perjantai 20. huhtikuuta 2018

JOTAIN PIENTÄ UUTTA OLKKARIIN

Oon ehkä joskus maininnut, että tykkään käydä aina välillä kattelemassa Iittala Outletissa, kun sellainen ihanuus on tässä meidän lähellä. Tossa pari viikkoa sitten kävin hakemassa sisarelleni valmistujaislahjaa ja samalla bongasin alehyllystä Iittalan Tanssi-sarjan seinäkoristeita aika hyvällä hintaa. En lämmennyt kunnolla Tanssi- sarjalle silloin, kun se ilmestyi, mutta nyt oon aika kivasti päässyt sen makuun. Normihintaisina nämä olisi olleet 44,90 euroa/ kappale, joten en ihan ensimmäisenä olisi näitä lähtenyt ostamaan.. Nyt kuitenkin päätin sitten iskeä, kun nämä 4 seinäkoristetta oli alennettu 6 euroa / kappale.. ;)


Ensin ajattelin,että noi 4 olis riittänyt, mutta.. sitten aloin ehkä hieman kaipaamaan sitä viimeistäkin seinäkoristetta. Kuitenkin tuntui, että jos/kun noi laitetaan seinälle, että koko viiden sarja on kivempi! :)


Siispä, kun ohjeistin T:tä laittamaan ruuvit seinälle, niin niitä laitettiin suoraan ne 5 kappaletta.Vaikka en vielä tässä kohtaa tiennyt, että mistä saan sen viimeisen hommattua. Jonkin verran sain hakea viimeistä seinäkoristetta ja olinkin hyvin tyytyväinen, kun vihdoin löysin sen Kärkkäiseltä ja Scandinavian design centeristä. Noh.. Laitoin tilauksen menemään sitten SDC:hen ja toivoin,että tuote tulisi nopeasti, kun olin aiemmin kuullut, että SDC:llä on ollut ongelmia tuotteiden kanssa, mutta omat tilaamani tuotteet ovat aina tulleet ihan parissa päivässä. Kului pari päivää, kului viikko - laitoin viestin heidän asiakaspalveluunsa, josta vastattiin parin päivän päästä, että tuote on loppuunmyyty.. Hieman ärsytti, että eikö tätäkin nyt olisi voinut kertoa ihan sitten jo tilausvaiheessa? Luonnollisesti peruin tilauksen.


Tilasin seuraavaksi sitten Kärkkäiseltä puuttuvan peuran, kun sielä sitä näytti vielä olevan ja onneksi se tuli 4 päivässä, vaikka oli viikonloppukin välissä. Eli isot propsit Kärkkäiselle! :)  Nyt oon tyytyväinen, kun seinäkoristeet on siististi suorassa linjassa takan vieressä. Mietin jo remppailuvaiheessa, että tohon olis kiva laittaa jotain taulua tai vastaavaa, mutta seinämän kapeus hieman vaikeutti asiaa.. Onneksi löysin sitten nämä ja vielä näin edullisesti! Vaikkakin tuntuu hieman hullulta, että näiden alkuperäinen hinta on ollut 44,90 euroa/ kappale ja nyt sain alle 60 eurolla koko setin.. :D


Näiden seinäkoristeiden myötä oon alkanut harkitsemaan, että pitäiskö ostaa yksi Tanssi- muki? Oon kyllä aina ollut just sellainen, että en ensin lämpeä kuviolle yhtään, mutta kohta oonkin jo sitten aika koukussa siihen.. Näin mulle kävi myös satumetsä- ja taika- sarjojen kanssa! Loppu hyvin, kaikki hyvin - seinäkoristeet seinällä - koko sarja. Jos joku olis sanonut mulle aiemmin, että tuun ostaan noita, niin olisin varmaan naurahtanut ja sanonut, etten osta noita.. Niin se mieli vaan muuttuu! :) Tykkään noista kuitenkin tosi paljon ja musta noi tuo sellasta omaa särmää tohon takan viereen. Jouduttiin siirtään meijän kotitonttu (sellanen sisustustonttu) ylemmäs lipaston päälle takan vierestä, kun Jare kävi muutaman kerran hieman antamassa tontulle rakkautta. Ensin tonttu oli keittiössä, sitten eteisessä, sitten sen parta oli ihan kuolattu..  joten korkealla/seinällä olevat jutut on enemmän kuin pop tällä hetkellä! ;)

Mitäs tykkäätte? Onko teillä kotona jotain hankalan mallisia seiniä? :)

10 kommenttia:

 1. Mulla on muistaakseni kaksi Tanssi-mukia ja mä tykkään kyllä niistä :). Niissä on jotain kauheen syksyistä, mistä tykkään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mä muistelin, et sulla oli Tanssia vähän enemmänkin.. oon semi kateellinen! :D Jos haluat niistä joskus luopua, niin kotiutan mielelläni ;)

   Poista
 2. Seinillä on meillä paljon valokuvia ja muutamia tauluja. Tykkään myös vaihdella seinällä olevien tavaroiden paikkaa, saa välillä ihan helposti uutta ilmettä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kasn vaihdella isommilla seinillä taulujen paikkoja, mutta noiden seinämälle ei oikein voi vaihtaa tauluja/seinäkoristeita.. kun seinä on niin kapea :D

   Poista
 3. Noi on kyllä tosi kauniit tuossa seinällä! :) Mä en oo Tanssin suurin fani, mutta noissa pienissä tauluissa tuo kuvio kyllä toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä vähän sellaset, jotka jakaa mielipiteitä.. mutta tollai kokonaisuutena ne on aika buenot <3

   Poista
 4. Todella hyvään hintaan nuo löysit! En ensisilmäyksellä ihastunut mutta kuinka ollakkaan, sopii teille tuohon seinälle loistavasti ja kivat kun ovat allekkain ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää oli kyllä hyvän hintaiset! :D Mulla kesti kans hetken aikaa, että lämpesin näihin.. nyt oon kuitenkin iloinen, että löysin noi lopulta kaikki.. Lisäks oon tyytyväinen, että hommasin noi kaikki <3

   Poista
 5. Nää on kyllä tosi nätit, oot saanut nää tosi hyvään hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nää oli kyllä hyvänhintaiset - ja lopulta niin metsästetyt! :D

   Poista