lauantai 9. helmikuuta 2019

HELMIKUUN BETTEBOX

Mulla oli semisuuret odotukset boxille, varsinkin kun Betteboxilla oli iso brändiuudistus vuoden vaihteessa, mutta niinhän siinä taas kävi, että viime kuun boxi oli hyvä ja tämän kuun boxi on taas tälläinen testeriboxi. En tiedä mistä osasin ennakoida sen, että helmikuun Bettebox tulisi olemaan huono, joten kävin ennen maaliskuun boxin veloitusta laittamassa tilauksen poikki. Maaliskuun boxi tulee vielä, mutta se tuleekin sitten bettepisteillä eikä enää maksa mitään. Tässä boxissa korreloituu hyvin se, että miksi en enää halua tätä tilata. En vaan halua maksaa kuukaudesta toiseeen testereistä, jotka jää nurkkiin pyörimään. Haluan muokata ja olenkin jo hyvällä mallilla omien kulutustottumusten muokkaamisen suhteen, enkä halua ostaa sellaista sälää, mille ei ole käyttöä. Aiemmin oli helpompaa "hävittää" näitä ei sopivia tuotteita, kun töissä oli kemikaalidiilauskoppa, mutta työpaikan vaihduttua purkit on jääneet omiin nurkkiin pyörimään. Ei kiva. En myöskään enää jaksanut pitää kiirettä tämän boxin postaamisen kanssa, sillä olin semipettynyt tähän. 


XZ:n hiuslakkaa olen käyttänyt nyt välillä muutenkin, kun sitä saa lähikaupasta. Ihan ok tuote, mutta 100 ml:n pullo normikokoisena tuotteena boxissa hieman jopa naurattaa, sillä tuotteen arvoksi oli merkitty noin 3 euroa.  Tämä menee käyttöön, mutta en silti innostu siitä, että 100 ml:n hiuslakkapulloa mainostetaan täysikokoisena tuotteena..


En tiedä millä perusteella sain 29- vuotiaana elvyttävän anti-age silmänympärysvoiteen, joka heleyttää ihoa ja on kehitetty näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä sekä  tummiasilmänalusia. Okei, tummat silmänaluset löytyy, mutta vissiin on käynyt taas vaan huono tuuri arpajaisissa. En tiedä mitä tälle teen, kun hienovaraisesti tarjosin tätä jo äitillekin, mutta ei äitikään halunnut tätä. Eli ehkä laitan tän sitten omaan kaappiin odottaan, että Laverat loppuu joskus.. hmm..Pisteet kuitenkin siitä, että tämä oli normaalikokoinen tuote! :)


Schwarzkopfin Blond Me keratin restore bonding shampoo ja hoito-aine olivat kivat testerit joo, mutta aikuisten oikeasti näistä ei riitä pitkille hiuksille kuin pariksi kerraksi - jos sitäkään.  Näistä olisi toivonut normikokoiset tuotteet, sillä näille testereille en kyllä laske kovin suurta arvoa.Tuotekorttiin oli merkitty hinta näistä normikokoisten mukaan, mikä on näiden normikokoisten kohdalla aika korkea.Saati sitten, että näistä sais kunnon tuntuman, kun testaa pari kertaa, jos tuotteet riittävät niin pitkälle. Mullakin on kumminkin hiukset puoleen selkään, niin saapa nähdä kuinka käy. Lisäksi juuri viime boxissa oli täysikokoiset shampoo& hoito-aine(jotka laitoin kiertoon), joten mielestäni tälläinen toisto ei ole hyväksi. Nämä jää varmaan odottelemaan reissuja tai pikkusiskoa.. 


Bio2You on vähän tuntemattomampi merkki mulle, mutta muistelen, että en ollut kovin innostunut edellisestä heidän tuotteestaan, mutta tätä ajattelin kyllä kokeilla. Tämäkin oli testerikokoinen tuote, mutta sentään 50 ml. Tuotekorttiin oli merkitty hintatiedot 200 ml:n mukaan, joten.. mielestäni testerin hinta jää alhaiseksi. En oikein innostunut tästä tuotteesta. Mun hiukset on talven myötä seminirsot.


En hirveästi innostunut tästäkään näytteestä, kun edellinen saman merkin tuotenäyte maistui ihan hirveältä.. En tiedä kokeilenko vai annanko T:n kokeilla.. mutta sinänsä huvittavaa, että suositeltu päivä-annos tätä on 20 ml ja testeri on vain puolet siitä. Nice.  Ei jatkoon.


Summasummarum, oon tyytyväinen, että en jatka boxin tilaamista.. sillä vaikka välillä on ihan hyviä boxeja, niin väittäisin, että suurin osa on näitä testeriboxeja. Tai sitten tää testerien keräily ei vaan oo mun juttu. Mielummin ostan harkitummin normaalikokoisia tuotteita kaupasta ja käytän boxiin käyttämäni rahan vaikka matkakassaan/sisustuskassaan kuin siihen, että ostan random tuotteita laatikollisen ja laitan niistäkin joka kuukausi melkein puolet eteenpäin. Tämän kuun boxi on loistava esimerkki siitä, että markkinoidaan boxia loistavana aarreboxina ja todellisuus on ihan toista. Mielestäni boxin arvo ei ollut tässä kuussa sellainen, että siitä olisi kannattanut maksaa siitä maksettua summaa. Testeria testerin perään. Ei kiitos enää. 

Mitä mieltä ootte tän kuun boxista? Onko teillä suositella jotain toista kauneusboxia? :)

8 kommenttia:

 1. Itse kun tiesin jo etukäteen helmikuun Bette Boxin sisältävän hiustenhoitotuotteita niin mun odotukset ei ollut kauhean korkealla. Ihan kiva boksi, mutta paksu ja pitkähiuksisena en tee näytekokoisilla hiustenhoitotuotteilla mitään. Suosittelen tsekkaamaan Glossyboksin.

  VastaaPoista
 2. Mä niin ymmärrän sua ja ihmettelen kyllä sy-voiteiden lähettämistä nuorille. Mä sain tuon saman mutta olenkin sua lähes 20v vanhempi. Mä annan vielä tän kevään boksien tulla, mutta kun tulee ilmaisboksin pisteet täyteen toukokuussa, taidan lopettaa ja siirtyä LF:n koska se on ihan superhyvä kuukaudesta toiseen.

  VastaaPoista
 3. Suoraan sanottuna tämän kuun boksi oli aivan p*ska... Onneksi tilasin itselleni Glossyboxin, mikä oli ainakin ensiboksin perusteella paaaaaljon parempi kuin Bette.

  VastaaPoista
 4. Helmikuun boksi jätti vähän vaisuksi, hiustuotteet ei muutenkaan kauheasti kiinnosta ja sitten vielä tulee jotain blond tuotteita kun omat hiukset tummanruskeat luonnostaan. Voisi vähän suunnata tuotteita paremmin.

  VastaaPoista
 5. Onpa erikoista ettei boxin vastaanottajan ikä ole lähettäjällä tiedossa? Olen itse käyttänyt tuota silmäympärysvoidetta (mutta olenkin sinua hieman vanhempi) ja todennut sen todella hyväksi. Itse aloitin sy-voiteet jo 18 vuotiaana mutta eivät ne tokin anti-age voiteita olleet. Harmi kun boxi ei vastannut odotuksiasi...

  VastaaPoista
 6. Kiitos esittelystä😊 Samoja ajatuksia monella minunkin tutulla tästä boxista mutta mukavaa alkavaa viikkoa sinulle

  VastaaPoista
 7. Mä en ole koskaan tilannut noita tuollaisia bokseja juuri siksi, että tiedän siellä olevan aina jotain ylimääräistä käyttämättä jäävää... Onneksi niin monesta blogista on löytänyt boksien sisällöstä postauksia että oma mielikuva on pysynyt samana :D

  Mun mielestä tää postaus oli erittäin hyvä ja kerroit hyvin mielipiteesi näistä ja yleisesti boksista. Haha, tuo silmänympärysvoide! Toisaalta nykyään noita anti-age tuotteita on alettu markkinoimaan jo parikymppisille jotta vanheneminen ei edes ala kolmenkympin jälkeen :D

  Ihanaa alkanutta viikkoa ❤️

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Minäkin löysin tieni tähän boxien ihmemaailmaan, Ruokaboksin muodossa.

  VastaaPoista