keskiviikko 23. toukokuuta 2018

EILISEN SHOPPAILUREISSU

Käytiin eilen Lauran kanssa pyörähtämässä Ideaparkissa, kun ei oltu nähty superpitkään aikaan ja sieltähän tunnetusti aina löytää kaikkea kivaa! ;) Saatiin hommattua kaikki pakolliset ostokset (esimerkiksi uusi laturi& tuleva varalaturi, Jaren pureskeleman tilalle) ja ei-niin-pakolliset, sekä päiviteltyä kunnolla tilanteita. En edes muista, että koska olisin viimeks pyörinyt Ideaparkissa noin pitkään, sillä viime aikoina ei ole tullut pahemmin shoppailtua.. Nyt olikin kiva pyöriä liikkeissä, katsella rauhassa ja samalla käydä läpi kaikkia juttuja, mitä on pitänyt käydä läpi jo pieni ikuisuus. Parasta!   Käytiin lopuks vielä herkuttelemassa Arnoldsilla..  


Sinänsä sen kummempia ostoksia en tehnyt kuin lähinnä Jaren tuhoaman laturin tilalle uusi laturi&varalaturi, hiusknipsut ja sitten jackpottina YSL:n Rouge pur couture vernis a lévres vinyl cream sävyssä Rose Happening,joka löytyi Emotionin alelaarista alle 12 eurolla.. Se on jo sellanen hinta, minkä voin maksaa ilomielin hyvästä huulituotteesta! :D ♥ Oon todennut, että Ideaparkin Emotionista löytyy aina ihan superhyviä alejuttuja ja ne onkin kierrettävä aina. Edellisellä kerralla löysin Chanelia ihan superhalvalla (huulipuna 8e, kynsilakka 12e), joten veikkaan,että sielä alelaarilla käyn jatkossakin, haha! :D


Sävynä Rose Happening on just mulle sopiva hieman oranssiin taittava ruusunpunainen, joka sopii ruskettuneelle iholle hyvin! Enkä tietenkään voinut vastustaa kiusausta kokeilla sävyä heti, kun istahdin autoon shoppailun jälkeen. Ihan täydellinen kesäsävy ja noin edullisesti. Monta kertaa on tullut ostettua jotain edullisempaa merkkiä ja sitten pettyä siihen, että ne ei vaan ole käytössä niin hyvä..Tästä kuitenkin tykkäsin ihan simona! Kotimatkalla poikkesin vielä Lidlistä hakemassa salaattivermeet, niin kassakin innostui kehumaan tota sävyä.. En kyllä muista, että mikään huulituote olis ikinä ollut sävyltään noin bueno, kun vertaa ihon sävyyn ja kestävyyteen.. Eilen sitten testailin ihan kärppänä, että kuinka toi pysyy huulilla syödessä ja kuinka pitkään se pysyy hyvänä.  Noh, hyvin pysyi syödessä ja näytti hyvältä vielä 8 tuntia laittamisen jälkeen. Eikä tahmaa. Ehkä jatkossa pitäis ostaa aina välillä näitä vähän laadukkaampia tuotteita.. hmm.. Oikeasti alle 12 euroa tästä tuotteesta oli aivan loistava hinta, vaikkakaan en välttämättä maksais huulituotteesta enää testaamatta yli 20 euroa. Oon ehkä vähän pihi, mutta jotenkin tuntuis aika isolta summalta tuotteesta, joka saattaa unohtua laukun pohjalle välillä pitkäksikin ajaksi.. hmm.. ;)


Mikä on teidän tän hetken lemppari huulituote? Kuinka paljon ootte valmiita maksaan huulituotteesta? Missä menee kipuraja? :)

10 kommenttia:

 1. Oli ihana nähdä <3. Mäkin testasin heti YSL:n huulilakkaa ja oli kyllä ihan kiva, mutta kuluu aika helposti keskeltä, joten lisäilyä kaipaa päivän mittaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä, et sulla kului :O Toki siihen vaikuttaa varmasti kerroksen paksuus, kun mä laitoin aika ohkaisen kerroksen, kun oli niin pigmenttistä :D Mut oli kyllä kiva nähdä ja pitää nähdä useemmin! <3

   Poista
 2. Oi miten kiva huulipuna ja ihan täydellisen värinen ja edullinen!! Kunnon pitkät shoppailutreissut ja kahvittelut on kyllä parasta kaverin kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edulliset löydöt on kyllä niin parasta! <3 Varsinkin hyvässä seurassa! <3

   Poista
 3. Toi sävy on kyllä ihana! <3 Eikä oo yhtään kallis hinta huulipunasta :) Mulla 15 euroa taitaa olla enin mitä oon maksanut huulipunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sävy! <3 Mä ostin jossain kohtaa niitä Huda Beautyn huulilakkoja, mutten enää muista paljon ne maksoi - jotain tyyliin 2/ 25 punnalla tai jotain. Ei olleet kuitenkaan ihan niin hyviä, että ostaisin enää uudestaan :/ Mutta alelöydöt on kyllä niin parhautta! :D

   Poista
 4. Sopii tuo sävy sulle kyllä tosi hyvin! :) Mulla menee raja suunnilleen samassa summassa kuin sulla, mutta oon kyllä kerran tainnut ostaa yhden huulipunan joka maksoi yli 20€ :D Sattu kuitenkin olemaan hyvän sävyinen ja edelleenkin käytän sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oikeasti hyvästä tuotteesta voin kans maksaa, mutta oon todennut, että välillä meikkiostokset on kyllä niin random- tyylisiä, että parempi ostaa edukkaampia :D

   Poista
 5. Kivan värinen kyllä tuo sävy! Mun kipuraja huulituotteissa menee varmaan siinä 25-30€ paikkeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy oli kyllä ihan loistava kesäsävy! <3 Oikeasti toimivasti tuotteesta voi kyllä maksaakin.. :)

   Poista