maanantai 21. elokuuta 2017

WEASLEYSOCKS

Siinä ne nyt on.. mun tän syksyn neulotut Weasley-sukat! Nyt taas kelpaa, kun vanhoja villasukkia jouduin muuton yhteydessä hieman karsiin - oikeesti mä veikkaan,että  meijän kotitonttu varasti niitä, sillä niitä ei löydy enää mistään, haha! ;D Aikuisten oikeesti, hyvä niitä sukkiakin on välillä karsia laittaa kuluneita pois, kun uusia tulee kuitenkin lisää. Toki nytkin mulla on kotisukkina käytössä sellaset sukat, jotka oon neulonut  2009 Lontoossa.. Kaikki tän kierroksen Weasley- sukat on neulottu Dropsin Fabel langasta, tasaraitaiset on Fabelin normiversiosta ja epätasaraitaiset on Fabelin print- lankaa. Molempia näitä oli todella mukava neuloa, lanka on ohutta ja hyvin pehmeää, joten neulominen oli todella mukavaa pitkästä aikaa. Mä toivon,että tänä syksynä ollaan liikkeellä paremman onnen kanssa, etttä pystyis neulomaan pidempään ja enemmän! :)


Nämä neuloin ensin ja tein kunnollista tutkimusmatkaa Fabel- lankoihin. En ollut neulonut moneen kuukauteen kunnolla, joten neulominen tuntui ihan kielletyltä ja erittäin koukuttavalta. Näihin ei siis mennyt aikaa kuin pari päivää. Mulle ei tullut mieleenkään,että kerät voisivat olla keritty eri suuntiin, jolloin langat luonnollisesti menee vähän eripäin, mutta.. tämä tekee näistä enemmän kotikutoisen näköisiksi. Tykkään! :)


Toiset sukat neuloin, kun ensimmäisistä jäi sellaset kivat pikku nöttöset lankaa ja ajattelin,että käytän kerät ihan loppuun asti. Lankakoppaa kaivellessa vastaan tuli tällästä tumman ruskeaa Fabelia, joten yhdistin sen oranssin raitalangan kanssa. Lopputulos on ainakin syksyisen pirteä. Mä luulen,että Mrs Weasley olis kans käyttänyt ihan kaikki mahdolliset langat, mitä voi käyttää.. :)


Tätä väriyhdistelmää pyörittelen pitkään ennen kuin otin ne puikoille. Arvoin,että tykkäänkö oikeesti tosta sinapin keltaisesta, mutta nyt oon jo ihan koukussa tohon väriin. Mä ajattelin tehdä tolla samalla yhdistelmällä vielä lapaset ja piponkin! :D Kuva pikkusen vääristää väriä, mutten saanut vangittua sitä ihan täydellistä langan sävyä.lähellä kuitenkin ollaan.


Oon vähän aina ollut sellainen,että villasukkia ei voi olla ikinä liikaa, joten ilahduin suuresti, kun löysin jotain ihan muuta asiaa googlettelemalla alla olevan kuvan. Eli siis erästä viisasta miestä lainaten:

Kuva lainattu Googlesta.

Onko teillä jo syksyn ja talven villasukkavarastot valmiina? Mitäs tykkäätte sukista? :) P.s. musta vähän tuntuu,että tällä viikolla saattaa alkaa joku pieni arvonta..Mitäs mieltä olisitte siitä?  ;)

17 kommenttia:

 1. Aivan ihania sukkia! Itekin rakastan neulomista :) Nää kyllä kaikki näyttää just siltä että voisivat olla Mrs. Weasleyn nelomia. Muon suosikkini ovat noi viimeiset!

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, noi viimeiset on myös mun lempparit tällä hetkellä! <3 Vaikkei ne oo vielä päässeet käyttöön asti ;)

   Poista
 2. Kivan syksyiset sävyt sukissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jostain syystä noi murretut sävyt iskee tänä vuonna! :)

   Poista
 3. Iiks miten ihanat ja ihan selvät Weasleyt <3

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit miten ihanat sukat! ♥ Oon tasan kerran elämäni aikana neulonut villasukat ja sekin oli pakollista, kun olin yläasteella käsityötunnilla, hahah :D Oon kyllä pariin otteeseen sen jälkeen kotona aloittanut muutaman kerran neulomisen, mutta en oo saanu niitä neulottua loppuun. Aloitan aina innoissani ja sitte yhtäkkiä mun kiinnostus loppuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä oon knas vähän sellanen,että jos en pääse heti neuloon sitä mitä suunnittelen, niin sitten se innostus saattaa lopahtaa.. mä muuten neuloin pikkusiskojen käsityötuntien työt, kun ne ei osannut.. :D

   Poista
 5. Oi vitsit miten ihania sukkia! Kumpa osaisin itekin kutoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kannattaa kyllä opetella, jos yhtään on kärsivällisyyttä.. tosin hermo voi ensin mennä, mutta kyllä sen oppii ;)

   Poista
 6. Söpöjä sukkia ♥ Mulla on vanhat villasukat varastossa, meill on niin lämmin tää uusi koti ettei niitä varmaan juurikaan talvellakaan tarvitse mutta mä tykkään kyllä villasukista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä on kans uus koti lämmin, mutta oon tottunut nukkuun villasukat jalassa ja en vaan pysty nukkuun ilman villasukkia! :D

   Poista
 7. Ihania villasukkia! Mä käytän edesmenneen mummin kutomia villasukkia (vielä on noin 20 paria jäljellä, ja mummi tosiaan kuoli jo vuonna -89)...hieman jäi perinnöksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niitä pitää kyllä vaalia! <3 Mun molemmat mummut ovat kuolleet ysärillä, niin heidän neulomat sukat on lasten kokoisia.. mutta mieluusti kyllä käyttäisin mummun tekemiä sukkia vieläkin <3

   Poista