perjantai 9. maaliskuuta 2018

HEMPEÄT HELMIKORVAKORUT

Olin todella iloinen,että meillä töissä järjestettiin eilen ihana koru-ilta ja päästiin pitkästä aikaa viettämään aikaa yhdessä työkavereihin kanssa  sekä vähän näpertämään koruja porukalla. Saatiin itse valita eri helmivaihtoehdoista, joita oli varmasti monta sataa erilaista, omat suosikit ja valita täysin,että tehdäänkö korvikset, rannekoru vai peräti kaulakoru. Oli ihana huomata kuinka monella oli heti selvä visio, mitä lähtee tekemään.

Oon viime aikoina ollut todella huono pitään muita koruja kuin kihlasormusta, joten mun valinta oli helppo - korvakorut. Oon jo pitkään metsästänyt jotain vähän erilaisia helmikorvakoruja, hempeän vaaleanpunaisilla tai valkoisilla helmillä olevia roikkuvia yksilöitä. Sellaisia,joita nyt ihan joka ketjuliikkeessä ei tulisi vastaan. Noh, ei oo tullut vastaan mun ajatusta vastaavia, joten koru-ilta tuli todella sopivaan kohtaan. Olin jo hieman ennen koru- iltaa visioinut, että millaiset tekisin.. Luulin,että olisi ollut vain helppo valita summa mutikassa jotkut helmet ja vaan kyhätä koru kasaan, mutta koska vaihtoehtoja oli ihan mielettömät - eri sävyisiä ja mallisia- niin kyllähän siihenkin vain aikaa sai kulumaan! Me pujoteltiin itse helmet vaijereihin ja ohjaaja sitten kiinnitti koukut ja muut kiinnitysjutut - niin oli varmasti helpompi! :)

Käytin näihin 6 erilaista helmeä; valkoiset ja vaaleanpunaiset on makeanvedenhelmiä ja kirkkaat on kristallia. En oo ihan varma enää, että otinko noi kristallihelmipallerot siitä missä oli Swarovski kristalleja vai "tavallisia" kristallipalleroita.. Vaihdoin palleroisia muutamaan kertaan, joten kyllähän siinä nyt menee sekasin,että mitä ne nyt oikeesti sitten oli..  Eikä sillä sillai mulle väliä ole, kun sain ainakin uniikit korvikset!


Ootteko askarrelleet koruja? Tykkäättekö muuten helmikoruista? :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan kauniit ja hempeät! Kiva idea tollanen koruilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivottavasti näitä järjestetään useammin - ihanaa näpertää tälläsiä<3

   Poista
 2. Vähänkö kivaa, että teidän työpaikalla järjestetään tuommoisia iltoja! :) Nuo korviksetkin ovat kauniin näköiset :)

  VastaaPoista
 3. Oi vähänkö on kauniit korvakorut ♥ Ihana idea teidän työpaikalta järjestää tuollainen ilta :) Ja varmasti on uniikit korut, kun on itse saanut alusta lähtien valita kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista tuli kyllä ihanan uniikit ja spesiaalit korvikset! <3 Toivoisin,että vastaavia iltoja järjestetään useammin! <3

   Poista
 4. Ompa kauniit korvikset :) Ja tosi kiva idea järjestää tuollainen ilta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,oon kyllä tyytyväinen korviksiin, kun ne on ihanan spesiaalit! <3 Tollaisia iltoja saisi olla useammin! <3

   Poista
 5. Vähänkö kiva että tuommosta järjestetään työpaikalla!! Ihanat tuli noista korviksista 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli kyllä kiva ilta! <3 Oon kyllä tyytyväinen korviksiin, kun ne on ihanan spesiaalit! <3

   Poista