sunnuntai 6. tammikuuta 2019

VUODEN 2019 TAVOITTEET

                                                    Kuva: weheartit.

Kuten jo viime vuonna, niin en tehnyt uuden vuoden lupauksia vaan paremminkin tavoitteita, kun niistä on helpompi pitää kiinni. Itseään kun on niin helppo huijata ja pettää lupaukset.. Siispä pidemmittä puheitta mun tän vuoden tavoitteisiin! :)

Herkkulakon aloitin jo heti joulun jälkeen ja näillä näkymin se jatkuukin Lontoon reissulle asti. Toki hieman ajattelin höllötä ruokavalion suhteen parina spesiaalipäivänä, jotka oon määritellyt erikseen.

- Askeleita keräillään edelleen ja pyritään siihen, että sais sen 10 000 päivässä täyteen. Ihan joka päivä se ei onnistu, mut taas toisina päivinä se menee helposti. Riippuu ihan siitäkin, että kuinka pitkät lenkit tehdään Jaren kanssa ja kuinka paljon kävelen töissä taloa ympäri! ;)

- Matkustella enemmän kuin viime vuonna, mutta saa nyt nähdä. Tässä kohtaa varattuina on Lontoon reissu, mahdollisesti on tulossa yks risteily Tukholmaan ja suunnitteilla on myös  roadtrip kesällä Italiaan. Saa nähdä, että kuinka käy :)

- Kodinhoitohuone. Tiedän, oon puhunut siitä blogin puolella jo reilun vuoden, mutta nyt sille oikeesti aletaan varmaan tekeen jotain (hip hip hurraa!). Periaatteessa kaikki pintamateriaalit on odottaneet jo reilun vuoden, mutta.. luulen,että T:kin on ollut ihan loppu koko remppahommaan, niin se on sitten vaan jäänyt. Aika pitkälti oon jo löytänyt kaapistot sinne ja tiibetin pesuun soveltuvat lavuaarit, jotka luonnollisesti mätchää valittuihin lattialaattoihin sekä kattopaneeliin. Odotan innolla!! :)

- Lankojen ostolakko, mutta rajaan siitä pois käsityömessut. Koitan neuloa vanhoja ensin pois ja ostaa sitten vasta uusia.. Saa nähdä, että kuinka käy.. :)

- ja edelliseen hieman liittyvä eli säästäminen, haluaisin ehkä hieman sijoittaa osakkeisiin, niin vois ensin säästää hieman villasukan varteen, että on sitten mitä sijoittaa.

Kuulostaako ihan hulluilta tavoitteilta? Ootteko te tehneet jotain lupauksia tai tavoitteita tälle vuodelle? :)


6 kommenttia:

 1. Mulla alkoi vuodenvaihteesta paluu terveellisempiin elintapoihin, ei tosin uuden vuoden lupauksena vaan ihan muuten - joulukuussa kun tulee ratkettua herkuttelun suhteen..

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikein hyvältä tavoitelistalta :) Ei liian pilviä hipova mutta silti tavoitteellinen.
  En normaalisti tee uudenvuodenlupauksia mutta nyt lupasin vielä enemmän tarttua hetkiin ja keskittyä
  vieläkin enemmän yksityiskohtiin unohtamatta kuitenkaan kokonaisuusia.

  VastaaPoista
 3. Hyvä ja realistinen lista! Itse en ole tehnyt mitään lupauksia, mutta tarkoitus olisi vähentää sokerin käyttöä ja muutenkin muuttaa ruokavaliota taas terveellisempään suuntaan. Lisäksi pitäisi saada niitä askelia riittävästi päivään täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä tavoitteita ja pidän kyllä sulle peukkuja, että onnistut! :) Mukava oli kun seassa oli vähän sellaisia erikoisempia pieniä juttuja, eikä niitä perus. Tuon askeleita enemmän- tavoitteen voisin itsekin ottaa, vaikken silleen tavoitteita ja lupauksia tehnytkään. Töissä se tulee helposti täyteen mutta vapaillapa sitten ei ja oon kuitenkin vapailla nyt tällaisena hiljaisena kuukautena enemmän. Matkustelua myös enemmän toivotaan täällä, mutta säästämistä myös :D

  VastaaPoista
 5. Hyviltä kuulostavat tavoitteet! Mullakin on tälle vuodelle tavoitteita eikä niinkään lupauksia, vaikka mun päässä ne on melkeen sama asia. Tuo 10 000 askelta päivässä tulee kyllä joinain päivinä ihan huomaamatta, toisinaan sitä joutuu oikeen väen vängällä puskemaan!

  hanna
  www.hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 6. Hyviä, realistisia tavoitteita sulla tälle vuodelle:) Täällä aika samoilla linjoilla, lisää liikuntaa ja lankaostolakko on täälläkin, itseasiassa tavoitteena olisi ehtiä neulomaan jotain kaikista edellisistä langoista! Säästäminen on hyvä tavoite, se täytyy ottaa tälle vuodelle. Säästän lapsille tulevaisuutta varten, mutta olis kiva saada itselle sellainen pieni vararahasto. Mukavaa viikoloppua <3

  VastaaPoista