin uudesta bannerista sen verran,että sitä en varmaankaan vaihda ihan hetkeen, joten näillä mukeilla (bannerilla) mennään varmasti pitkän aikaa! ;)


Muutaman kerran oon mukeja jo testaillut ja todennut, että mukiin mahtuu juuri sopivasti teetä/ kahvia eikä kupillinen ole liian iso. Lisäksi muki on sen verran paksureunainen,että juoma pysyy lämpöisenä pitkään. Iso plussa siis! :)


Oon nyt tänä keväänä myös innostunut neilikoista ihan hirmuisesti ja luulen,että tämä innostus kestää hyvin pitkään.. Neilikat tuntuu kestävän monta viikkoa siinä, missä tulppaanit kestävän zäkällä viikon.. Eli neilikoita ostetaan myös jatkossa! :)

Mitä mieltä ootte? Ootteko tehneet omia mukeja omilla kuvilla? :)

22 kommenttia:

 1. Ihana idea :) Me ollaan mukeja teetetty lasten kuvilla, jotka on menneet isovanhemmille lahjoiksi. Ovat olleet tosi tykättyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukit lasten kuvilla! Ihana lahja <3 Mä luulen et meillä noi seuraavat mukit teetetään Jaren kuvilla .. Joulukorttikuvauksia odotellessa ;)

   Poista
 2. Siis aivan ihana idea! <3 Todella kivat mukit :) Ja tuo sun banner onkin just sun blogillesi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Muokkasin tota banneria varmaan puoli päivää, että sain sen omaan silmään sopivaksi - nyt oon tyytyväinen siihen! <3

   Poista
 3. Tosi kiva idea! Oon joskus tilannut lasten kuvilla juttuja lahjaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukit lasten kuvilla! <3 Mä luulen,et kuvaan ens jouluks kaikille tonttulakkikuvat Jaresta ;)

   Poista
 4. Tosi kivat mukit ja miten mainio idea! :)

  VastaaPoista
 5. Vitsit miten kiva idea ja aivan ihana muki ♥

  VastaaPoista
 6. Niin kiva idea! :) Ja ihanan väriset neilikatkin, mä ostan vaan aina vaaleanpunaisia tai valkoisia mut pitää näköjään antaa mahdollisuus myös violeteille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä ostan nykyään aina värikkäitä, kun koen niiden tuovan enemmän iloa! <3 Noi violetit oli kyllä ihan täydellisen väriset! <3

   Poista
 7. Voi, tosi mahtava idea kyllä! :)

  VastaaPoista
 8. Hyvä Terhi (jos se ees on oikea nimesi!) Puhdistetaas vähä ilmaa tässä.

  Mainitsit että "En oikeestaan ole ihan varma,että mistä idea blogimukiin tuli alunperin - tuliko se työkaverin omakuvamukista vai siitä,että heitettiin Marjan kanssa läppää,että tollanen olis kiva" ja blaa blaa blaa..

  Marja mistää mitää ymmärrä, salli mun nauraa. Eiköhä me molemmat tiedetä, että meikäläisen uskomattoman miälettömästä ja komeesta Graalin maljastahan sää ton idean sait!

  Tuon hulikkani, jossa omistajansa upea ja jylhä ulkomuoto komeilee kyljessä nappaa kouraansa ja kiskasee siitä loppuun pannut mustat sumpit, niin ei ole mitään sen parempaa, ei mitään. Paitsi ehkä aamukusi.

  Oot vaan niin kateellinen meikäläisen kahvikupista, että päätit törkeesti tehdä omia. Häpeällistä, erittäin häpeällistä. Plus nyt oon varma, että sehän olit sää joka mun kuppia oli lainannut ilman lupaa perkele!

  Nähää töissä ja onneks olkoon!


  - Eris

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Eris! Voimme jatkaa tätä keskustelua töissä, että kuka sitä sun mukia on oikeasti lainannut :D Mutta joo, siis omakuvamukihan on ihan loistava idea! :D

   Poista