sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Fresh start

Pitkästä aikaa tuli sellainen fiilis, että voisin kirjautua bloggeriin ja tulla kirjoittaan teille jotain. Ei mun pitänyt talvella jäädä blogitauolle, mutta musta vaan tuntui siltä, että tauko voisi tehdä hyvää ja niin siinä vaan kävi, ja se tauko vaan venyi ja venyi.. Valehtelisin, jos väittäisin, että blogittomuus tuntui pahalta - päinvastoin, se tuntui todella vapauttavalta ja mietinkin tässä, että teenkö väärin itseäni kohtaan, jos aloitan uudelleen bloggaileen. Tiedän, että jollain asteella mun elämä on muuttunut tässä blogitauon aikana, enkä halua ihan kaikkea täälä enää avata niin avoimesti kuin aiemmin. Kuitenkin mulla on kaikki hyvin, oon vaan ehkä jollain asteella varautuneempi sen suhteen mitä voi nettiin kirjoittaa. Siltikin haluaisin vielä blogata! :)


Noh, mitä oon tehnyt blogitauon aikana? Käytiin keväällä juhlimassa meijän ensimmäistä hääpäivää T:n kanssa Lontoossa ja juhlittiin samalla T:n tulevia kolmekymppisiä. Oli ihana reissu, vaikka Brexit- mielenosoitukset olikin ihan meijän hotellin kulmalla. Reissun jälkeen T aloitti entistä enemmän tekemään kouluhommia ja opparia, eli meijän (siis T:n) tietokone oli jatkuvasti varattuna, enkä luonnollisesti halunnut häiritä kouluhommien etenemistä. Aloin tottua siihen, että blogille ei vaan ollut enää niin paljon aikaa kuin ennen. Käytiin myös työporukalla Tallinnassa, joka oli kyllä aikalailla ihan uuden tyyppinen reissukokemus - en ollut aiemmin ollut esim. Paula Koivuniemen keikalla, mutta sinnekin päädyttiin ;)

Kesäkuun alussa lähdettiin Eurooppaan roadtriplle T:n kanssa ja tehtiin ihan mahtava reissu! 3 viikkoa, 7 000 kilsaa ja 13 maata - parasta! Mentiin laivalla Ruotsiin, josta ajettiin Tanskan läpi Saksaan ja sieltä Sveitsin& Itävallan läpi Italiaan, jossa viihdyttiin 10 päivää tuttuun tapaan San Marinon kupeessa Riccionessa. Sieltä suunnattiin Slovenia poikki Kroatiaan, jossa vietettiin pari päivää kirjaimellisesti Pulassa. Kroatiasta ajeltiin Slovenian läpi Itävallan läpi takaisin Saksaan ja sieltä sitten via Balticaa pitkin ensin Riikaan ja sitten Tallinnaan. Edellisen kerran oon mennyt via Baltican läpi noin 10 vuotta sitten, joten kyllä oli kaikki vähän muuttunut.  Täytyy kyllä sanoa, että olin positiivisesti yllättynyt Puolasta, Latviasta sekä Liettuasta. Tallinnasta sitten vaan laivalla takas kotiin. Oli hyvä reissu, vaikka Jarea oli luonnollisesti aika ikävä ❤️

Reissun jälkeen ollaan aika hyvin palattu normaaliin aikeen, vaikka kesä onkin ollut todella kiireinen T:n opintojen loppusuoran osalta, sekä muutenkin. Elämä ei aina mene niinkuin elokuvissa, joten välillä ollaan vaan löffätty. Remontti ei ole hirveästi edennyt, mutta jotenkin sitä vaan antaa mielummin itselleen aikaa kuin painaa verenmaku suussa. Oletan, että remppa etenee sitten taas joskus. Kuitenkin talo on muuten asumiskuntoinen :)

Odotan tulevaa syksyä todella paljon, sillä oon ilmoittautunut vaikka mihin kivaan - räsymattokurssille, neulontakurssille sekä otimpa monen vuoden tauon jälkeen myös kuntosalille jäsenyyden sekä treffejä PT:n kanssa - eli syksy bring it on! ;)

Mitä teille kuuluu? Onko sielä enää ketään? Huhuu? :)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuulumisiasi oli mukava lukea! Kiinnostavia juttuja sinulla alkamassa syksyllä. Minulla on kesäloman jälkeinen arki alkanut ja sujuu mukavasti omalla painollaan. Marttakausi on aloiteltu oman yhdistyksen hallituksen kanssa tulevan syyskauden suunnittelulla. Käsityönä virkkaan intopinkeänä pöytäliinaa ja välillä neulon villasukkia. Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana oli pitkästä aikaa lueskella kirjoituksiasi:) Kirjoitat niin mukavan rennosti, että ihan mahtava kun päädyit taas blogin ääreen! Mä olen huomannut itsekin, että oon sulkeutunut enempi blogissa, eli en siis kirjoita ehkä niin syvästi mitä joskus aikoinaan tuli kirjoiteltua. Ehkä se on ihan hyvä, että jossain menee se raja.

  Meinasitko kirjoitella enempi tuosta teidän roadtripistä ja kenties jakaa kuvia sieltä missä kävitte? Olisi todella kiva katsella kuvia ja kuulla jotain 8)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa oli nähdä lukulistalla uusi postaus sulta <3.

  VastaaPoista
 4. oi mitä kaikkee kivaa oot tehny! Eurooppa roadtrip kuulostaa niin kivalta!!:) Mulla on nyt vasta loma joten on nyt lomailtu ja ens viikolla olisi paluu arkeen, mulla vähä ristiriitaisrt tunteet, syksy on mun lempiaikaaa mutta samalla olin vähän uupunut koko viimekevään joten toivon ettei se uupumus tulisi heti takaisin ku arki alkaa!

  VastaaPoista