maanantai 2. huhtikuuta 2018

WHAT HAPPENS IN VEGAS..

Tultiin eilen illalla takaisin Suomeen meijän California/Nevada- reissulta ja ajattelin tulla tännekin nyt päivitteleen pikkuisen. Eli kuten ootte varmaan huomanneetkin, niin blogissa on ollut tavallista hiljaisempaa, kun oltiin reissussa - en halunnut hiljentää blogia ihan kokonaan, joten ajastelin reissun ajaksi muutaman postauksen.. Parin viikon "postailutauon" jälkeen tuntuu aika vaikealta kirjoitella.. Nyt on aikalailla laukut jo purettu ja pyykkikone laulanut, joten aletaan jo olla normaaleina. Tai no, nappasin lentokoneesta takaisintulomatkalla ihan jäätävän flunssan kaveriksi,joka tuntuu hyvin menneen jo poskionteloihin ja korviin. Katotaan kuinka tää kehittyy, että pitääkö mennä ihan lääkäriin asti.

Meillä oli hyvä reissu, ajeltiin reippaasti sinne tänne, nähtiin tuttuja Fresnossa ja San Fransiscossa &vietettiin laatuaikaa ja päästiin toteuttaan reissun päätavoite, eli mentiin naimisiin Las Vegasissa!


Ajattelin, että postailen reissusta tarkemmin, kun oon käynyt kuvia läpi enemmän ja saanut niitä siirreltyä. Lennettiin Lontoon kautta Los Angelesiin, sieltä ajettiin Fresnoon& San Fransiscoon, josta Montereyn akvaarion kautta sitten Las Vegasiin. Vegasista sitten suunnattiin Barstowin ja Route 66:n alkupään kautta takaisin Los Angelesiin. Eli voitte vaan uskoa, kuinka paljon kerkisin ottaan reissussa kuvia! Aikaeroväsymyksen sekä flunssan takia oon aika ulalla tällä hetkellä, mutta varmasti saadaan ihan hyvät reissupostaukset tehtyä.. ;) 

Vielä on hieman harkinnassa, että postailenko häistä ihan hirveästi, mutta ehkä jotain pientä, kun ollaan saatu hääkuvat kuvaamosta valittaviksi..Katotaan kuinka käy! :) Mitä teille kuuluu? Kiinnostaako reissupostaukset? Entäs hääpostaukset?  :)

12 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihanaa! Onnea superisti ♥ Ja ehdottomasti hääpostausta, oon aina halunnut kuulla Vegashäistä! :) Ja reissupostausta myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hih, postailen häistä lisää, kun ollaan T:n kans käyty läpi, että mitä voi julkaista ;)

   Poista
 2. Oi te ootte huimia! Paljon onnea ja rakkautta teille 💕💕 Mä odotan innolla sun reissupostauksia ja muutama hääkuvakin olisi kiva nähdä, mutta ymmärrän, jos pidät niitä liian yksityisinä postattavaksi😊

  VastaaPoista
 3. ooo ihanaaa, onnea<3 ja reissupostaukset todellakin kiinnosstaa ja hääpostaukset myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Reissupostauksia on ainakin tulossa, katotaan mitä postaillaan häistä! ;)

   Poista
 4. Onnea vielä kovasti!! <3 Siis olin kyllä hiukan kateellinen teille, siis jotenkin niin siisti mennä naimisiin Las Vegasissa! :) Eli tee ihmeessä kaikenlaisia postauksia reissusta, häistä jne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Naimisiin meno Las Vegasissa on ollut mun haaveena jo varmaan 10 vuotta ja kun T:kään ei ollut kovin innostunut isoista häistä, niin oli kihlautumisesta asti aika selvää, että tehdään jotain ei-niin-perinteistä.. Joten päädyttiin sitten vegashäihin :D Reissupostauksia on varmasti tulossa! <3

   Poista
 5. Paljon onnea! <3 Kaikki hää- ja reissupostaukset kiinnostaa tottakai! <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, paljon onnea ♥ Mielelläni näen kuvia/kuulen enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana kuulla, että reissu/hääpostaukset kiinnostaa! <3

   Poista