maanantai 5. maaliskuuta 2018

REISSUVINKKEJÄ MÜNCHENIIN?

Ollaan tosiaan tässä parin viikon sisällä lähdössä ystäväni kanssa Müncheniin, joten ajattelin kysyä,että löytyykö ruudun takaa matkavinkkejä? Hieman ollaan jo suunnitelmia tehty, että vuokrataan auto päiväksi ja ollaan ainakin menossa katsomaan Neuschwansteinin linna sekä Garmisch-Partenkirchenin kylä.  Alpit on varmasti talvella ihan mielettömän kauniit, joten kuvattaa kohteissa on varmasti! :) 

Münchenissä on myös varmasti paljon nähtävää, joten ollaan varattu pari päivää ja hyvät kengät sinne. Toivoisin,että löydettäis paljon kaikkea uutta nähtävää, sillä Saksassa en ole itse viettänyt sen kummemmin aikaa, kuin muutaman kerran Wiesbadenissa tuttava perheen luona, yhden viikonlopun Kölnissä ja lisäksi istunut kyydissä useaan kertaan, kun on ajettu Saksan läpi matkalla Espanjaan ja Italiaan. Tietysti Münchenissä oon vaihtanut konetta.. mutta varsinaisesti matkailu Saksassa on jäänyt aika minimiin! :)

 Kuva lainattu täältä. 

Ootteko käyneet Neuschwansteinin linnassa? Tai Alpeilla talvella? Mites Saksassa matkustelu muuten? Ootteko käyneet? :)

2 kommenttia:

  1. siis yritin kaivaa mun vanhasta blogista mun vinkkeja muncheniin, mutta en löydä niitä mistään, himputti. Mä oon käyny 3 vai 4 kertaa ja aivan ihana kaupunki! Tosi helppo ottaa se keskusta esim haltuun kannattaa just käppäillä ja ihmetellä, keskustan lähellä on myös palatsi alue mikä on upea, tosin tuo linna on nii upee, etteä en tiedä onko se sitten toistoa:) loi että pääsispä itekki munchen on semmonne paikka missä tuntuu aina jotenki kodikkaalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se palatsin alue on varmasti hieno! <3 Musta kans Saksa on aina tuntunut kivalta ja mielenkiintoiselta maalta! Kiitos vinkeistä! <3

      Poista